Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie piszcie petycji , nic to nie da ... Olek dostał już szansę , niestety tak wyszło jak widać ...
Trochę się ponakręcaliście za mocno , popłyneliście z fantazją - nie bacząc , że dogo swoich donosicieli ma ...
No i chyba wsjo w tym temacie ... tylko proszę bez spamów ... ja już za Olka oberwałam pare razy ... i już więcej powiem - dziękuje za taki bal :)

Posted

Boże :o Ona ma bana :o A ja go ostatnio polubiłem...może jednak to coś da... ja jestem za petycją,mam nadzieje że ja bana nie dostane...

a święta deer na ile bana ma ?

Posted

[quote name='sunshine']tak?:P

a to ja nie wiem jak to jest hyhy[/QUOTE]
Zdając się na mój szósty zmysł, to ona tak dla jajców się 'banuje'

Posted

[quote name='Caachou_']Zdając się na mój szósty zmysł, to ona tak dla jajców się 'banuje'[/QUOTE]
nie mówimy o obecnych w formie "ona" :diabloti:
i nie dla jajców , tylko dla hecy :grins: żeby niektórym , po wejściu na dogo , milej na sercu się robiło ... a że wstaję późno , to mają uciechę do południa , a potem przykrą niespodziankę - jak oną zobaczą , że jednak jest nadal tiu :cooldevi:

Posted

[quote name='Vectra']nie mówimy o obecnych w formie "ona" :diabloti:
i nie dla jajców , tylko dla hecy :grins: żeby niektórym , po wejściu na dogo , milej na sercu się robiło ... a że wstaję późno , to mają uciechę do południa , a potem przykrą niespodziankę - jak oną zobaczą , że jednak jest nadal tiu :cooldevi:[/QUOTE]
Dotychczas nie byłaś obecna w tym wątku :diabloti: Chciałam napisać pani Mod, ale to czasami jest negatywnie odbierane... zależy przez kogo, Ciebie akurat nie podejrzewam, ale coś mnie i tak skłoniło, więc napisałam, że [U]ona[/U], a nie Vectra robi jajca, czy tam wycina numery różnorakim naiwniakom

Posted

[quote name='Marta_Ares']Olek to już faktycznie ma tego bana na zawsze nic sie nie da zrobic??

a Szwedka na ile dostała :P ??[/QUOTE]

niewspółmiernie mało do tego co dostali inni i niewspółmiernie mało co do swoich zasług ...ale cóż nie wolno dyskutować o decyzjach moderatora ...szkoda tylko że nie można udostępniać szkalujących PW ... wysyłanych z jednej skrzynki w dużych ilościach

no nic Olku ... tutaj możesz czytać chociaż ... a pogadamy bez Cenzury ;) w innych miejscach

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...