rotek_ Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 wiwi wpadła dzisiaj z wizytą porobiła masę zdjęć.... mam nadzieję ze będziesz je powoli wstawiać:)!!!!!! był dzisiaj telefon o Tangę, widziałam że to ogonek zrobiła ogłoszenie. Zobaczymy co z tego wyjdzie szukamy transportu do Inowrocławia dla odiego dobra zaraz będę zbierać się do domu..czyli gdzieś tak po 21.00 wpadnę na dogo i pouzupełniam swoje braki na wątkach Quote
Ingrid44 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Huuuuura ,Odi bedzie mial domek. Az w Inowroclawiu ! Odi skardl mi serducho juz dawno i mocno trzymalam kciuki za domek. Quote
Ingrid44 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Acah zapomnialam dodac : Rotek jak bedziesz miala czas to pousowaj z pierwszej strony pieski ktore juz znalazly domki i daj te ktore sa nowe w zamian. Zawsze latwiej znalesc pieska jak jest na pierwszej stronie niz przekopywac caly watek. ;) Quote
rotek_ Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 wiem, dzisiaj wiwi mi podpowiedziała o mozzili będę ściągać i powoli edytować posty Quote
rotek_ Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 no i teraz już wiem że nie mogę też zakładać nowych tematów ktoś mógłby poinformować na wątku transportowym że szukamy kogoś kto mógłby przewieźć psa do inowrocławia Quote
Wiwi Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Wątek transportowy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/174959-Tansport-dla-szczeniaka-WROCA-AW-INOWROCA-AW?p=13633213#post13633213[/url] Quote
_ogonek_ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Oczywiście dziś mikołajki, bez prezentów się nie obeszło :diabloti: Wczoraj przyjechała bardzo ładna suczka, z niszczycielskimi zdolnościami (rozwaliła plastikową miskę w krótkim czasie). Mamy nadzieję że ktoś jej szuka. Mordka wystraszona jeszcze ;) No i dzisiaj na Mikołajki przyjechał WIEEEELKI AGRESOR :diabloti: Kiedy udało się go wyciągnąć z transportera mało nie padłam ze śmiechu :evil_lol: Maleństwo kudłate sięgające ponad połowę łydki okazało się bardzo przerażonym stworzonkiem! Siedzi biedny lub biedna (nie wiadomo co to, cały czas skulony) w kącie boksu i się patrzy swoimi dużymi, czarnymi oczami ;) Quote
rotek_ Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 no i mogłabym wystawić maluchy do gazety...robert na cito musiałby mi przesłać zdjęcia listopad miesiącem sukcesu-prawie wszystkie psa jakie znalazły domy to skutek robienia ogłoszeń przez dogomaniaków adopcji było w sumie około 20! Quote
Wiwi Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 no tak nawet w mikołaja nie ma luzu ;) A czy Remika ma swój wątek? Wrzuciłam ją na Cafeanimal: [url]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/REMIKA,5736[/url] Quote
Ingrid44 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='rotek_']no i mogłabym wystawić maluchy do gazety...robert na cito musiałby mi przesłać zdjęcia listopad miesiącem sukcesu-prawie wszystkie psa jakie znalazły domy to skutek robienia ogłoszeń przez dogomaniaków adopcji było w sumie około 20![/QUOTE] 20 adopcji to ogromny sukces ! Oby tak dalej :) Quote
rotek_ Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 zaraz akualizuję pierwszy ...tam będęa już podane wszystkie zdjęcia i linki do wątków Quote
rotek_ Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 nowe psiaki rudy piesek, przerażony, przez dwa dni nie wstawiał i nie załatwiał się przerażony schroniskiem [URL=http://img402.imageshack.us/i/pict0200l.jpg/][IMG]http://img402.imageshack.us/img402/5479/pict0200l.jpg[/IMG][/URL] duża wliczyca bo tylko tak ją można nazwać [URL=http://img99.imageshack.us/i/pict0210x.jpg/][IMG]http://img99.imageshack.us/img99/3905/pict0210x.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ingrid44 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Moj Boze,Rudzik taki sliczny i bez domku. Pewnie mieszkal w domu i Schronisko to dla niego jeden wielki halas,psy ,zimno czyli wszystko straszne. Co za Bidulka. :( Quote
Wiwi Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 no to małe rude (znowu;))przerażone, aż się serce kraje :( ale mi w oko wpadło co innego, wilczaste i duże ;) jak tylko coś będzie więcej o niej wiadomo to poproszę... a wiek jaki mniej więcej? Quote
rotek_ Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 rudy rzuca się za każdym razem jak sprząta się mu w boksie i robi to coraz bardziej odważnie:( wilczyca jeszcze bez imienia to młoda suczka robert mówił że ma śliczne białe żeby może mieć ok 1 roku oba psiaki poszły do gazety może odnajdą się właściciele Quote
Wiwi Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 suńka wpadła mi w oko więc pewnie nie tylko mi, trzymam kciuki, żeby znalazł się właściciel! a to małe rude, to agresywne jest ze strachu czy bardziej z natury? ;) Quote
Radek Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Wilczyca śliczna, a małe rude wygląda na przerażoną psinkę. Quote
Ingrid44 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Miejmy nadzieje ze znajda sie wlasciciele tych psiakow. Quote
rotek_ Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Robert mówił że ostatnio rzucił się na mopa w boksie nie pozwala do siebie podejść nie zrobił żadnych postępów-pierwszy raz trafił nam sie taki pies w niedzielę kroi się adopcja jednego z czarno-białych szczeniaków Quote
Ingrid44 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Rudzik musi byc mocno przestraszony i tak sie broni . Adopcja dla szczeniorka - Huuuuura! ! ! Quote
_ogonek_ Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Tak, Kiedy przywieziono go w niedzielę nawet z transportera nie chciał wyskoczyć... Trzeba go było siłą wyciągać... Quote
Wiwi Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 jejku, a przynajmniej je coś, załatwia się normalnie czy pod siebie z tego strachu? leży dalej jak na tym zdjęciu? matko szkoda takiego strachulca, coś strasznego musiało go spotkać ze strony człowieka skoro tak bardzo się boi..przecież Dako też była maltretowana, a chyba aż tak się nie bała, a Creepa..ja nie wiem, szkoda słów na takich ludzi... Quote
_ogonek_ Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Wiwi, ostatnio trafiła do nas niunia Balbinka u nas była Sziwa (pani sie znalazla) i nie zlatwiala sie tez pare dni. Quote
MagYa^^ Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [COLOR=DarkGreen][COLOR=Black]Przepraszam za off..[/COLOR] Dzisiaj mój tz zgarnął z ruchliwej ulicy (pod Wroclawiem) potrąconą sunię ok. 10 kg. Psiak jest wystraszony. Zawiózł do weta - ci zszyli ranę, ale jest jeszcze problem z miednicą. Szukam DOMU TYMCZASOWEGO dla suni. Ja nie podejmę się tymczasu, nie mam możliwości fizycznej. Jeśli nie znajdzie się dom, to sunia od weta trafi do hucla.[/COLOR] [B]PROSZĘ, jeśli ktoś może pomóc. BŁAGAM. Pokrywamy koszty leczenia.[/B] Quote
rotek_ Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 magYa, zakładaj wątek, może coś uda się zdziałać Quote
Recommended Posts