Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej :p Faktycznie ładnie tatuaż zrobiony, Gracja też ma bardzo wyraźny ;)
Planujesz papilotować Arwi? Bo tak patrzę, że z tymi wąsikami to można by już coś działać powoli :razz:

Posted

Princess_York napisał(a):
hej ;P .
Papilotuje ją już dawno :lol: tylko na zdjęcia jej zawsze zdejmuje :loveu:.

Chyba że tak :eviltong: Wychodzi na to, że tylko ja Grację taką nieogarniętą pozawijaną wklejam :evil_lol:

Posted

*kleo* napisał(a):
Chyba że tak :eviltong: Wychodzi na to, że tylko ja Grację taką nieogarniętą pozawijaną wklejam :evil_lol:

No i bardzo dobrze,że takie zdjęcia dajesz!Przecież nasze psy nie są non stop pięknie uczesane i wygładzone.Ja tam nigdy nie czeszę Bella aby ładnie wyglądał na zdjeciu.Dla mnie nawet potargany jest piękny więc daje takie zdjęcia jakie mam.Kiedyś się zdarzyło,że dałam takie wyczesane,ale to dlatego,że akurat był po czesaniu :evil_lol:
Arwenke w papilotach też chętnie bym zobaczyła :diabloti:

Posted

*kleo* napisał(a):
Hej :p Faktycznie ładnie tatuaż zrobiony, Gracja też ma bardzo wyraźny ;)
Planujesz papilotować Arwi? Bo tak patrzę, że z tymi wąsikami to można by już coś działać powoli :razz:

Princess_York napisał(a):
hej ;P .
Papilotuje ją już dawno :lol: tylko na zdjęcia jej zawsze zdejmuje :loveu:.

Wstaw zdjęcia z papilotami ;) Ja właśnie zamówiłam papier i choć się zarzekałam, że nigdy tego nie zrobię to będę musiała papilotować Viky choć na pyszczku i głowie bo ją Carmen całkiem "ogoli" :(