Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie, chciała bym przedstawić Wam Polę.

[SIZE=2]Pola ma ok 1,5 roku, jest małym, czarnym mieszańcem szorstkowłosego jamnika.

Przez naprawdę długi czas błąkała się po ulicy, dokarmiana przez okolicznych mieszkańców. Nikt nie chciał jej przygarnąć, nikt nie pomógł jej znaleźć nowego właściciela.

Aż w końcu pewnej pani zaczęła przeszkadzać. Zaprowadziła ją do schroniska- skąd odesłano ją do nas. W owej pani nie było krzty współczucia dla Poli.

Pola została u nas. Okazała się przeuroczą suczką, bardzo miłą i łagodną w stosunku do ludzi i psów, Uwielbia głaskanie, drapanie za uchem i spacery.

[COLOR=DarkRed]Obecnie przebywa w domu tymczasowym- okazała się idealnych przykładem psa kanapowego, który zostawiony sam w domu nic nie demoluje.
[COLOR=Sienna]Mimo swojego uroku nie znalazła dotąd domu- czy zapewnisz go jej? Pola jest jeszcze nie wysterylizowana, ale już ma umówiony termin zabiegu. Warunkiem wydania Poli do adopcji jest zgoda na sterylizację suni.
Kontakt: Biuro TOZ: 091- 487-04-37, Opiekunka Asia: +48513933599

[SIZE=2]

Posted

A dlaczego nie sterylizacja? Wszytskie suczki które opuszczają naszą siedzibę są wysterylizowane, albo mają umówione już terminy, na które właściciel zobowiązuje się stawić. Ponadto podpisuje się umowę- w której sterylka jest obowiązkowa.
Sterylizacja ma masę zalet- zacznijmy od braku szczeniaków. Czemu nie chcesz zgodzić się na sterylizację?

Posted

Linkolm1317 napisał(a):
Ponieważ mam psa, po którym chcę mieć małe. A tych małych na pewno nie oddam do schroniska, a poza tym ta sunia bardzo mi się podoba i chciałabym ją zatrzymać.

:-o:-o:-o:-o

Posted

ustalić adres dzieciaka /ip kompa i trafimy :mad:/ i pasem po czterech literach i to porządnie:angryy::angryy::angryy: niech sie za książki dzieciak bierze jak nie ma co robić, a nie szuka psiaka na rozmnożek !! - szlag!

Posted

Ponieważ mam psa, po którym chcę mieć małe. A tych małych na pewno nie oddam do schroniska, a poza tym ta sunia bardzo mi się podoba i chciałabym ją zatrzymać.
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ty co najwyżej możesz sobie dokupić pluszowego yorka... Rozmnażaniu mówimy STOP. Małe pseudo :mad: eh, szkoda gadać. :angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

No cóż, jak widać interes rządzi się twardymi prawami - po co ma kupić - widać nie chce "inwestować" i woli przygarnąć - pełno takich - niestety.
Kiedy wysterylizowałam moją suczkę - uchodziłam wśród okolicznych "psiarzy" za osobę bez serca /naraziłam bidulkę na cierpienie - zero wiedzy o aspektach prozdrowotnych sterylizacji itp.- serce mają za to ci, którzy produkują kolejne nieszczęścia :placz:

Posted

Brak słów poprostu... jak głupim trzeba być,żeby rozmnażać 'kundle' :shake:. Idź babo do schroniska, popatrz w oczy tym psom :mad:

p.s Jota - modzi 'urwą Ci głowę' za podpis - max wysokosc to 100px ;)

Posted

Linkolm1317 napisał(a):

Nie no rece opadaja. Jasne, ze nie oddasz do schroniska, bo je sprzedasz na pobliskim bazarze... ja proponuje do czarnych kwiatkow odrazu ta pania :shake:

Posted

Jota napisał(a):
No cóż, jak widać interes rządzi się twardymi prawami - po co ma kupić - widać nie chce "inwestować" i woli przygarnąć - pełno takich - niestety.
Kiedy wysterylizowałam moją suczkę - uchodziłam wśród okolicznych "psiarzy" za osobę bez serca /naraziłam bidulkę na cierpienie - zero wiedzy o aspektach prozdrowotnych sterylizacji itp.- serce mają za to ci, którzy produkują kolejne nieszczęścia :placz:

A kiedy ja swoją sunię sterylizowałam, jeden ze znajomych powiedział mi, że pozbawiam ją KOBIECOŚCI :crazyeye: i że do TOZu mnie poda za znęcanie się nad zwierzęciem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Linkolm1317 napisał(a):
A czy moża odwołać ten zabieg? Ja chętnie przyjęłabym tą suczkę gdyby nie była wysterylizowana.

Linkolm1317 napisał(a):

Proponuję sklep z zabawkami dużo ślicznych pluszaków.

Posted

agnieszka32 napisał(a):
A kiedy ja swoją sunię sterylizowałam, jeden ze znajomych powiedział mi, że pozbawiam ją KOBIECOŚCI :crazyeye: i że do TOZu mnie poda za znęcanie się nad zwierzęciem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A nie mówili Ci, że nikt/ czytaj żaden pies/ się nie będzie chciał z nią bawić, będzie gruba i leniwa :evil_lol: Czasem chciałabym,żeby Fuga była trochę grubsza i poleżała sobie grzecznie - jak inne psy - niestety:lol: albo na szczęście proroctwa speców od sterylizacji nie sprawdziły się :multi:.

Posted

Pola nadal jest w DT. Została już wysterylizowana, więc nie ma mowy, ze będzie użyta do pozostawiania "pamiątek" po psach :p

Nadal nikt jej nie chce, chociaż jest młoda, miła, ładna, lubi dzieci i inne zwierzęta :-(

• 2 weeks later...