Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Princess_York']aa .. I Arwenka dziś kończy 9 miesięcy ,czyli już Młodzieżówka z niej :loveu: :loveu: :loveu: .
Eh ... Coś czuje że ta wystawa we Włocławku nie będzie najlepsza ,te jej kłaczki :roll:

Cześć :multi:
No to się poważna konkurencja na wystawach zacznie ;) Ja niektóre wystawy w młodzieży wspominam nie za fajnie, upał (akurat latem nam wypadały), tłok i ponad 30 suk w stawce, do tego małe ringi i dzielenie całego towarzystwa na kilka rzutów... Ja nerwowa, pies zmęczony - po powrocie do domu tylko papiloty i spanie :evil_lol:

Posted

[quote name='Princess_York']No jakieś 30 suczek to pamiętam że w Sopocie były w mł. i 4 kolejki :p.
I tak to jest właśnie nie dobrze że w upał a jeszcze gorzej(jak dla mnie) w zimę bo cały czas się trzęsie :) . Zobaczymy co z tego wyjdzie ;) .[/QUOTE]
Hehe w Sopocie to już nas to gwizdało, ile jest w młodzieży, bo już byłyśmy w pośredniej :eviltong: i było całego towarzystwa mniej :p

Posted

[quote name='Princess_York']aha . Kurczę nas nie będzie już chyba :( .
W sumie to całe ferie zajęte tylko ten piątek i sobota wolna w Gdyni .
Potem tydzień w Zakopanym a potem u dziadków, wujków itp . ;)[/QUOTE]

To szkoda :(

Posted

Princess_York napisał(a):
Są krótkie .. i jakby stanęły w miejscu już drugi raz ..

No jakieś 30 suczek to pamiętam że w Sopocie były w mł. i 4 kolejki :p.
I tak to jest właśnie nie dobrze że w upał a jeszcze gorzej(jak dla mnie) w zimę bo cały czas się trzęsie :) . Zobaczymy co z tego wyjdzie ;) .

Może ci się tak zdaje, bo ją widzisz na co dzień... A papilotujesz ją może wtedy włos szybciej by rósł?
I o zdjęcia poproszę :)

Posted

Princess_York napisał(a):
Tak jakoś zawsze chyba w młodzieży duużo tych suczek ;). A jak wam poszło ? :lol:

Wtedy? Dostała doskonałą jako jedna z 6 suk na 20 w stawce.
Faktycznie zawsze w młodzieży było suk najwięcej, ale patrzyłam na stawkę na Walentynkowej i pierwszy raz widziałam, żeby w pośredniej było więcej niż w młodzieży ;)

Posted

Czyli będzie jedną z młodszych :) tym bardziej nie masz się co przejmować jak wyjdzie na ring z psem np 18 miesięcznym, bo to nie jest równe wg mnie sprawiedliwe porównanie, gdyż 9 miesięczny pies nie będzie miał takiej szaty jak 1,5 roczny ;)