*kleo* Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Princess_York']No wyobraź sobie że nie widziałam ,a szkoda ;P . No tak maluchy pewnie ją wyskubały heh. Sedzina była super,ale myślę że pogoda nie odpowiadała jej :( . A co do papilotów , narazie ma ryżowe i nie myśle o innych ,może kiedyś spróbuje heh.[/QUOTE] No właśnie nie wyskubały, tylko do porodu miała dość mocno podcięte, muszę to zapuścić i wtedy może ją zobaczysz na żywo :) A jak nie na ringu to na pewno na jakąć wystawę jako kibica ją zabiorę :) Też spadam spać, dobrej nocki :) Quote
megi82 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 dzięki za odp....ale kupowac jakoś mi się nie widzi...może papier ryżowy dostanę w papierniczym)(to chyba taki sam?),mi chodzi o kilka,żeby spróbować tylko Quote
tigrunia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='agamewa']Dziewczyny polecacie może takie ubranko? http://www.dla-psa.pl/ubranie-bordowe-bialymi-lapkami-p-73.html Nie kupuj :shake: Mam od nich podobne. Nie nadaje się do niczego. Jest sztywne i od razu się pozaciągało :shake: Bubel :mad: [quote name='megi82']fotki: nic dziwnego,ze bała się jak była zmokła i ta pani taka straszna papiloty-widzę że tak sobie gadacie a ja was podłuchuje....ja bym chciała Lili spróbować papilotki-z tego względu,ze musze znalezc najlepsze rozwiązanie do lasu na wycieczki-albo papiloty,albo kupie jej te ubranko z siatki....i tu moje pytanko-czym moge zastąpic ten papier do papilotów-nidgy go na żywo nie widziałam a ni nie dotykałam,więc nie wiem jaki on jest-czy moze byc kartka papieru czy cos innego? a tu jak szybko idzie: http://www.youtube.com/watch?v=RLg5Q0X6_x8&feature=related Megi zamiast papieru do papilotów możesz użyć ręczników papierowych - takich kuchennych. Polecam - sprawdzone ;) Quote
Princess_York Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 ........................................ Quote
*Agnieszka* Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Princess_York']oo .. nie słyszałam o ręcznikach papierowych :p .[/QUOTE] A ja właśnie od groomerki też się dowiedziałam że ręczniki papierowe są dobre,co prawda stosuje je na seterach......ale poleciła!!! Quote
*Agnieszka* Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 A ja właśnie spróbowałam jest nie żle,zobaczymy ile się utrzymają????????? Quote
chrupcia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Witam:) ja papilotów stosować nie będę, obetnę Jazz'a na lato chyba:) Arwenka śliczna:) Quote
megi82 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 ręcznik kuchenny,dziś Lili będzie kapana to przed kapielą spróbujemy co to nam wyjdzie i jak ona czuje sie w tym Quote
dzasta Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 O ile zdjęć :) Musiałam sporo nadrobić :D Ale opłacało się. Arwenka się bardzo zmieniła i naprawdę coraz doroślejsza jest :D Quote
*Agnieszka* Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='megi82']ręcznik kuchenny,dziś Lili będzie kapana to przed kapielą spróbujemy co to nam wyjdzie i jak ona czuje sie w tym[/QUOTE] Ręcznik nie przetrwał!!!!Western go zjadł:shake:ale do pierwszego w życiu zawijania jest w sam raz......zresztą co tam, spróbuj, zobacz i nam powiedz:) Quote
Princess_York Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 ....................................... Quote
chrupcia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Czesc:) u mnie BYŁO brzydko z rana i jak wracałam ze szkoły teraz jest pięknie i słonecznie:) może będzie super weekend:) nie trzeba będzie w domku siedzieć:) Quote
*Agnieszka* Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 U nas też deszczysko pada!!!!!ja chcę słooooooooooooooooooooońca!!! Quote
*Jot* Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 U nas już od wczoraj pada i jest zimno.:shake: Może jakieś zdjęcia Arwenki się znajdą? :D Quote
*kleo* Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 U nas też leje, masakra... :roll: Dziewczyny zamiast spaceru miały dziś przejażdżkę autem. Mam nadzieję, że w niedzielę chociaż będzie znośnie w Dobrym Mieście. Quote
Pegaza Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 *kleo* napisał(a):U nas też leje, masakra... :roll: Dziewczyny zamiast spaceru miały dziś przejażdżkę autem. Mam nadzieję, że w niedzielę chociaż będzie znośnie w Dobrym Mieście. A u nas nie leje:eviltong: cze dziewczyny!! Quote
Princess_York Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 ........................................... Quote
karkakarka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Hej :) No ponoć walczy :) Pewnie zleje tego drugiego hehe Quote
Recommended Posts