Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Princess_York napisał(a):
Jest już stawka na Gdańską :) .
Razem 71 yorków .

A ja nie widzę Furii . Nie jedziecie ? :lol:

A nie jedziemy, 11 w kl młodzieży - strasznie dużo! a ona pewnie najmłodsza, jeszcze trochę poczekam zanim wystawimy się w tej klasie :) a teraz Furka sobie odpocznie

Posted

Yourii napisał(a):
A nie jedziemy i się cieszę że nie zapisałam, 11 w kl młodzieży - strasznie dużo! a ona pewnie najmłodsza, jeszcze trochę poczekam zanim wystawimy się w tej klasie :)

Czy ja wiem czy dużo :) . Ja na debiucie w młodzieży miałam 19 suk ,nie tylko z Polski :p .
No ale będziecie kibicować ? :-D .

Posted

:) .

Dziewczyny normalnie się uśmiałam przed chwilą na filmie :evil_lol: . Na polsacie leciał film Bardzo długa podróż poślubna (czy coś takiego)

chodziło w nim o to że poznał babke ,a 6 lat później byli już małżeństwem no i on próbował zostać milionerem :) . Robił wszystko żeby coś zrobić w tym kierunku no ale wychodziło zawsze odwrotnie . A jego żona marzyła o domku z ogródkiem i o fotelu z którego patrzyłaby jak dzieci się bawią i starsza pani miała na sprzedaż dom ,więc ona zbierała kase na domek ,mieli jej wpłacić 20 tyś dolarów . ona miała tylko 10 (a w ogóle potem się wydało że jej nie ma bo mąż wydawał na interesy "milionera" ) ,no i ten mąż próbował zarobić resztę .

Ze swoim kolegą znalazł Greyhounda w śmietniku ,więc go przygarnął i pewnego dnia na spacerze zobaczył że szybko biega więc pierwsza myśl .. WYŚCIGI :) .

Zgłosił go ,ale koleś który organizował chciał papiery psa ,no a tamten nie miał zielonego pojęcia o co mu chodzi .
I organizator się pyta
-Kim był reproduktor ?
(on odp) -Kto ?
-No to kim była matka ?
-Czyja matka ?
- Chodzi mi o jego linię ?
- aaa to nie , nie . On nie nosi ubrań .

:evil_lol: taki dialog mi utkwił w pamięci :-D .

No a film skończył się szczęśliwie czyli dom kupili .

No i będę dzisiaj prała Arwenę ,ktoś chce zdjęcia ? :cool3:

Posted

[quote name='Princess_York']Czy ja wiem czy dużo :) . Ja na debiucie w młodzieży miałam 19 suk ,nie tylko z Polski :p .
No ale będziecie kibicować ? :-D .
Już kiedyś pisałam, ale ja miałam kiedyś ponad 30 suk w młodzieży, to dopiero była ilość :evil_lol:
[quote name='Princess_York']I organizator się pyta
-Kim był reproduktor ?
(on odp) -Kto ?
-No to kim była matka ?
-Czyja matka ?
- Chodzi mi o jego linię ?
- aaa to nie , nie . On nie nosi ubrań .
Ja pamiętam taki dialog i to autentyczny:
- A jaki ma zgryz?
- Paaani, gryz ma dobry, wszystko gryzie co mu dam!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No zrobiłam sesje godzinną .. Która mi się nie podoba .. :angryY:
Arwenie język odbił cały czas wachlował .. do tego z czarnych węglików zrobiły się zielone oliwki :evil_lol: :( .

Załaduje to Wam jakies pokażę :)