Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rose']Może i małe jest piękne, ale duże za to kochne:loveu:
[/QUOTE]

Małe jest piękne. duże jest kochane. średnie jest niemodne:cool1:

Posted

[quote name='zaba14']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia jestes super! :lol:[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='olekg18']O asiu przepraszam bardzo 178/65/16cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja matka ma 160 hihihihi:P
Czarek 66cm
Kaja 46cm[/quote]
Oluś, to nie było o Tobie. Pisałam ogólnie, w końcu nie sprawdzałam jak tam Twój interes. :lol:
No ale teraz już wiem. :p
16 to chyba niezły wynik. :cool3:

Posted

Srednia krajowa to 14cm.A i tak te wasze mizerne pochwy mają średnią głębokość 8cm więc więcej wam nie potrzeba.Trzeba tylko dobrze używać heheh pana Wacława

Posted

[quote name='olekg18']Kto?Gadaj ,bom ciekaw .Czyżby Justa???
Nie no żartuje jestem wierny Tomaszowi:P[/quote]

FBI, CIA, CBA, ABW, CBŚ, BOR, Delta Force, Marines, Navy Seals.. :eviltong:

nie powiem :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='olekg18']Srednia krajowa to 14cm.A i tak te wasze mizerne pochwy mają średnią głębokość 8cm więc więcej wam nie potrzeba.Trzeba tylko dobrze używać heheh pana Wacława[/quote]
:-o No proszę, jakiś Ty zorientowany. :cool3:

Posted

[quote name='olekg18'].A i tak te wasze mizerne pochwy mają średnią głębokość 8cm [/QUOTE]

A no więc właśnie. Średnia krajowa..:cool1:

Posted

[quote name='olekg18']Nie wiem właśnie.Ale czytałem ,że jesteście głębokie na około 8cm.W jakiejś gazecie ,albo na necie hmm[/QUOTE]

Pewnie napisane przez zdesperowanych mężczyzn, którzy w jakiś sposób muszą sobie coś udowadniać i czuć się spełnionymi:roll:

Posted

[quote name='olekg18']Jakiś kompleksik na punkcie płytkiej ....... sama wiesz czego:P[/QUOTE]

Nazywaj rzeczy po imieniu, skoroś taki obyty :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...