Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewatr']O jaka sliczna goldaska :loveu: mamy więcej jej zdjęc ?
Toz to marnotrastwo zeby goldas sie usmiechał samotnie w przytulisku :-([/QUOTE]

Więcej zdjęć jest na stronie kundelka. Ewuniu proszę włóz ją na forum goldenów i jeszcze może gdzieś, gdzie ma szansę na dobry domek bo ta rasa ci szczególnie bliska.
;)
A ja zakochałam sie w Rubinie, cudny wielkopies i charakterem widać ideał.
Jestem z p.Małgosią z Warszawy w kontakcie i obiecałam pomoc w ogłoszeniach.
Świetna kobieta, przyjechała odpocząc do Polańczyka, a praktycznie zajmowala się bezdomnym psem i na koniec po wielu kłopotach udało się jej załatwić płatny transport i pies znalazł lokum u Majki. Wielkie podziękowania tez dla Majki która nie patrząc na gabaryty psa bez mrugnięcia okiem dała mu schronienie.
Jesli ktoś jechałby w najbliższym czasie do Majki / jestem bez samochodu jakiś czas/
proszę bardzo o zrobienie więcej zdjęć Rubinowi. Chce założyc mu wątek, zrobić wszelkie ogłoszenia - niech fantastyczny chłopak idzie w eter.

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rzeczywiście Beciu niesamowity ten psiak z Polańczyka, jak udało sie załatwić transport?? Czyżby gmina pomogła bezdomnemu psu?:razz: Pani Małgosia widzę stanęła na rzęsach i chwała jej za to.:loveu:
Porobię mu troche ogłoszonek później i goldenkowi też.

Posted

[quote name='GuniaP']Nie mamy :( juz jest pare kandydatow do nast. sesji foto...[/QUOTE]

No to narazie wystawimy co jest ;)

Allegro psiaków Majki :

[URL="http://allegro.pl/psy-z-azylu-u-majki-i1215655769.html"][IMG]http://img11.allegroimg.pl/photos/64x48/12/15/65/57/1215655769[/IMG][/URL]
[URL="http://allegro.pl/psy-z-azylu-u-majki-i1215655769.html"][B][COLOR=#0d58ac]psy z Azylu u Majki[/COLOR][/B][/URL]

[QUOTE]Więcej zdjęć jest na stronie kundelka. Ewuniu proszę włóz ją na forum goldenów i jeszcze może gdzieś, gdzie ma szansę na dobry domek bo ta rasa ci szczególnie bliska.[/QUOTE]

a dzieki Beciu - bo ja narazie troche wyszłam z "obiegu " ;) i mało bywam na kompie ale powoli staram sie ogarnąc na nowo co sie da ...

puszcze sunieczke na forum i postaram sie jutro poogłaszac

[URL="http://allegro.pl/psy-z-azylu-u-majki-i1215655769.html"][B][COLOR=#0d58ac][/COLOR][/B][/URL]

Posted

[quote name='majuska']jak udało sie załatwić transport?? Czyżby gmina pomogła bezdomnemu psu?:razz: [/QUOTE]

żarty chyba majuska sobie robisz... :cool3: Pani Małgosia zaczepiała wszystkich miejscowych z prośbą o pomoc i któryś wreszcie nie odmówił i za 200zł zgodził sie psa zawieżc. Oczywiście z p.Małgosią. To był jej ostatni dzień pobytu w Polańczyku bo nazajutrz wracała do Warszawy.
Psiak cudny i dobry domek trzeba mu znależć .

Posted

Kiepskie te zdjęcia do robienia ogłoszeń, a nawet do założenia wątku. Trzeba pomysleć o jakimś wyjezdzie do Majki i[B] matineskę[/B] koniecznie zabrać bo foty dobre robi. A jak nie, to z [B]majuską [/B]też damy radę. To co ? Planujemy coś ?
Może w przyszły łikend ? [B]Guniu[/B] dasz radę ? I może[B] Ewatr[/B] się skusi ?
Retriverce też by się dobre zdjęcia przydały.

Posted

[quote name='GuniaP']ja sie tez melduje :) bo przeciez ktos musi Wam droge pokazac ;-)[/QUOTE]

bez ciebie ani rusz [B]Guniu[/B]....:cool3:
Może jeszcze [B]majuska[/B] sie skusi...

Posted

na sobotę deszcz zapowiadają, jesli będzie mokro to nici z wyjazdu bo zakopiemy się w błocie.
Kolega przywiózł w sobotę budę do Boguchwały i mimo że nie lało to zakopał się w nasiąkniętej trawie i miał problem z wyjazdem. A u Majki dużo gorzej.
Zobaczymy...

Posted

[quote name='karolciasz28']

Jutro ogłoszę Misia.[/QUOTE]

Karolciu proszę zrób ogłoszenia szczeniakom Coka - Cola, śliczne są, szkoda czasu bo małym najłatwiej domek znależć. Obie mogą byś w jednym ogłoszeniu, a dla tej malutkiej czarnulki zrobić osobno. Namiary oczywiście na Majkę.

Posted

Wróciłam właśnie ze spaceru z psami. Kropi niestety, a jutro ma wręcz lać więc z wyjazdu pewnie nici bo możemy sie zakopać na polnych drogach.
Zresztą co to za przyjemnośc stać w mokrej trawie i trzaskać zdjęcia bez dobrego światła. Wyjdą byle jakie, a takie już mamy przesłane i niespecjalnie nadają się do ogłoszeń.
Sklep zoologiczny[B] [COLOR=Red]NIKA ZOO z [COLOR=Black]Galerii[/COLOR] ,, Nowy Świat''[/COLOR] [/B]podarował dzisiaj Majce ponad 30kg suchej karmy. Dziękujemy bardzo w imieniu Majkowych zwierząt.
Mam ją w bagażniku bo liczyłam, że jednak uda nam się jutro podjechać.

Posted

Beciu co ma wisieć nie utonie, jak leje to i psiaki się chowają do bud i nie chce im się za bardzo wyłazić....coś ta pogoda w tym roku wyjatkowo sobie robi z nas balona:shake:

Posted

Becia, ale jeśli aura jednak nie będzie taka zła i pojedziesz to czy możesz zrobić Noddiemu takie zdjęcie, aby było dobrze widać jego proporcje? Jeśli zabraknie chętnej łydki to chłopaka można ustawić obok plastikowej butelki. Chodzi mi mniej więcej o coś takiego:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/191511-2kg-Pinczerka-z-pseudohodowli-szuka-domku-!!!?p=15251611&viewfull=1#post15251611[/url]