karkakarka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Gratulacje :multi: Cleośka to pewnie wcale by się nie chcaiała pokazywać w deszczu hehe Quote
Nati28 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [url]http://i44.tinypic.com/s2w96x.jpg[/url] jaka z niej juz dama :) :loveu: Gratulacje za wystawe!!!! ;) Quote
kinnia Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Boshe ale Arwi się zmieniła! nie do poznania!Ten włos jej się juz chyba taki młodzieńczy zrobił i chyba się trochę mocniejsza zrobiła! Bardzo fajnie wygląda. A o do wystawy to macie nowe doświadczenie:P Quote
Princess_York Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 ............................................. . Quote
*kleo* Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Princess_York']Mnie się wydaje że ogólnie Yorki nie lubią się pokazywac kiedy jest mokro i ponuro ;p[/QUOTE] Ulce nie przeszkadzało ;) [quote name='Princess_York'][B]Kleo -[/B] W grudziądzu będziemy ;) no i w Inowrocławiu też jakby co :lol: . W Grudziądzu będzie mnie szukać taka pani co w otwartej w Bydgoszczy wystawiała Huragane Con Bueno Estvella - Będę kitke robiła u niego :lol:.[/QUOTE] Do Inowrocławia nie jedziemy, juwenalia mam w tym czasie ;) Czyżbyś została nowo odkrytym kitkowym talentem? Może moje też poczeszesz? ;) W ogóle muszę się przyjrzeć temu psu, jego tatuś to jedna z moich trzech miłości :cool3: Quote
tigrunia Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 No to dobrze, że Pan "rowerowy" wam doradził :multi: Quote
*Agnieszka* Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Hej:)Nie było nas tu jeszcze u Was,czas to nadrobić!Witamy się z Wami dziewczyny,Arwenka śliczna,gratulujemy też za wczorajszą wystawę:) Wpadnijcie do nas-zapraszamy:) Quote
Princess_York Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 ........................................ Quote
kinnia Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Czekamy na Bytom. Bo wystawa w częstochwie nam przepadła.Z tymi obcymi mamy podobnie tyle że Masi chowa ogon ale da się dotknąć ale w ruchu to źle wygląda i widać, że się boi. Quote
Princess_York Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 ..................................... Quote
*Agnieszka* Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 West już opanował sztukę wystawiania(zresztą już był nauczony,ale jeszcze do nie dawna ...hmmmm...miał mnie gdzieś i nie chciał mi się wystawiać),robił koci grzbiet,nóg tylnych nie chciał wyciągać,no totalna klapa!!Ale ja nie dałam za wygraną-przekupiłam go:)ha, ha...wystarczył jedynie smakołyk.Została nam jeszcze walka z ringówką-tu mówi stanowczo NIE!!chodzi normalnie ale ogon kuli pod siebie!..więc szukam na niego sposobu:)na razie nie znalazłam:) Quote
Princess_York Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 ....................................... Quote
*Agnieszka* Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Princess_York']To też trzeba czasu na przyzwyczajenie i wogóle ;) . A ja mam dobrą wiadomość ! Mam fotencje ;P ,niedługo wstawie i z wystawy i z wcześniejszego treningu :)[/QUOTE] Wow no to czekamy:) Super:)zdjęcia a zwłaszcza to z jęzorkiem:eviltong: Quote
megi82 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 ach morze.....plaża,piasek,szum fal..........................też chcę a z wystawy to piknie się prezentuje Quote
Princess_York Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 ......................................... Quote
*Agnieszka* Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Princess_York']Mnie też się ono podoba ;) .[/QUOTE] Super jakieś przeżycia już są:)no i pomoc co chyba najważniejsze Quote
Aurunia Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Mam nadzieje że Arwi ma teraz papiloty. Bo szkoda włosa. Quote
Princess_York Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 .................................... Quote
Recommended Posts