Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Princess_York napisał(a):
tak , właśnie te zdjęcia miały pokazać jaka Arwi jest naprawde mała diablica :loveu:
No i może pozwolą na taką fryzurkę na wystawę :P

Oby nie, bo ja nie dam rady Gracji tak postawić włosów, już za długie ma :evil_lol: Chyba, że na lakier :eviltong:

Posted

Princess_York napisał(a):
no albo uciąć kudełki ;) albo tylko w szczeniorach taka fryzura hihi .

O nie, na obcinanie to ja nie wyrażam zgody :eviltong: Moja mama chciała Grację ostrzyc na sportowo po skończeniu wystaw, ale zrobiłam mały bunt i tylko końcówki zostały podcięte ;)

Posted

http://i45.tinypic.com/a5cpaf.jpg jaki groźny pies :evil_lol:
Jedziecie na Walentynkową? :cool3:

EDIT: znalazłam wątek dotyczący Waszego problemu, proszę bardzo http://www.dogomania.pl/threads/140574-kopulujAE-ca-suczka
Moja Tina czasem ujeżdża kota, ale wystarczy że powiem "zostaw" i z niego złazi. Może młoda po prostu dojrzewa i hormony jej buzują i z wiekiem przejdzie. Może zabierz jej tą zabawkę i zobacz, czy się uspokoi, albo spróbuj zająć ją czymś innym w takich sytuacjach? Gracja nigdy takich odruchów nie miała, a Tina przestaje od razu jak jej każę zostawić kota, czasem wystarczy że tylko spojrzę i już wie, że trzeba zejść ;)

Posted

We Włocławku to i ja się zjawię chyba, o ile plan zajęć pozwoli, no i Gracja już będzie wtedy na ostatnich nogach. Ale Grudziądza nie przepuszczę :cool3: A na Walentynkową też się przejadę tak dla sportu ;)