Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='NaamahsChild'](...) Dziś na kolacyjkę Acana + ryż + szyneczka + paróweczka:cool3:[/quote]
To jest menu dla wszystkich, czy tylko dla części zwierzęcej? :evil_lol:

Posted

Meldujemy, że wieczorny spacerek i wyżerka zaliczone!;):loveu:
Dziewczyny bawią się nową piłeczką tenisową, a mamusia leży w łóżku z jakże ciekawą patofizjologią:diabloti: Czemu nie wszystko jest tak ciekawe jak np. parazytologia?:roll:

Posted

Jejku, uwielbiam:diabloti: Mogłabym hodować tasiemce albo glisty, są mega fascynujące!
Kiedyś nawet miałam "sprytny" plan rozmnażania płazińców na tak świetnej pożywce jak moja dwunastnica:diabloti:

Posted

[quote name='NaamahsChild']Jejku, uwielbiam:diabloti: Mogłabym hodować tasiemce albo glisty, są mega fascynujące!
Kiedyś nawet miałam "sprytny" plan rozmnażania płazińców na tak świetnej pożywce jak moja dwunastnica:diabloti:[/quote]

Bleeee :scared::p

Posted

[quote name='NaamahsChild'](...) Kiedyś nawet miałam "sprytny" plan rozmnażania płazińców na tak świetnej pożywce jak moja dwunastnica:diabloti:[/quote]
Dzięki wielkie, wycieram monitor. :evil_lol:

Posted

Nie wiem jak mam to wytrzymać fizycznie. Jutro mam bardzo trudne zajęcia o 18-20. A o północy na nockę do pracy:cool1:
Na szczęście, piątek jest wolny (od zajęć, nie nocki), więc jeśli pogoda dopisze - pójdziemy sobie na fajowy spacerek:cool3:

Posted

Dokładnie...
Ta psina jest taka szcześliwa i beztroska - ja cały czas mam nadzieję, że jednak zdarzy się cud i Molly będzie żyła długo i szczęśliwie, jak prawdziwa księżniczka z bajki

Posted

Oj, to jest wybitna księżniczka, mała rozpieszczona, rozkapryszona panienka, która uwielbia marudzić, wołać i narzekać:cool3: A jeszcze bardziej przytulać się i całować:loveu: Niestety, ma konkurencję - walczą w trójkę, ostatnio Ikar (kocur) wysunął się na prowadzenie, bo zdenerwował się i po prostu wszystkim wlał:evil_lol:

Posted

[quote name='NaamahsChild']Oj, to jest wybitna księżniczka, mała rozpieszczona, rozkapryszona panienka, która uwielbia marudzić, wołać i narzekać:cool3: A jeszcze bardziej przytulać się i całować:loveu: Niestety, ma konkurencję - walczą w trójkę, ostatnio Ikar (kocur) wysunął się na prowadzenie, bo [B]zdenerwował się i po prostu wszystkim wlał[/B]:evil_lol:[/quote]

:megagrin::megagrin::megagrin: chciałabym to zobaczyć :p