Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy maly nadal w schronie ??

jest pani z pomorza zainteresowana psiakiem ,czesto bywa w okolicy wrocka ,bo ma tam znajomych .Pani ma 9 letnia corke ,ma jeszcze dzisiaj pogadac z rodzinka i da mi znac jutro.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
dzis dostala maila ze Pani wyjezdzam do schroniska - bo dzis niedziela, wiéc zobaczmy mam nadzieję na wzajemną miłość , ale jak cos Monika to moze tego psiaka zaproponujesz Pani to fantastyczny piesek do ludzi :

NIEDUŻY PIES KOCHAJĄCY LUDZI OD ROKU W SCHRONIE (719563132) - Aukcje internetowe Allegro i chyba jestes na jego wątku:p

jestem ,jestem:)

to czekam na info o felixie,jesli go zaadoptuja dzis,to jutro powysylam pani inne psiaki...moze Rufi by sie nadawal.

Posted

Monika powinno , ale tak naprawdę to jest inaczej....nawet nie będę komentować. Pani przejechala ponad 450km w dwie strony, ale inni mają to gdzieś.
Moze Pani podjedzie w następny weekend, chyba, ze skutecznie zostala zniechęcona.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Monika powinno , ale tak naprawdę to jest inaczej....nawet nie będę komentować. Pani przejechala ponad 450km w dwie strony, ale inni mają to gdzieś.
Moze Pani podjedzie w następny weekend, chyba, ze skutecznie zostala zniechęcona.

kurcze ,to faktycznie jej sie nie zdziwie nawet jesli juz nie przyjedzie...

Posted

i z pania z pomorza tez nici...:shake: Reszta rodziny nie zgadza sie na psa.

No nic ,poodnawiam mu dzis ogloszenia i szukamy dalej ...
Strasznego ma pecha chyba Felix ,bo taki fajny jest ,ladny ,wydawaloby sie adopcyjny a tu g....

Posted

nowe ogloszenia:

1.gumtree w-w
2.alegratka
3.olx
4.pajeczyna
5.pineska
6.nasipupile
7.petsy
8.przygarnijZwierzaka
9.adsy
10.animalia
11.e-zwierzak
12.kokosy
13.kupiepsa
14.ojej
15.adopcjapsa
16.
17.
18.
19.
20.

-

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Pani kudlacza nie przekreslila, bo zdaje sobie sprawę, ze pies nic nie zawinił, teraz czekam na info - vzy jeszcze raz da ta Pani podjechać czy też szukać jakiegoś transportu?

to dobrze ,a skad ta pani jest ?
ja ogloszenia tak czy tak poodnawialam,