Luzia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 ETA Eta to śliczna dwu letnia suczka kundelka (urodzona w maju 2008r). Ma około 35-40 cm w kłębie, bardzo nietypowe umaszczenie, oraz krótką bardzo łatwą w pielęgnacji sierść. Wraz z siedmiorgiem swojego rodzeństwa została znaleziona w rurze kanalizacyjnej i od tamtej pory przebywa pod naszą opieką. Została wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona i zachipowana. Doskonale dogaduje się z psami, nie ma również nic przeciwko kotom. Bardzo potrzebuje kontaktu z ludźmi. Jest towarzyska i miła nie ma w niej grama agresji. Na pewno bardzo dobrze odnajdzie się w licznej rodzinie z dziećmi jak i również w spokojnym domu bez nich. Boi się zostawać sama w mieszkaniu najprawdopodobniej powodem tego jest to że całe dotychczasowe życie spędziła na otwartej przestrzeni, dlatego najlepszy byłby dla niej dom z ogrodem, lecz z dostępem do wnętrza z racji krótkiej sierści. Ale jesteśmy również pewni, że z czasem z pomocą cierpliwych właścicieli przystosuje się również do mieszkania w bloku. KONTAKT: Banerek: Quote
Basia1968 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Etunia jest pechowcem, ale to cudowny psiak i na pewno znajdzie domek:loveu::loveu: Jakw piosence "Zawsze gdzieś czeka ktoś tak już jest tak musi być......":loveu::loveu: Quote
Luzia Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Albo do trzech razy sztuka :cool3: mała była już w 2 domkach teraz trafi do tego jednego jedynego :loveu: Quote
Marlena:) Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Pamiętam jak pierwszy raz jechała samochodem i mnie... obrzygała. To było cudowne :loveu::diabloti: Takie małe orginalne cudo,tak niedocenione czeka do tej pory :shake: Quote
Luzia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Marlena:) napisał(a):Pamiętam jak pierwszy raz jechała samochodem i mnie... obrzygała. To było cudowne :loveu::diabloti: Takie małe orginalne cudo,tak niedocenione czeka do tej pory :shake: To nie ona Cie obrzygała :eviltong: Tylko ten psiak :evil_lol: Quote
Marlena:) Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 One wszystkie rzygały :evil_lol:. A "ten psiak" to ten bidulek,który nie przeżył?:shake: Jeśli o niego chodzi to był bardzo kulturalny i tylko mnie obślinił;) Quote
Luzia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Marlena:) napisał(a):One wszystkie rzygały :evil_lol:. A "ten psiak" to ten bidulek,który nie przeżył?:shake: Jeśli o niego chodzi to był bardzo kulturalny i tylko mnie obślinił;) Nie nie chodzi mi o tego co nie żyje tylko ciemnego psiaka. :razz: Nie dojdzie za dużo tego było Quote
Luzia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Izabela124. napisał(a):Bannerek Dzięki za banerek już go wrzucam do pierwszego postu :multi: Quote
Marlena:) Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Luzia&Funia napisał(a):Nie nie chodzi mi o tego co nie żyje tylko ciemnego psiaka. :razz: Nie dojdzie za dużo tego było Bo Ty jesteś dziwna i wszystko pamiętasz :eviltong: Quote
Luzia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Marlena:) napisał(a):Bo Ty jesteś dziwna i wszystko pamiętasz :eviltong: Taka moja wada ziom :cool1: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Basia1968 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 co tam u Etuni?? jak domek? to ten właściwy, czy raczej nie? Quote
Luzia Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Basia1968 napisał(a):co tam u Etuni?? jak domek? to ten właściwy, czy raczej nie? Suczka nadal czeka :roll::shake: Quote
Basia1968 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Etusia na razie nic u ciebie? ale zawsze jest nadzieja:loveu: Quote
Marlena:) Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Podrzucę. Nie rozumiem dlaczego tyle czeka :shake: Quote
Basia1968 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 niestety nie wiem co u Etuni:shake: Quote
Recommended Posts