Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Princess_York']No wyobraź sobie że nie widziałam ,a szkoda ;P . No tak maluchy pewnie ją wyskubały heh.
Sedzina była super,ale myślę że pogoda nie odpowiadała jej :( .
A co do papilotów , narazie ma ryżowe i nie myśle o innych ,może kiedyś spróbuje heh.[/QUOTE]
No właśnie nie wyskubały, tylko do porodu miała dość mocno podcięte, muszę to zapuścić i wtedy może ją zobaczysz na żywo :) A jak nie na ringu to na pewno na jakąć wystawę jako kibica ją zabiorę :)

Też spadam spać, dobrej nocki :)

Posted

dzięki za odp....ale kupowac jakoś mi się nie widzi...może papier ryżowy dostanę w papierniczym)(to chyba taki sam?),mi chodzi o kilka,żeby spróbować tylko

Posted

[quote name='agamewa']Dziewczyny polecacie może takie ubranko?
http://www.dla-psa.pl/ubranie-bordowe-bialymi-lapkami-p-73.html
Nie kupuj :shake: Mam od nich podobne. Nie nadaje się do niczego. Jest sztywne i od razu się pozaciągało :shake: Bubel :mad:
[quote name='megi82']fotki: nic dziwnego,ze bała się jak była zmokła i ta pani taka straszna

papiloty-widzę że tak sobie gadacie a ja was podłuchuje....ja bym chciała Lili spróbować papilotki-z tego względu,ze musze znalezc najlepsze rozwiązanie do lasu na wycieczki-albo papiloty,albo kupie jej te ubranko z siatki....i tu moje pytanko-czym moge zastąpic ten papier do papilotów-nidgy go na żywo nie widziałam a ni nie dotykałam,więc nie wiem jaki on jest-czy moze byc kartka papieru czy cos innego?

a tu jak szybko idzie:
http://www.youtube.com/watch?v=RLg5Q0X6_x8&feature=related
Megi zamiast papieru do papilotów możesz użyć ręczników papierowych - takich kuchennych. Polecam - sprawdzone ;)

Posted

[quote name='Princess_York']oo .. nie słyszałam o ręcznikach papierowych :p .[/QUOTE]

A ja właśnie od groomerki też się dowiedziałam że ręczniki papierowe są dobre,co prawda stosuje je na seterach......ale poleciła!!!

Posted

[quote name='megi82']ręcznik kuchenny,dziś Lili będzie kapana to przed kapielą spróbujemy co to nam wyjdzie i jak ona czuje sie w tym[/QUOTE]

Ręcznik nie przetrwał!!!!Western go zjadł:shake:ale do pierwszego w życiu zawijania jest w sam raz......zresztą co tam, spróbuj, zobacz i nam powiedz:)

Posted

Czesc:) u mnie BYŁO brzydko z rana i jak wracałam ze szkoły teraz jest pięknie i słonecznie:) może będzie super weekend:) nie trzeba będzie w domku siedzieć:)

Posted

U nas też leje, masakra... :roll: Dziewczyny zamiast spaceru miały dziś przejażdżkę autem.

Mam nadzieję, że w niedzielę chociaż będzie znośnie w Dobrym Mieście.

Posted

*kleo* napisał(a):
U nas też leje, masakra... :roll: Dziewczyny zamiast spaceru miały dziś przejażdżkę autem.

Mam nadzieję, że w niedzielę chociaż będzie znośnie w Dobrym Mieście.

A u nas nie leje:eviltong:
cze dziewczyny!!