Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boshe ale Arwi się zmieniła! nie do poznania!Ten włos jej się juz chyba taki młodzieńczy zrobił i chyba się trochę mocniejsza zrobiła! Bardzo fajnie wygląda.
A o do wystawy to macie nowe doświadczenie:P

Posted

[quote name='Princess_York']Mnie się wydaje że ogólnie Yorki nie lubią się pokazywac kiedy jest mokro i ponuro ;p[/QUOTE]
Ulce nie przeszkadzało ;)
[quote name='Princess_York'][B]Kleo -[/B] W grudziądzu będziemy ;) no i w Inowrocławiu też jakby co :lol: .
W Grudziądzu będzie mnie szukać taka pani co w otwartej w Bydgoszczy wystawiała Huragane Con Bueno Estvella - Będę kitke robiła u niego :lol:.[/QUOTE]
Do Inowrocławia nie jedziemy, juwenalia mam w tym czasie ;)
Czyżbyś została nowo odkrytym kitkowym talentem? Może moje też poczeszesz? ;) W ogóle muszę się przyjrzeć temu psu, jego tatuś to jedna z moich trzech miłości :cool3:

Posted

Czekamy na Bytom. Bo wystawa w częstochwie nam przepadła.Z tymi obcymi mamy podobnie tyle że Masi chowa ogon ale da się dotknąć ale w ruchu to źle wygląda i widać, że się boi.

Posted

West już opanował sztukę wystawiania(zresztą już był nauczony,ale jeszcze do nie dawna ...hmmmm...miał mnie gdzieś i nie chciał mi się wystawiać),robił koci grzbiet,nóg tylnych nie chciał wyciągać,no totalna klapa!!Ale ja nie dałam za wygraną-przekupiłam go:)ha, ha...wystarczył jedynie smakołyk.Została nam jeszcze walka z ringówką-tu mówi stanowczo NIE!!chodzi normalnie ale ogon kuli pod siebie!..więc szukam na niego sposobu:)na razie nie znalazłam:)

Posted

[quote name='Princess_York']To też trzeba czasu na przyzwyczajenie i wogóle ;) .
A ja mam dobrą wiadomość ! Mam fotencje ;P ,niedługo wstawie i z wystawy i z wcześniejszego treningu :)[/QUOTE]

Wow no to czekamy:)

Super:)zdjęcia a zwłaszcza to z jęzorkiem:eviltong: