VALANDIL_DACCARIA Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Wybiera się ktos na tę wystawe ?? My zabardzo nie mamy jak dojechać. A pociągiem to jedynie dzień wczesniej. Są tam jakieś hotele gdzie przyjmują z psami ?? A może ktoś jedzie z okolic Katowic w sobotę i ma wolne miejsce dla 1 osoby i collie ??Prosze o jakis informacje. Quote
ASA Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Niestety jestesmy z Poznanaia. My bedziemy z majorkami. Mamy blisko. Quote
Elitesse Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 ja jade z moim sznaucerem pociagiem ale ja mam tylko niecała godzinke drogi... leszno chyba na ulotce zawsze podaje namiary na hotele Quote
Savannah Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 my też z poznania:/ leszno na ulotce ma hotele :D Pzdr. Villarica Siberians Quote
dorotal Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Czy ktos zna podzial sedziow na rasy w grupie IX? Quote
flashka-g Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 ja tesh bede;] dorotal..sprawdz kto sedziował rok temu budlożki ( jezeli o nie ci chodzi) bo w tym roku na pewno nie bedzie sedziwoac..wiec zostaje ci 2;] Co roku jest ta sama obsada..tylko zamieniaja sie rasami.. Quote
Gosik71 Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 kto ocenia szetlandy? Wie ktoś może? Niciewicz czy Dostal? Quote
dorotal Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 [quote name='flashka-g']ja tesh bede;] dorotal..sprawdz kto sedziował rok temu budlożki ( jezeli o nie ci chodzi) bo w tym roku na pewno nie bedzie sedziwoac..wiec zostaje ci 2;] Co roku jest ta sama obsada..tylko zamieniaja sie rasami..[/quote] W tamtym roku buldozki sedziowal Matyas, a w tym roku go nie ma. :D Ten pomysl niestety nie rozwiazal problem sedziowania. Quote
Zeliika Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 [quote name='Gosik71']kto ocenia szetlandy? Wie ktoś może? Niciewicz czy Dostal?[/quote] Jadwiga Niciewicz Quote
Zeliika Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 [quote name='dorotal']Ten pomysl niestety nie rozwiazal problem sedziowania.[/quote] Buldozki frnacuskie ma sedziowac Elzbieta Junikiewicz Quote
Zeliika Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Siberian Husky: Erwin Deutscher (Austria) Chinski Grzywacz: Władyslawa Świsulska Quote
KN Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 a kto sedziuje sznaucery miniaturowe cz-sr i sznaucery olbrzymy czarne? Quote
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 chyba najczesciej sedziujaca osoba w Polsce w tym roku sznaucie:))))ale nie jestem pewna:))) Kaska mam nadzieje, ze wygrasz w Grudziadzu co???? Quote
Zeliika Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Sznaucer miniatura pieprz i sol: Sandor Szabo (Wegry), Sznaucer miniatura czarny, bialy, czarno-srebrny, Sznaucer olbrzym czarny, pieprz i sol: Elzbieta Chwalibog Quote
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 a nie to pomylilam sie:))) mile rozczarowanie:)))dzieki Quote
KN Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 z moim szczesciem Orsini to pewnie znou przegram. Troche mnie dziwi czemu suka ktora w Katowicach byla w posredniej w Opolu tez bedzie w posredniej znowu jest w mlodziezy , czyzby powtorka z Rzeszowa? Zwlaszcza ze sedzia tez nie wybitny w zeszlym roku postawil moja suke olbrzymke za rosyjskim importem lysym stromym i wogole brzdykim ( ale cietym) Jakos nie jestem poztywnie nastwiona niestety:( i jeszcze ma padac..... :evilbat: Quote
dorotal Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Dziekuje za buldozki i poprosze o sedziego na King chales Spaniela(nie cavalier) Quote
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 [quote name='kaska']z moim szczesciem Orsini to pewnie znou przegram. Troche mnie dziwi czemu suka ktora w Katowicach byla w posredniej w Opolu tez bedzie w posredniej znowu jest w mlodziezy , czyzby powtorka z Rzeszowa? Zwlaszcza ze sedzia tez nie wybitny w zeszlym roku postawil moja suke olbrzymke za rosyjskim importem lysym stromym i wogole brzdykim ( ale cietym) Jakos nie jestem poztywnie nastwiona niestety:( i jeszcze ma padac..... :evilbat:[/quote] wlasnie tak mi sie wydaje, ze Rzeszow zwei!!!ale mam cicha nadzieje, ze jednak NIE! wiesz...trzeba mlodziezowy championat skonczyc, dlatego teraz jest tak zgloszona. U normalnych sedziow bez szans, ale u znajomych.... Quote
ofcca Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 witam czy ktos może wie kto sedziuje dokładnie alaskany i samoyedy? bede wdzieczna pozdrawiam iwona Quote
maga18 Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Grzywacze Wladysława Świsulska :o a ja na stronie [url]www.zkwp.pl[/url] wyczytalam ze Erwin Deutscher (PL) :roll: Quote
Zeliika Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 [quote name='dorotal']Dziekuje za buldozki i poprosze o sedziego na King chales Spaniela(nie cavalier)[/quote] King Charles Spaniel (nie Cavalier): Władysława Świsulska Quote
Zeliika Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 [quote name='maga18']Grzywacze Wladysława Świsulska :o a ja na stronie [url]www.zkwp.pl[/url] wyczytalam ze Erwin Deutscher (PL) :roll:[/quote] informacje na temat obsady sedziowskiej czerpie z ulotki - reklamowki tejze wystawy, ktora pobralam 3 tygodnie temu w zarzadzie glownym Quote
Zeliika Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 [quote name='ofcca']witam czy ktos może wie kto sedziuje dokładnie alaskany i samoyedy? bede wdzieczna pozdrawiam iwona[/quote] Alaskan Malamute: Ewa Szeliga-Szeremeta Samoyed: Lisbet Mach (Szwajcaria) Quote
dorotal Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 [quote name='Zeliika'] informacje na temat obsady sedziowskiej czerpie z ulotki - reklamowki tejze wystawy, ktora pobralam 3 tygodnie temu w zarzadzie glownym[/quote] Dlaczego na stronach oddzialu w Lesznie i ZG sa tak przestarzale informacje? :-? Quote
Recommended Posts