Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieniu ja to nawet nie wiem kto jest matką a kto ojcem a tu mowia do kogo podobna;)
pozycja wystawowa opanowana eh zeby to moje tak sie ladnie ustawily do zdjecia;)
pieknie wyczesana kokardka sliczna nic tylko zdobywac trofea:loveu:

Posted

*kleo* napisał(a):
Ukaiali ładny, bardzo mi się u niego pigmentacja podoba :loveu: trochę krótsze nóżki i mogłabym takiego mieć :evil_lol:

Widzę Klaudia że nie miałaś okazji widzieć Ukaialego na żywo otuż jest on mniejrzy od mojej Zahi. Zdjęcia robią swoie.
A Arwenka zeczywiście poszła w mamusie ale moim zdaniem oczy i włos ma po tatusiu. Jest też mniejsza od Auruni ( to chyba takie wypośrodkowanie pomniedzi tatusiem a mamusią).

Posted

Aurunia napisał(a):
Widzę Klaudia że nie miałaś okazji widzieć Ukaialego na żywo otuż jest on mniejrzy od mojej Zahi. Zdjęcia robią swoie.
A Arwenka zeczywiście poszła w mamusie ale moim zdaniem oczy i włos ma po tatusiu. Jest też mniejsza od Auruni ( to chyba takie wypośrodkowanie pomniedzi tatusiem a mamusią).

Fakt, na żywo nie widziałam (a może nie zwróciłam uwagi), ale na zdjęciu wygląda, że jest na dłuższych nogach i w kwadracie, ja natomiast wolę yorki w prostokącie - takie moje "niemodne" zboczenie ;)