_ogonek_ Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Dzisiaj jeszcze nic ;) Rano nie ja z nią wychodziłam, więc nie wiem jak to się odbyło ;) W tym momencie gotowałam makaron dla Kazana, którego ktoś miał dzisiaj adoptować, ale niestety zawiódł tego psa.. Dzisiaj do domu pojechała Dasza. Mieszka teraz w Niemczech w fantastycznych warunkach. PS. Czy do zdjęć z nowego domu mogę skopiować treść maili? Quote
rotek_ Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Zdrowych, Spokojnych i Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich Pracowników i Wolontariuszy schroniska w Uciechowie, a także dla wszystkich Psiaków życzy Diggerek wraz z właścicielami i "braciszkiem" Lucusiem! PS Ostatnio Diggerek troszkę chorował, tzn znowu zaczął siusiać w domu, więc był u weterynarza i badanie moczu wykazało zapalenie pęcherza. Dostał antybiotyk i bierze jeszcze tabletki, ale już jest poprawa. Możliwe, że na początku Diggerek też miał zapalenie pęcherza i dlatego siusiał, a przy kastracji dostał antybiotyk i dlatego tak szybko problem zniknął. Teraz mamy wyrzuty sumienia że krzyczeliśmy na początku na niego jak nie zachowywał czystości. Pozdrawiamy :) a Fiona nazywa się teraz Sasza...ogólnie tresc maila dotyczyła zapytania o DT dla kazana, więc nie ma raczej do kopiować na stronę..z resztą mam obeicane fotki ze spaceru więc fionę będzie można dodać za jakiś czas Quote
_ogonek_ Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 No dobra ;) PS. Jutro będziesz miała halę do sprzątania :oops:, ale jszcze wczoraj ładnie pachniało :D Quote
Ingrid44 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Na stronie http://www.tesco.pl/schroniska/index.php jest głosowanie - schronisko z największą ilością głosów dostanie karmę. Rozsylacie dalej i prosze zaglosujcie na Uciechow ! Quote
Ingrid44 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Mamy tylko 16 glosow :( Probowalam glosowac po raz drugi ale juz nie moglam. Quote
Edi100 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ingrid44 napisał(a):Mamy tylko 16 glosow :( Probowalam glosowac po raz drugi ale juz nie moglam. Głosowanie jest od wczoraj i wyczytałam że 5 schronisk dostanie karmę, także trzymam kciuki:) Quote
_ogonek_ Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Staram się rozesłać gdzie się da. Agitacja na pw? :lol: Ingrid, pomogłabyś? Da się z kilku różnych maili zagłosować. Quote
Ingrid44 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 _ogonek_ napisał(a):Staram się rozesłać gdzie się da. Agitacja na pw? :lol: Ingrid, pomogłabyś? Da się z kilku różnych maili zagłosować. Ja niestety mam tylko jeden e-mail ale porozsylam troche na PW. Nie wszedzie moge bo wiem ze osoby z Dogo glosuja na "swoje" Schroniska. Trzeba wciagac w to rodzine i znajomych bo troche nas malo . Quote
_ogonek_ Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Zaraz ze wszystkich maili zagłosuję. Poprosiłam już tatę, brata. EDIT: Ja bym sugerowała rozsyłać do użytkowników "bezstronnych", czyli np. do nowych użytkowników. Quote
Ingrid44 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ja juz rozsylam PW i wpisuje sobie w podpisie :) Quote
_ogonek_ Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='Ingrid44']ja juz rozsylam PW i wpisuje sobie w podpisie :) Dzięki :) Prośba o głosy jest już na stronie głównej uciechow.com. Tak w ogóle, w tym całym głosowaniu zapomniałam o sprawie bardzo ważnej!!! Dzisiaj do wspaniałego domu pojechał Toffik/Kajtek !!! :multi: SZCZĘŚCIA TOFCIU :) :) :) Quote
Ingrid44 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Duzo szczescia w nowym domku Kajtusiu :) :) :) Quote
_ogonek_ Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jutro zaktualizuję stronę. Kurczę już nie wiem do kogo prośbę o głos wysyłać... Quote
Ingrid44 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 _ogonek_ napisał(a):Jutro zaktualizuję stronę. Kurczę już nie wiem do kogo prośbę o głos wysyłać... Do wszyzstkich co maja komputer i Cie znaja :) :) :) Quote
_ogonek_ Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ingrid44 napisał(a):Do wszyzstkich co maja komputer i Cie znaja :) :) :) hehe, już wysłałam. Tylko moi znajomi/rodzina niepoważnie podchodza do takich spraw. Quote
Ingrid44 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 _ogonek_ napisał(a):hehe, już wysłałam. Tylko moi znajomi/rodzina niepoważnie podchodza do takich spraw. To jest BARDZO POWAZNA sprawa bo chodzi o jedzenie dla bezdomnych zwierzat :( Quote
_ogonek_ Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ingrid44 napisał(a):To jest BARDZO POWAZNA sprawa bo chodzi o jedzenie dla bezdomnych zwierzat :( Jakoś zdobędziemy te głosy :) Idę słać dalej ;) Quote
Ingrid44 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 _ogonek_ napisał(a):Jakoś zdobędziemy te głosy :) Idę słać dalej ;) Ja juz porozsylalam gdzie moglam i ide teraz na spacerek z moim "Okruszkiem" :) Quote
Wiwi Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 zagłosowałam ze wszystkich możliwych adresów ;) porozsyłałam też do znajomych, mam nadzieję, że damy radę :) Quote
agnieska Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 A co z zamieszczeniem informacji na waszym facebookowym profilu? :) Quote
_ogonek_ Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Umieściłam na swoim, ale masz genialny pomysł, żeby umieścić na schroniskowym. Kurcze mamy tylko 38 głosów... Quote
_ogonek_ Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Mamy już 71 głosów! Damy radę, z tego co wiem rotek kontaktuje się z osobami, które adoptowały od nas psiaki. Może się uda..., Quote
Radek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Już zagłosowałem, a wieczorem namówię jeszcze swoją lepszą połowę:) Quote
_ogonek_ Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Patrzyłam na ranking z 51 miejsca z ilością głosów 71 wskoczyliśmy na 33, z ilością 146 ! :multi: Glosujcie kochani! Quote
agnieska Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ładnie! Powiem szczerze, że nie wierzyłam, ale teraz czuję się zmobilizowana do większej agitacji ;) Quote
Recommended Posts