Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ETA

Eta to śliczna dwu letnia suczka kundelka (urodzona w maju 2008r).

Ma około 35-40 cm w kłębie, bardzo nietypowe umaszczenie, oraz krótką bardzo łatwą w pielęgnacji sierść.

Wraz z siedmiorgiem swojego rodzeństwa została znaleziona w rurze kanalizacyjnej i od tamtej pory przebywa pod naszą opieką.

Została wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona i zachipowana.

Doskonale dogaduje się z psami, nie ma również nic przeciwko kotom.

Bardzo potrzebuje kontaktu z ludźmi.

Jest towarzyska i miła nie ma w niej grama agresji.

Na pewno bardzo dobrze odnajdzie się w licznej rodzinie z dziećmi jak i również w spokojnym domu bez nich.

Boi się zostawać sama w mieszkaniu najprawdopodobniej powodem tego jest to że całe dotychczasowe życie spędziła na otwartej przestrzeni, dlatego najlepszy byłby dla niej dom z ogrodem, lecz z dostępem do wnętrza z racji krótkiej sierści.

Ale jesteśmy również pewni, że z czasem z pomocą cierpliwych właścicieli przystosuje się również do mieszkania w bloku.

KONTAKT:

Banerek:

Posted

Etunia jest pechowcem, ale to cudowny psiak i na pewno znajdzie domek:loveu::loveu:
Jakw piosence "Zawsze gdzieś czeka ktoś tak już jest tak musi być......":loveu::loveu:

Posted

Marlena:) napisał(a):
Pamiętam jak pierwszy raz jechała samochodem i mnie... obrzygała. To było cudowne :loveu::diabloti:
Takie małe orginalne cudo,tak niedocenione czeka do tej pory :shake:

To nie ona Cie obrzygała :eviltong: Tylko ten psiak :evil_lol:

Posted

One wszystkie rzygały :evil_lol:. A "ten psiak" to ten bidulek,który nie przeżył?:shake: Jeśli o niego chodzi to był bardzo kulturalny i tylko mnie obślinił;)

Nie nie chodzi mi o tego co nie żyje tylko ciemnego psiaka. :razz: Nie dojdzie za dużo tego było

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Nie nie chodzi mi o tego co nie żyje tylko ciemnego psiaka. :razz: Nie dojdzie za dużo tego było

Bo Ty jesteś dziwna i wszystko pamiętasz :eviltong:

Posted

Bo Ty jesteś dziwna i wszystko pamiętasz :eviltong:

Taka moja wada ziom :cool1: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

• 1 month later...