Shetanka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Klubowa Wystawa Szpiców i Psów Ras Pierwotnych Miasto, Data ŁÓDŹ, 20 wrzesień/september 2009 Miejsce wystawy Stadion KS START Ul. Św. Teresy od Dzieciątka Jezus 54/56 Informacje Ogólne Według regulaminu FCI psa można zgłaszać do jednej z następujących klas: According to FCI Regulations, the dog can be entered in one of the following classes: Baby/ Baby Class ................................................................................. 3 - 6 miesięcy Szczeniąt/ Puppy Class ...................................................................... 6 - 9 miesięcy Młodzieży/ Junior Class .................................................................... 9 - 18 miesięcy Pośrednia/ Intermediate Class ….................................................. 15 - 24 miesięcy Otwarta/ Open Class .......................................................................... od 15 miesięcy Użytkowa/ Working Class ............................................................... od 15 miesięcy z wymaganym certyfikatem użytkowości copy of working certificate is obligatory Championów/ Champion Class ................................................................................... z zatwierdzonym tytułem Championa copy of Champion Diploma is obligatory Weteranów/ Veteran Class ............................................................. powyżej 8 lat Tytuły przyznawane na Wystawie Klubowej: CWC - Certyfikat na Krajowego Championa / NATIONAL CHAMPION Młodzieżowy Zwycięzca Klubu / JUNIOR CLUB WINNER Zwycięzca Klubu / CLUB WINNER Zwycięzca Rasy / BEST OF BREED Konkurencje Hodowlane na Wystawie Klubowej: Najlepszy Reproduktor / BEST STUD DOG - CLUB DOG SHOW Najlepsza Suka Hodowlana / BEST BROOD BITCH - CLUB DOG SHOW Najlepsza Hodowla / BREEDERS COMPETITION - CLUB DOG SHOW Najlepsza Para Hodowlana / BEST BRACE - CLUB DOG SHOW Adres organizatora Zgłoszenia wypełnione pismem drukowanym można przesyłać pod: a d r e s, e - m a i l e m, z g ł o s z e n i e m e l e k t r o n i c z n y m lub f a x e m : Entry forms together with a photocopy of the pedigree, are to be sent by fax or mail to : Związek Kynologiczny w Polsce - O d d z i a ł w Ł o d z i A l . K o ś c i u s z k i 4 8 , 9 0 - 4 2 7 Ł ó d ź tel. / fax: + 48 (42) 637 62 62; + 48 (42) 637 66 00; fax: + 48 (42) 657 00 31 e-mail: zkwplodz @ op.pl; www.zkwp.lodz.pl Zgłoszenia przesłane e - mailem lub faksem wymagają telefonicznego potwierdzenia ! Termin przyjmowania zgłoszeń Termin przyjmowania zgłoszeń upływa - 3 1 s i e r p n i a 2 0 0 9 r. Konto bankowe Opłaty prosimy przesyłać na konto: 3 5 1 2 4 0 3 0 3 1 1 1 1 1 0 0 0 0 3 4 2 6 6 8 0 5 Opłaty Za pierwszego psa (z katalogiem) .......................................................... 80 PLN / *130 PLN Za każdego następnego psa (bez katalogu) ......................................... 70 PLN / *120 PLN Za psa w klasie szczeniąt i baby (bez katalogu) ................................. 40 PLN / *60 PLN Za psa w klasie Weteranów (bez katalogu) ....................................... bezpłatnie pod warunkiem doprowadzenia psa na Wystawę ) * cena obowiązująca przy jednoczesnym zgłoszeniu psa na dwie Wystawy Opłata za wcześniej zgłoszonego psa wniesionana Wystawie ...................................................................................... 150 PLN Planowana obsada sędziowska Klubowa Wystawa Szpiców i Psów Ras Pierwotnych Club Dog Show of Spitz and Primitive Type Breeds Boris Aleksandrov – Ukraina / UK Siberian Husky Pierluigi Buratti – Włochy / IT Chow Chow, Alaskan Malamute Andrei Kisliakov – Białoruś / BY Nagi Pies Peruwiański Średni, Nagi Pies Meksykański, Szpic Mały Biały, Szpic Mały Kolorowy Klasyczny, Szpic Mały Kolorowy Współczesny, Szpic Miniaturowy, Szpic Wilczy, Szpic Włoski, Łajki, Norsk Lundenhund, Karelski Pies na Niedźwiedzie, Islandzki Szpic Pasterski, Pies Faraona, Podengo Portugalski Krótkowłosy, Suomenlapinokoira, Tai Ridgeback Dog Dubravka Reicher – Chorwacja / HR Samojed, Basenji, Shiba, Eurasier Ewa Szeliga-Szeremeta – Polska / PL Akita, Akita Amerykańska Obsada sędziowska może ulec zmianie ! Klubowa Wystawa Psów V Grupy FCI Łódź -20.09.2009 Quote
michal_unga Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 My też, ale jeszcze zastanawiamy się nad tym kogo zgłosić Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 My pewnie tez się zjawimy, ale jeszcze nie wiem, z jakimi Asiaczkami... Pzdr. Quote
M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 My też będziemy, ale czy będziemy się wystawiać to jeszcze nie wiem A. Quote
M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Błyskotka napisał(a):Ja też będę ale towarzysko :). To może się spotkamy :p A. Quote
Błyskotka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Maks i Spark napisał(a):To może się spotkamy :p A. Mam taką nadzieję :cool3:. Quote
Asiaczek Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Marcin Z napisał(a):ja tez będę z moja niunią Ciekawe, ile AJ i AA się zjawi... pzdr. Quote
M&S Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Ciekawe, ile AJ i AA się zjawi... pzdr. Pewnie duuuużo ;) A. Quote
bety Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Ciekawe, ile AJ i AA się zjawi... pzdr. Ciekawe, ciekawe.;) Pzdr Quote
Asiaczek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 My dopiero w tym tygodniu wysyłamy zgłoszenia i robimy opłaty. Jakoś tak się zeszło, a to juz ostatni tydzień przyjmowania zgłoszeń... Pzdr. Quote
M&S Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Asiaczek napisał(a):My dopiero w tym tygodniu wysyłamy zgłoszenia i robimy opłaty. Jakoś tak się zeszło, a to juz ostatni tydzień przyjmowania zgłoszeń... Pzdr. poniedziałek to ostatni dzień, my też jeszcze nei zgłoszeni.... A. Quote
J.G Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 My jednak rezygnujemy z tej wystawy,jedziemy po kolejny championat jak oczywiście się uda go zdobyć. Quote
M&S Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 J.G napisał(a):My jednak rezygnujemy z tej wystawy,jedziemy po kolejny championat jak oczywiście się uda go zdobyć. nie to nie :eviltong: A. Quote
Asiaczek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Nie chce się z nami spotkać, oj, nieładnie panie J.G:placz: Pzdr. Quote
J.G Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ta wystawa nic mi nie daje,wolę powalczyć o kolejny championat do kolekcji. Quote
M&S Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 J.G napisał(a):Ta wystawa nic mi nie daje,wolę powalczyć o kolejny championat do kolekcji. ......apetyt rośnie w miarę jedzenia :evil_lol:;) A. Quote
Asiaczek Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 J.G napisał(a):Ta wystawa nic mi nie daje,wolę powalczyć o kolejny championat do kolekcji. A tytuł Zwyc. Klubu to NIC...? Uf, rozpaskudziłeś się...:evil_lol: pzdr. Quote
J.G Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):......apetyt rośnie w miarę jedzenia :evil_lol:;) A. Dokładnie i to bardzo mocno:loveu: Asiaczek napisał(a):A tytuł Zwyc. Klubu to NIC...? Uf, rozpaskudziłeś się...:evil_lol: pzdr. Raczej bym nie dostał Zw.KL.PL 2009,dla tego wybieram się po Ch. .. który jest pewniejszy:evil_lol: Quote
M&S Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 J.G napisał(a):Dokładnie i to bardzo mocno:loveu: Raczej bym nie dostał Zw.KL.PL 2009,dla tego wybieram się po Ch. .. który jest pewniejszy:evil_lol: To jedź tam gdzieś daleko i walcz.....:p A. Quote
Angelika_Roser Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 My też będziemy ! :loveu: i inne akitki Kazoku Kanshin też :razz: Quote
M&S Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Angelika_Roser']My też będziemy ! :loveu: i inne akitki Kazoku Kanshin też :razz: To może się spotkamy :p A. Quote
Agasia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 wszystko wskazuje na to, ze tez bede :razz: Quote
Recommended Posts