karkakarka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Hej :) 2,5 to prawie tak jak moja tolcia :) Ale twoja wydaje się szczuplejsza :) Quote
Nati28 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Czesc dziewczyny :loveu: http://i46.tinypic.com/2afn1w9.jpg na tym zdjeciu to jakbym Aure widziala :) Quote
Princess_York Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 ........................................ Quote
*kleo* Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Princess_York']aa .. I Arwenka dziś kończy 9 miesięcy ,czyli już Młodzieżówka z niej :loveu: :loveu: :loveu: . Eh ... Coś czuje że ta wystawa we Włocławku nie będzie najlepsza ,te jej kłaczki :roll: Cześć :multi: No to się poważna konkurencja na wystawach zacznie ;) Ja niektóre wystawy w młodzieży wspominam nie za fajnie, upał (akurat latem nam wypadały), tłok i ponad 30 suk w stawce, do tego małe ringi i dzielenie całego towarzystwa na kilka rzutów... Ja nerwowa, pies zmęczony - po powrocie do domu tylko papiloty i spanie :evil_lol: Quote
Princess_York Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 .................................... Quote
Nati28 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Czesc :) jak to jedziesz w gory!? ja do trojmiasta chyba sie wybiore :) Z Arwenki to juz duza panienka :loveu: Quote
*kleo* Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Princess_York']No jakieś 30 suczek to pamiętam że w Sopocie były w mł. i 4 kolejki :p. I tak to jest właśnie nie dobrze że w upał a jeszcze gorzej(jak dla mnie) w zimę bo cały czas się trzęsie :) . Zobaczymy co z tego wyjdzie ;) .[/QUOTE] Hehe w Sopocie to już nas to gwizdało, ile jest w młodzieży, bo już byłyśmy w pośredniej :eviltong: i było całego towarzystwa mniej :p Quote
Princess_York Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 ........................................ Quote
Nati28 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jakos za tydzien dopiero bo watpie ze uda mi sie wczesniej ;) Quote
Princess_York Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 .................................................... Quote
Nati28 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Princess_York']aha . Kurczę nas nie będzie już chyba :( . W sumie to całe ferie zajęte tylko ten piątek i sobota wolna w Gdyni . Potem tydzień w Zakopanym a potem u dziadków, wujków itp . ;)[/QUOTE] To szkoda :( Quote
karkakarka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Princess_York napisał(a):Są krótkie .. i jakby stanęły w miejscu już drugi raz .. No jakieś 30 suczek to pamiętam że w Sopocie były w mł. i 4 kolejki :p. I tak to jest właśnie nie dobrze że w upał a jeszcze gorzej(jak dla mnie) w zimę bo cały czas się trzęsie :) . Zobaczymy co z tego wyjdzie ;) . Może ci się tak zdaje, bo ją widzisz na co dzień... A papilotujesz ją może wtedy włos szybciej by rósł? I o zdjęcia poproszę :) Quote
Princess_York Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 .................................... Quote
*kleo* Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Princess_York napisał(a):Tak jakoś zawsze chyba w młodzieży duużo tych suczek ;). A jak wam poszło ? :lol: Wtedy? Dostała doskonałą jako jedna z 6 suk na 20 w stawce. Faktycznie zawsze w młodzieży było suk najwięcej, ale patrzyłam na stawkę na Walentynkowej i pierwszy raz widziałam, żeby w pośredniej było więcej niż w młodzieży ;) Quote
Princess_York Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 .......................................... Quote
Princess_York Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 ..................................... Quote
karkakarka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 http://i46.tinypic.com/2us8lkk.jpg ładnie wyczesana, a włosy idealnie prościutkie :) nie są super długie, ale ona ma jeszcze czas żeby obrosnąć :) Będę z całej siły trzymać kciuki za włocławek, bo tam się wybieracie? Quote
Princess_York Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 ............................................. Quote
karkakarka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Czyli będzie jedną z młodszych :) tym bardziej nie masz się co przejmować jak wyjdzie na ring z psem np 18 miesięcznym, bo to nie jest równe wg mnie sprawiedliwe porównanie, gdyż 9 miesięczny pies nie będzie miał takiej szaty jak 1,5 roczny ;) Quote
*kleo* Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 http://i45.tinypic.com/24crsqx.jpg Gracja w wieku Arwi miała porównywalną do niej długość włosów, a w końcu całkiem znośnie obrosła, więc uzbrój się w cierpliwość i czekaj :) Gracji włosy dopiero teraz chyba tak naprawdę dojrzały i jestem z nich dość zadowolona - w wieku 2 lat. Quote
Princess_York Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 .......................................... Quote
Recommended Posts