Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj jeszcze nic ;)
Rano nie ja z nią wychodziłam, więc nie wiem jak to się odbyło ;) W tym momencie gotowałam makaron dla Kazana, którego ktoś miał dzisiaj adoptować, ale niestety zawiódł tego psa..

Dzisiaj do domu pojechała Dasza. Mieszka teraz w Niemczech w fantastycznych warunkach.

PS. Czy do zdjęć z nowego domu mogę skopiować treść maili?

Posted

Zdrowych, Spokojnych i Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich Pracowników
i Wolontariuszy schroniska w Uciechowie, a także dla wszystkich Psiaków życzy Diggerek wraz z właścicielami i "braciszkiem" Lucusiem!

PS
Ostatnio Diggerek troszkę chorował, tzn znowu zaczął siusiać w domu, więc był u weterynarza i badanie moczu wykazało zapalenie pęcherza.
Dostał antybiotyk i bierze jeszcze tabletki, ale już jest poprawa. Możliwe, że na początku Diggerek też miał zapalenie pęcherza i dlatego
siusiał, a przy kastracji dostał antybiotyk i dlatego tak szybko problem zniknął. Teraz mamy wyrzuty sumienia że krzyczeliśmy na początku
na niego jak nie zachowywał czystości.
Pozdrawiamy :)

a Fiona nazywa się teraz Sasza...ogólnie tresc maila dotyczyła zapytania o DT dla kazana, więc nie ma raczej do kopiować na stronę..z resztą mam obeicane fotki ze spaceru więc fionę będzie można dodać za jakiś czas

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Mamy tylko 16 glosow :( Probowalam glosowac po raz drugi ale juz nie moglam.

Głosowanie jest od wczoraj i wyczytałam że 5 schronisk dostanie karmę, także trzymam kciuki:)

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Staram się rozesłać gdzie się da.
Agitacja na pw? :lol: Ingrid, pomogłabyś?

Da się z kilku różnych maili zagłosować.

Ja niestety mam tylko jeden e-mail ale porozsylam troche na PW. Nie wszedzie moge bo wiem ze osoby z Dogo glosuja na "swoje" Schroniska.

Trzeba wciagac w to rodzine i znajomych bo troche nas malo .

Posted

[quote name='Ingrid44']ja juz rozsylam PW i wpisuje sobie w podpisie :)
Dzięki :)
Prośba o głosy jest już na stronie głównej uciechow.com.

Tak w ogóle, w tym całym głosowaniu zapomniałam o sprawie bardzo ważnej!!!

Dzisiaj do wspaniałego domu pojechał Toffik/Kajtek !!! :multi:
SZCZĘŚCIA TOFCIU :) :) :)

Posted

_ogonek_ napisał(a):
hehe, już wysłałam. Tylko moi znajomi/rodzina niepoważnie podchodza do takich spraw.

To jest BARDZO POWAZNA sprawa bo chodzi o jedzenie dla bezdomnych zwierzat :(