Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostaliście potwierdzenia :roll:

Krysiu nie mam ulotki, ale info jest w katalogu z Katowic'2005r

szczenek ( bez katalogu) - 40 zł
pies - 80zł

PKO S.A. O/LESZNOA
77 12401499 11110000 18819014

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki Martus na Ciebie moge zawsze liczyc:)))
a co tam jeszcze napisali?bo mnie kobitka nastraszyla, ze juz w tej chwili to 100zl za kazdego psa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja potwierdzenia dostalam ze 2 tyg. temu

Posted

a gdzie jest napisany ten drugi termin, bo ja szukam szukam i nic nie ma :-?

no to fajnie ja potwierdzen nie mam ... ale chyba psy sa w katalogu bo mam jakies wstępne potwierdzenia przyjecią :roll:

Posted

[quote name='sh_maniak']a widze to cós :-? ... po 28.04.2005 r jest 100zł za kazdego pieska ... pięknie :roll:[/quote]
qrfa qrfa qrfa qrfa qrfa 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X
szczeniak za 100zl?????????????????????????????????????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

szlag by ich strzelil!!!
skapna sie bo specjalnie tak zrobili!!!
Inni jakos tego nie pisza tak,zeby widac nie bylo-w szczecinskiej ulotce jest bardzo czytelnie, ze po ktoryms tam czerwca oplata za kazdego psa wynosi tyle i tyle...
Martus a kiedy masz haski?w niedziele moze???

Posted

[quote name='orsini']zlodzieje!!!!
Jostra zlapalas sie tez na to???? :evil: :evil: :evil: :evil:
qrfa qrfa qrfa[/quote]
zapłaciłam 28, może jak zapłacisz dziś to się nie skapują

Posted

Dziewczyny byscie sie zdziwiły ile razy takie rzeczy mi przechodziły 8)

W tym roku juz przynajmniej na dwóch wystawach :wink:

Ja mam moje szczurki w sobote, ale nie wiem czy pojadę bo słabo z kasą :-? chodz sędzia pikny pikny ......... mysle nad tym intensywnie :roll:

Posted

Ja potwierdzenie dostalam tez ze dwa tyg temu. Tylko wkurzylo mnie to, ze mam tylko jakis swistek, bez numerka - mimo oplacenia wszystkiego od razu i tak bede musiala stac w kolejce. A byc moze wchodze na pierwszy rzut, bo mam psa w klasie szczeniat - pisalam juz o tym zreszta :-? Biore na wszelki wypadek jeszcze dowod wplaty, jakby cos im sie przywidzialo. Ciekawe, czy dzis ktos bedzie w siedzibie, czy wszyscy beda tasmy i slupki ustawiac? :roll:

Posted

[quote name='tufi'] Biore na wszelki wypadek jeszcze dowod wplaty, jakby cos im sie przywidzialo. [/quote]

to sobie zawsze bierz ... bo, niektóre zwiazki maja syfff i by ci kazali płacic jeszcze raz :-?

Posted

My też zawitamy do Leszna,wzwiązku z tym mam prośbę-
czktoś z dogomani zgodzi się pożyczyć swojego pieska na MP mojemu 13-latkowi(nieśmiało prosze......) :oops:

Posted

Ja bardzo chetnie, ale czy 8-miesieczny niesforny szczeniak bullterrier wchodzi w rachube? Moglaby to byc lekka meczarnia :( Ale jakby co, to mamy numer 1507 - Tuffi Boy Buteo.

Posted

Oki, nie ma sprawy - oczywiscie o ile nie bedzie to kolidowac z naszym wystepem w ringu, bo nikt nic nie wie, o ktorej, co i jak :-?
Bigos jest uczony wystawiania sie na zarelko, stojac na wprost mnie - bez klekania obok niego i podtrzymywania ogona czy czegos tam ;)
Wiecej szczegolow najwyzej jutro :)

Posted

Jakos dziwnie sie wyslalao dwa razy :-?
Czy komus udalo sie dodzwonic moze do Zk? Tel stacjonarny mi nie dziala, a z komorki jak zadzwonie i uslysze faks, to ... :evil:

Posted

Trzymam kciuki za wszystkich. Oby Wam się powiodlo i tym z numerkami, i tym, bez numerków itp. Załatwiajcie wszystko jak nalezy i wracajcie z medalami, lokatami , pucharami i innymi nagrodami.

A za nas też trzymajcie kciuki. Do kaliningradu jedzie mocna ekipa ( :D ): Martynka + Króliczek + Asiaczek. Po powrocie damy znać.
Pzdr.

Posted

[quote name='bogi']Tufi-moje suczydło ucieka synowi z ringu,więc jeżeli pozwolisz to sprubujemy.

będziemy w sobote[/quote]

Jak chcecie moge dać wam husky psa, niektórzy dogomaniacy wiedza jaki jest łatwy w prowadzeniu :D

Posted

[quote name='tufi']Oki, nie ma sprawy - oczywiscie o ile nie bedzie to kolidowac z naszym wystepem w ringu, [/quote]

Oczywiscie nie widze tego inaczej :)

[quote name='sh_maniak']
Jak chcecie moge dać wam husky psa, niektórzy dogomaniacy wiedza jaki jest łatwy w prowadzeniu :D[/quote]

My wystawiamy szpica miniaturowego (Evita Dizzy nr1324), więc zapewne będziemy blisko ;)
Jak cię rozpoznam?

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='bogi']Tufi-moje suczydło ucieka synowi z ringu,więc jeżeli pozwolisz to sprubujemy.

będziemy w sobote[/quote]

Jak chcecie moge dać wam husky psa, niektórzy dogomaniacy wiedza jaki jest łatwy w prowadzeniu :D[/quote]

potwierdzam :lol: - wspaniała psina pod kazdym wzgledem :D!!