Ada-jeje Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dzwonila nastepna osoba o Pakera, odpowiedz ta sama prosze dzwonic za tydzien, jak pies bedzie po kastracji :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 No i mamy pierwsze wydatki na Pakera: odrobaczenie, szczepienia na choroby zakazne i wscieklizne. 80,25 zl. Koszty transportu 150 km, 60 zl. lacznie z oplata za autostrade. Koszt hotelowania to 10 zl. za dobe. Quote
Ada-jeje Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Wow ale chlop ma jezor, i miedzy lapami tez za bardzo mu zwisa :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Adopcja Pakera stanela pod znakiem zapytania, :crazyeye: wczoraj rzucil sie na Grete,skoczyl jej do gardla, dobrze ze byl TZ Marty obok bo moglo sie to skonczyc tragicznie. :-( Quote
agaga21 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 no cóż...bulowate przecież zazwyczaj nie lubią innych psów. ważne by ludzi lubiły. Quote
Ada-jeje Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ale zeby tak zaatakowac suke, to jest dla mnie dziwne, bo choc moj tez na suke powarkuje jak sie spotka pierwszy raz, to jednak nigdy nie zaatakowal w taki sposob. Nie wiemy skad Paker jest, ma szramy na mordzie, oby to nie byl pies cwiczony do walk, dla ktorego nie ma znaczenia jakiej plci jest inny pies :shake: a moze juz spotkalyscie takie przypadki, to piszcie o nich prosze. Quote
agaga21 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 spotkałam co naj mniej kilka bullowatych, które nie tolerowały żadnych zwierząt. taki pies po prostu musi mieć odpowiedzialnego opiekuna, wychodić zawsze w kagańcu i warto go poszkolić na posłuszeństwo-szczególnie chodzenie przy nodze pomimo tego, że gdzieś kręci się inny pies-na zasadzie odwracania uwagi od tego psa, tak by skupiał się głównie na człowieku i nie szarpał się do psów. Quote
hanek Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 A może by Pakera w Cieszynie podszkolić? Mój Beryś (z awatarka, ani trochę to bullowate) atakował też suki, więc ja się akurat nie dziwię. Quote
Ada-jeje Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Hanek prosze uzupelnij w pierwszym poscie wplyw z bazarku Ick 30 zl. Quote
IKA & SONIA Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Już uzupełniłam, to ja zakładałam watek Pakerowi ;) Quote
DorkaWD Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Info o bazarku dla Pakera (między innymi) --> http://www.dogomania.pl/forum/f99/olkuskie-biedy-zapraszaja-na-masaz-do-31-08-a-143848/#post12769107 Quote
Ada-jeje Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Kolejne 30 zl. dla Pakera z aukcji na Allegro. Quote
Ada-jeje Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Oj Paker jutro zobaczymy co ty jestes wart. :crazyeye: Quote
Ada-jeje Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Paker nie jest jeszcze po kastracji, bo mial jechac razem z Greta a to okazalo sie niemozliwe. Mysle ze w tym tygodniu to nastapi. Quote
Ada-jeje Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Diamenciki Pakera oszlifowane za jedyne 100 zl.:evil_lol: Quote
Negri Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 hej, macie może jakąś fotkę jak najbardziej aktualną?? byłabym bardzo wdzięczna za wstawienie:roll: Quote
IKA & SONIA Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Nie mamy najbardziej aktualnej fotki z tego co pamiętam. Napisze do Dragonek, żeby mu jakaś zrobiła. Quote
IKA & SONIA Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 I mamy najświeższe fotki Pakera :lol: Quote
Ada-jeje Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Widzialam dzis naszego kawaliera na zywo, jaka on ma piekna blyszczaca siersc. Marta dokonala przez ten czas prawdziwego cudu, pozostaly juz tylko stwardnienia na lokciach, ktore z czasem tez sie zmniejsza ale nowy wlasciciel bedzie musial troche o to zadbac. On jest niesamowitym pieszczochem i bardzo skory do zabawy. Lapka przednia prawa troche krzywa, ostatni odcinek, wyglada na to ze mial ja zlamana, ale nikt nie zadbal o to zeby w pore isc do weta :mad::angryy: Paker bedzie juz z tym musial zyc, napewno nic sie nie da zrobic. :shake: Paker w niedziele opuszcza hotel i bedzie juz mial swojego pana, a jedzie az do Wroclawia. Quote
Kacha3D Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jaki on ma długi jęzor:evil_lol: SAme dobre nowiny wyczytuję od Was gratulacje dziewczyny oby tak dalej:multi: Quote
Ada-jeje Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Paker juz w Chrzanowie, za godzine wyruszamy do Katowic gdzie zostanie przejety przez Negri i pojedzie z nia do Wroclawia. Negri dziekuje po raz kolejny za pomoc. Na Ciebie mozna zawsze liczyc :lol: Koszty Pakera to dzisiejszy transport Chrzanow Myslenice Katowice Chrzanow. 110 zl. plus koszty hotelu 380 zl. Quote
Recommended Posts