TANANA Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 :P mamy sie czym chwalic!!! Unkas w Lesznie skonczyl INTERCHAMPIONAT !!! :B-fly: wieku 2 lata i 7 m-cy A zajelo mu to 1 rok i 27 dni!!! Normalnie jestem baaardzo dumna :multi: :Dog_run: jesli ktos cos chce z katalogu to kontakt tylko tel. 0605 679 803 Quote
musia Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Są już pierwsze zwycięstwa???. Jakoś nikt się nie chwali. :evil: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Gratulacje dla Interchampiona!! :drinking: Quote
AniaN Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 A czy ktoś może mi podać [b]suki młodzież - dogue de Bordeaux [/b]??? Z góry dziękuję Quote
tufi Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Mamy WO i pieeeekny opis, I lokata. Na BISie szczeniat wygraly same dlugowlose psy, ale mniejsza z tym. Bigos zaprezentowal sie wspaniale i jestem z niego bardzo dumna! Zaraz zlapie oddech i polece z katalogiem :) Quote
tufi Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 [quote name='brazowooka']to co ktos moze mi sprawwdzic w katalogu czy jutro jest na wystawie w lesznie doradea sznaucer sredni pieprz sol w mlodzierzy wlasciciel kuzmicka bo nie chce jechac na marne jutro prosze dajcie znac pozdrawiam ania[/quote] Niestety, nie znalazlam :( Quote
maga18 Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Gratuluje!!! :klacz: Wiem co czujesz,. niedawno moj psiak tez debiutowal :D Brawo :klacz: :angel: ja poprosze o grzywki wraz z godzina sedziowania (jesli takowe byly... ;) ) Quote
tufi Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Dog de Bordeaux - suki kl ml: Atena Alvorada Enya Excelens Herbu Rectus Forsa Fortuna Herbu Rectus Godzin sedziowania nie ma - jedynie kolejnosc wystepowania ras w ringu. Psow z powodu uaplu calkiem soporo nie dojechalo. Quote
Ania&Carmen Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 [quote name='Ania&Carmen']Mam wielką prośbe. Czy ktoś, kto jutro będzie już miał katalog, mógłby mi jak najszybciej napisać stawke suk użytków golden retrieverów i ewentualnie godzine sedzoiwania jeżeli będą podane. Mam tyle roboty, że ledwo się wyrobię. A goldki są w niedziele i nie wiem czy mam rzucać wszystko i jechać, czy może nie mam po co bo i tak szans nie mamy :roll: Więc jak ktoś był by łaskaw, to będe wdzięczna :D[/quote] Ponawiam prośbe! Bo dalej nie wiem co robić :( Quote
IraKa Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 [quote name='tufi']Godzin sedziowania nie ma - jedynie kolejnosc wystepowania ras w ringu. [/quote] Czy możesz mi podać które w kolejce są pudle mini. apricot i srebrne? Quote
dorotal Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 A moglabys podac kolejnosc wchodzenia na ring buldogow francuskich i king charles spaniel(nie cavalier) ? Quote
tufi Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Sznaucery mini - sedziuje Piotr Śliwka, kolejnosc: bullmastiff 3 szt; sznaucer mini bialy 4 szt; sznaucer mini cz-s 21 szt; sznaucer mini cz 12 szt, pozniej sa olbrzymy, ring 15. Sznaucer mini p&s - Sandor Szabo; wchodza po 3 rasach, w sumie po 63 psach, ring 4. Suczki czarno-srebrne posrednia: Ata Wojnowskie Lasy Fantasy Vis a Vis Genua Dyas O'la'la Bella Fragd p&s mini psy kl szczeniat Hałas Narator kl mł Don Walenty Piwowar Dumny Walenty Piwowar kl posr Dar Walentego Piwowar Hibiskus Mengo Celebration Horus Pokerowy ZYwot kl otwarta Celtis Mengo Celebration Deep Space Astronaut Diamante Nefer TAri Enisan BAri iz Kedrovy Padi Kenny Blythewood Lukan z Grodzkiego Zakątka Parys Etruria Polonia Timur Cerber kl champ Inti Inka Nefer Tari suki kl ml Astra z Ogrodu Fauny Azja Cerber Charlotta z Koztryskych Hvozov Dar Walentynki Piwowar High Quality Corigentia Lovely Nefer Northumberland kl posr Amber Perła Szejków Diva Walentynka Piwowar Irish Cofee Essentia Ofa Warkos Oxana Kerry Bolero Silver Adventure kl otwarta Arisa Artemedium Debira Anrete kl champ Alaya Zaria Grand kl honorowa Kilia Nefer Tari Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 A ja poproszę ślicznie o Seterki Irlandzkie ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 A ja poproszę ślicznie o Seterki Irlandzkie ;) Quote
Alutka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Na ringu 6 sedzia Stanisława Swisulska : godzin nie podano ale pierwsze idą Bichonki w sumie 4 Boston terriery - 7 Chińskie grzywacze - 19 Japan Chin - Chin 5 King charles Spaniel 3 Papillon - 11 Pudle duży - l Miniatury -5 Miniatury srebrne, aprikoty - 3 Pudel sredni czarny ... 4 Shih-Tzu 19 Quote
paolinka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Poprosze o Beagle - psy kl.championow i suki kl.championow ;) Quote
paolinka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Poprosze o Beagle - psy kl.championow i suki kl.championow ;) Quote
dorotal Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 dziekuje. :D Ja w king charles spanielach moge podac stawke :D Wszystkie moje. :D Czekam na kolejnosc w ringu z buldozkami francuskimi i jeszcze prosze o stawke w bulozkach: psy mlodziez i suki posrednia. Quote
Alutka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Na ringu 7 Sędzia - Elżbieta Junikiewicz i tak : Bolończyki - 2 Buldogi fr. - 30 Cavalier - 18 Chihuahua długowłosy -5 Coton -2 Gryfoniki br. -2 Phalene - 3 Pudel toy - 3 Terier tyb. 5 Quote
brazowooka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 dziekuje za odpowiedz a moge sie dowiedziec jeszcze jakie sunie beda w mlodziezy w sznaucerach srdenich z gory dziekuje ania Quote
tufi Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Suki - klasa uzytkowa goldeny: Carmen Korem Catch The Wind Jamie-Lee HZP Deborah The Dream Team godzina: 10.00 ring 9; sedzia Marjorie Satterthwaite Pudle mini: apricot i srebrne - sa 9 rasa w kolejnosci, po 56 psach w sumie. King charles spaniel: po 4 rasach, 35 psach. Buldog francuski: 2 rasa, po 2 psach [bolonczykach] Quote
PSYLLA Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Bardzo proszę o stawkę posokowców bawarskich i jako które wchodzą na ring. Z góry ślicznie dziękuje :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 A ja mogę te moje rude Seterki prosić....? :( Quote
Recommended Posts