majqa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='NaamahsChild'](...) Dziś na kolacyjkę Acana + ryż + szyneczka + paróweczka:cool3:[/quote] To jest menu dla wszystkich, czy tylko dla części zwierzęcej? :evil_lol: Quote
NaamahsChild Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Tylko dla zwierząt;) Ja jestem na diecie. Quote
NaamahsChild Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Meldujemy, że wieczorny spacerek i wyżerka zaliczone!;):loveu: Dziewczyny bawią się nową piłeczką tenisową, a mamusia leży w łóżku z jakże ciekawą patofizjologią:diabloti: Czemu nie wszystko jest tak ciekawe jak np. parazytologia?:roll: Quote
majqa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='NaamahsChild'](...) Czemu nie wszystko jest tak ciekawe jak np. parazytologia?:roll:[/quote] Widzę, że kochasz robale! :eviltong: Quote
NaamahsChild Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Jejku, uwielbiam:diabloti: Mogłabym hodować tasiemce albo glisty, są mega fascynujące! Kiedyś nawet miałam "sprytny" plan rozmnażania płazińców na tak świetnej pożywce jak moja dwunastnica:diabloti: Quote
__Lara Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='NaamahsChild']Jejku, uwielbiam:diabloti: Mogłabym hodować tasiemce albo glisty, są mega fascynujące! Kiedyś nawet miałam "sprytny" plan rozmnażania płazińców na tak świetnej pożywce jak moja dwunastnica:diabloti:[/quote] Bleeee :scared::p Quote
majqa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='NaamahsChild'](...) Kiedyś nawet miałam "sprytny" plan rozmnażania płazińców na tak świetnej pożywce jak moja dwunastnica:diabloti:[/quote] Dzięki wielkie, wycieram monitor. :evil_lol: Quote
NaamahsChild Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Molly chyba też, bo przed chwilą odbiło jej się i poleciała psia chrupka:evil_lol: Quote
NaamahsChild Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Śnieg nie, ale ohydny, ziiiimny deszcz.. A pańcia dopiero do domu wróciła:cool1: Po 14 h zajęć.. (z przerwami) Quote
__Lara Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pańcia to ma zdrowie... ... a u nas biało :diabloti: No dobra - biało - szaro :p Quote
NaamahsChild Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Nie wiem jak mam to wytrzymać fizycznie. Jutro mam bardzo trudne zajęcia o 18-20. A o północy na nockę do pracy:cool1: Na szczęście, piątek jest wolny (od zajęć, nie nocki), więc jeśli pogoda dopisze - pójdziemy sobie na fajowy spacerek:cool3: Quote
majqa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 I kolejny paskudny pogodowo dzionek za nami. :shake: Quote
NaamahsChild Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 A ja po pierwszej nocce w tym tygodniu. Ale młyn.. A teraz.. patomorfologia i patofizjologia:cool1: Quote
NaamahsChild Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Mieszkanko wysprzątane, a Molly szaleje z różową piłeczką i ma osobisty dylemat, czy ją rozwalić, czy też dać mamie, żeby rzuciła:diabloti: Quote
majqa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Co Twój wpis Naa, to...oczy zaczynają mi się szklić. Quote
fizia Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Dokładnie... Ta psina jest taka szcześliwa i beztroska - ja cały czas mam nadzieję, że jednak zdarzy się cud i Molly będzie żyła długo i szczęśliwie, jak prawdziwa księżniczka z bajki Quote
NaamahsChild Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Oj, to jest wybitna księżniczka, mała rozpieszczona, rozkapryszona panienka, która uwielbia marudzić, wołać i narzekać:cool3: A jeszcze bardziej przytulać się i całować:loveu: Niestety, ma konkurencję - walczą w trójkę, ostatnio Ikar (kocur) wysunął się na prowadzenie, bo zdenerwował się i po prostu wszystkim wlał:evil_lol: Quote
__Lara Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='NaamahsChild']Oj, to jest wybitna księżniczka, mała rozpieszczona, rozkapryszona panienka, która uwielbia marudzić, wołać i narzekać:cool3: A jeszcze bardziej przytulać się i całować:loveu: Niestety, ma konkurencję - walczą w trójkę, ostatnio Ikar (kocur) wysunął się na prowadzenie, bo [B]zdenerwował się i po prostu wszystkim wlał[/B]:evil_lol:[/quote] :megagrin::megagrin::megagrin: chciałabym to zobaczyć :p Quote
Ewelina.w38 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 No to widzę, ze Molly sie zadomowiła u Ciebie na dobre Naa. Teraz jakby przyszło ją do ds oddać to i u niej i u Ciebie byłby płacz;) Quote
majqa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Już mi się tęskni na kolejnymi relacjami Naa... :lol: Quote
Recommended Posts