irenaka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Tara przeżyła pobyt w Boguszycach a później trafiła do DT. Niestety, była tam cztery miesiące i musiała go opuścić:-(. Świetnie dogaduje się z psami i kotami, ale nie z królikami, które goni. Kopała też dziury w ogrodzie i był to duży problem. Nie było szans na dalszy Jej pobyt w DT. Tara jest szalenie łagodna, przymilna, lubi dzieci. Na początku nieśmiała, zwłaszcza do mężczyzn, zdecydowanie bardziej akceptuje kobiety. Lubi biegać i bawić się jak każdy młody, zdrowy pies. W tej chwili potrzebuje kochających i cierpliwych ludzi, a będzie najwspanialszym przyjacielem jakiego można sobie wymarzyć. Tara:loveu: -wiek: ok. 4lat - jest po sterylizacji - zaszczepiona i odrobaczona - waga 16kg. Kontakt w sprawie adopcji :692-33-44-33 lub [email protected] Banerek: Oto nasza Tara: Tara przebywa w hoteliku Fundacji Zwierzę nie jest rzeczą. Prosimy o pomoc finansową dla suni, która jest kolejnym psem pod opieką Fundacji. Prosimy o przelewy na konto: Fundacja "Zwierzę nie jest rzeczą" ul. Batalionu "Skała" AK 8/36 31-273 Kraków nr konta PEKAO SA: 58 1240 1170 1111 0000 2420 9674 Dla przelewów zagranicznych: BIC ( SWIFT) : PKOPPLPW IBAN : PL581240 1170 1111 0000 2420 9674 Koniecznie z dopiskiem : TARA Quote
irenaka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 I jeszcze parę zdjęć, może komuś wpadnie ta łagodna, przyjacielska suczka. Quote
Anna_33 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Sliczna jest :loveu: i podobno jak na razie nie wykopala zadnej dziury:-) Zebyscie ja widzieli, jak byla zabierana z Boguszyc, po prostu kupka trzesacego sie nieszczescia...Byla tak sparalizowana strachem, jej opiekunka Marzena, twierdzila, ze nie uda sie jej zabrac i rzeczywiscie niewiele brakowalo, a zostalaby w schronie....Teraz to zupelnie inny pies, zasluguje na swoich ludzi i bezpieczny kochajacy dom. Quote
Biafra Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Może ktoś znajdzie chwilkę, żeby zrobić dla Tary ogłoszenia :modla: Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 A ja się nabrałam:oops:Jej przybycie do Biafry zaanonsowano w wątku 3 Kaukazów i ja myślałam,że to tym razem sunia Kaukaza przybyła.Lecę na wątek i co widzę?Owszem,jest sunia,ale nie Kaukaz.Fajna jest choć nie Kaukaz... Ona jest sterylizowana? Elżbieta Quote
irenaka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 waldi481 napisał(a):A ja się nabrałam:oops:Jej przybycie do Biafry zaanonsowano w wątku 3 Kaukazów i ja myślałam,że to tym razem sunia Kaukaza przybyła.Lecę na wątek i co widzę?Owszem,jest sunia,ale nie Kaukaz.Fajna jest choć nie Kaukaz... Ona jest sterylizowana? Elżbieta Ale Ci numer zrobiłam.:evil_lol: Sunia jest po sterylizacji. Quote
irenaka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Teraz będę agitować:cool3:, bo bardzo ważne jest dla mnie, aby Fundacja Biafry wygrała w głosowaniu Krak - Vetu: http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kandydata-na-lipiec-141696/#post12594314 Przyłączy się ktoś do głosowania? Quote
irenaka Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Therion napisał(a):Zagłosowałem na Biafrę. Serdecznie dziękuję:loveu: Quote
irenaka Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Izabela124. napisał(a):Bannerek Wkleję w pierwszy post, mam nadzieję, że więcej osób się skusi i znajdzie dziewczynka się w podpisach. Dziękuję pięknie za pomoc:loveu: Quote
irenaka Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Biafra:loveu: Jak tam Tara? Mam nadzieję, że już się zaaklimatyzowała? Quote
Camara Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 czy ktoś robił Tarze jakiekolwiek ogłoszenia? Quote
irenaka Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Camara napisał(a):czy ktoś robił Tarze jakiekolwiek ogłoszenia? Jeszcze nie Camarko;) i pewnie prędko to nie nastąpi, bo jakoś dziwnie sama grasuję;) na tym wątku. Quote
Camara Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 na dobry początek dałam Tarę - krakowskie zwierzaki - cafeanimal w miarę czasu będę dodawać dalej, ale pomoc bardzo by się przydała Quote
Camara Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 dodałam ogłoszenia: internetowa strona zwierząt Dz.P psy.pl adopcje.org qumtee.krakow Czy naprawdę NIKT nie ma czasu na pomoc w ogłoszeniach??? młodzież ma chyba jeszcze wakacje... proszę - bo ja jestem zupełnie niewydajna motając się między pracą, hotelem, weterynarzami i rodziną z całym stadem własnych zwierząt :cool1: Tekst podstawowy - można ubarwiać go do woli Tara – ok. 4 letnia, średniej wielkości (16 kg) suczka. Jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. Tara to uroczy, przymilny psiak, który wniesie do domu mnóstwo radości i beztroskiej zabawy. Tara bardzo lubi dzieci i jest wobec nich delikatna. Telefon: 692-33-44-33 Quote
Biafra Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Camara :calus: Może ktoś się przyłączy i pomoże znaleźć dom dla Tary. Ona bardzo długo już czeka :shake: Jedyne co zna do tej pory, to Boguszyce i kojec w hotelu. Bardzo garnie się do ludzi. Quote
Camara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 myślę, że wątek Tary powinien znaleźć się na ogólnym PwP, a nie regionalnym :cool1: może tam więcej osób, kibicującym boguszyniakom włączyłoby się w ogłaszanie? Quote
Camara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Camara napisał(a):na dobry początek dałam Tarę krakowskie zwierzaki cafeanimal internetowa strona zwierząt Dz.P psy.pl adopcje.org qumtee.krakow info.krakow krakusik adopcjapsa aleokazja kupsprzedaj Quote
bahlsa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Camara napisał(a): Czy naprawdę NIKT nie ma czasu na pomoc w ogłoszeniach??? młodzież ma chyba jeszcze wakacje... proszę - Tekst podstawowy - można ubarwiać go do woli Tara – ok. 4 letnia, średniej wielkości (16 kg) suczka. Jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. Tara to uroczy, przymilny psiak, który wniesie do domu mnóstwo radości i beztroskiej zabawy. Tara bardzo lubi dzieci i jest wobec nich delikatna. Telefon: 692-33-44-33 ja mam czas! dziecię odchowane więc zgłaszam się na ochotnika ;) tylko info poproszę (następnym razem) że ogłoszenia potrzebne:) Tara jeszcze dziś będzie mieć swoje ogłoszonka . Quote
Camara Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 bahlsa napisał(a):tylko info poproszę (następnym razem) że ogłoszenia potrzebne:) uważaj z taką deklaracją bo Cię wycisnę jak cytrynę :evil_lol: :buzi: Quote
bahlsa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 :) znalazłam Cię, psinko. Ciebie też podniosę na noc... ;) Quote
bahlsa Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ogłoszenia zrobione :) Tara dołączyła do Pixie i Dixie. A teraz czekamy na telefon. :) Quote
Recommended Posts