GoskaGoska Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 dziewczyna na watku owczarkow zostal zamieszczony szczeniak - on na cito potrzebuje pomocy - zeby zawalczy o niego : Prosilam Lulké by zalozyla mu osobny wátek - wielu psiakom z przypadlosciami róznymi sié pomoglo, tylko trzeba dac mu szanse i dobrego lekarza,ktos moze ma jakis pomysl? juz ma wątek : http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-w-schronie-ma-tylko-5-mcy-chore-stawy-nerki-help-146192/#post12944336 Quote
beka Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Neska teraz nazywa sie Doxa :). Ma dużo psik koleżanek i kolegów. Ze swoja pańcią była juz w schronisku.....:crazyeye: Ja też jak zobaczyłam w mailu te informacje to zdębiłam. A Doxa po prostu zalicza szlaki górskie i nocuje w schroniskach :eviltong: Pewnie po wyprawie w góry (podglądała kozice czy co??) Doxa zaczełaprzejawiać talen w skokach...z miejca na stół. I rzeby nie było na mnie - u mnie tak nie robiła :evil_lol:. Mam fotki różne i obiecuje wklieć wkrótce. Quote
Asior Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 jakoś w tym tygodniu będe chciała odwiedzić naszą małą sunie :) Quote
Recommended Posts