karkakarka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Śliczna, wyczesana :) Ale ma mocny tatuaż, moja to ma taki blady.... Quote
Princess_York Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 .............................................. Quote
karkakarka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Fajne wspólne zdjęcie :) Ps : a książka o yorkach warta kupienia? Quote
Princess_York Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 .................................... Quote
Nati28 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 http://i50.tinypic.com/210bkeg.jpg jak slodko :loveu: Ale ona robi sie do swojej mamusi podobna ;) Quote
*kleo* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 http://i45.tinypic.com/5yagj9.jpg no no, jaka wyczesana, błyszcząca, pewnie i pachnąca ;) Quote
Princess_York Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 ............................. Quote
Pegaza Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Cieniu ja to nawet nie wiem kto jest matką a kto ojcem a tu mowia do kogo podobna;) pozycja wystawowa opanowana eh zeby to moje tak sie ladnie ustawily do zdjecia;) pieknie wyczesana kokardka sliczna nic tylko zdobywac trofea:loveu: Quote
Princess_York Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 ...................................... Quote
Marzena* Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Doti widać szczery ten podziw bo aż potrójny :evil_lol: Śliczna panienka :) Tatuś też ;) Quote
*Jot* Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 http://i49.tinypic.com/2isaz9l.jpg tak się zastanawiam co moja książka robi na Twojej kanapie??? :grins: Arwenka pięknie pozuje :loveu: Quote
Princess_York Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 ............................................ Quote
Natalia&Lola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 No prosze jakie piękności w galerii:D Pozdrowienia od naszej 4;) Quote
*kleo* Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ukaiali ładny, bardzo mi się u niego pigmentacja podoba :loveu: trochę krótsze nóżki i mogłabym takiego mieć :evil_lol: Quote
Aurunia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 *kleo* napisał(a):Ukaiali ładny, bardzo mi się u niego pigmentacja podoba :loveu: trochę krótsze nóżki i mogłabym takiego mieć :evil_lol: Widzę Klaudia że nie miałaś okazji widzieć Ukaialego na żywo otuż jest on mniejrzy od mojej Zahi. Zdjęcia robią swoie. A Arwenka zeczywiście poszła w mamusie ale moim zdaniem oczy i włos ma po tatusiu. Jest też mniejsza od Auruni ( to chyba takie wypośrodkowanie pomniedzi tatusiem a mamusią). Quote
*kleo* Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Aurunia napisał(a):Widzę Klaudia że nie miałaś okazji widzieć Ukaialego na żywo otuż jest on mniejrzy od mojej Zahi. Zdjęcia robią swoie. A Arwenka zeczywiście poszła w mamusie ale moim zdaniem oczy i włos ma po tatusiu. Jest też mniejsza od Auruni ( to chyba takie wypośrodkowanie pomniedzi tatusiem a mamusią). Fakt, na żywo nie widziałam (a może nie zwróciłam uwagi), ale na zdjęciu wygląda, że jest na dłuższych nogach i w kwadracie, ja natomiast wolę yorki w prostokącie - takie moje "niemodne" zboczenie ;) Quote
karkakarka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 :) a mnie się podoba :) śliczny jest :)jak możesz to wklej zdjęcia Arwi mamy i taty koło siebie to wtedy będzie można dokładnie porównać :roll: Quote
Princess_York Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 ......................................... Quote
karkakarka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 no to tak jak mnie podobają się rodzice Cleo, dlatego też ją wzięłam ;) Quote
Recommended Posts