Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='NightQueen']chyba kpisz!
Ja wyznaję tylko jednego prawdziwego fotografa i tylko on może udzielać lekcji :P Nie każdy od tak sobie może uczyć ludzi :-D[/QUOTE]
[SIZE=1]Pewnie że tak :diabloti:.
[SIZE=2]Jak masz wątpliwości co do ustawień aparatu to zobacz w mojej galerii jak trzeba ustawiać żeby dobrze fotki wychodziły ;). Opisać po kolei jakie które ma ustawienia? :cool3:

:evil_lol:

[/SIZE][/SIZE][quote name='olekg89']Lka rozmazana właśnie z tego powodu zacząłem sie tak cieszyć xD ,że aż mi potem mój gówniany aparat spadł. [/QUOTE]
Dobrze że to nie TZa aparat spadł :shake:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahahaha jeszcze jeszcze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Olek jakies takie małe te obroże kupiłeś wogóle nie adekwatne do piesków....:eviltong:
Kaji trzeba było 4cm kupić:p

Posted

No za wąskie ,zdecydowanie xD
Monia-łojezu co to by sie działo wyrzucilby mnie na POLSKĄ ulice razem z tymi POLSKIMI psami na AFRYKAŃSKICH obrożach.

Posted

[quote name='KaRa_']Cześć Olek!
Ale Lucas urósł :crazyeye: Kiedy wspólny spacerek kejterków?[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
KaRa ty żyjesz ???????????????????????[/B][/COLOR]

Posted

Hey-Ano ma jakoś 59-60cm xD spacer spacer jak mu sie zasklepi ranka na boku ,bo przywalił w jakieś drzewo.Może w next tygodniu?
Ala-bo musisz lecieć po wszytskich galeriach i pisać ,ze nowe focie som

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]
KaRa ty żyjesz ???????????????????????[/B][/COLOR][/QUOTE]
Oczywiście,że tak :cool3: tylko mało się udzielam bo dogo mnie wkurza ;)

Posted

[quote name='olekg89']Monia-łojezu co to by sie działo wyrzucilby mnie na POLSKĄ ulice razem z tymi POLSKIMI psami na AFRYKAŃSKICH obrożach. [/QUOTE]
I jak Ty byś foty wrzucał na dogo :-(.
Te AFRYKAŃSKIE obroże to dużo lepsze niż te POLSKIE :cool3:.

Posted

Mi pasuje cały tydzień tylko nie poniedziałek.Nad wartą ,koło Ronda Rataje np? Dawno tam nie byłem ,a chciałbym obadać tereny ,żeby potem sobie tam dreptać z całą trójcą nad POLSKĄ rzeką.A na spaceros wezme tylko Lucasa ,bo ostatnio robi sobie z nich bodyguardów i kozaczy do psów.

Posted

Hahahahah... :evil_lol:

Ale ty poucinałeś te fotki :shake: Ja mam to oglądać!? :-? Ewentualnie się poświęce, bo psy fajne. I galeria taka jakaś patriotyczna. :D

Posted

:lol::lol::lol::lol:

chyba zaraz posikam się ze śmiechu :evil_lol:
tylko właściwie nie wiem czy za to mi ban nie grozi :roll: nie znam się na tych Waszych fotoblożkach :shake:

Posted

[quote name='Mysia_']:lol::lol::lol::lol:

tylko właściwie nie wiem czy za to mi ban nie grozi :roll: nie znam się na tych Waszych fotoblożkach :shake:[/QUOTE]
o kochana , nie znasz się na słitaśnych blogaskach ? eeeeeeeee , nie ładnie , nie ładnie :diabloti:

Posted

[quote name='Mysia_']:lol::lol::lol::lol:

tylko właściwie nie wiem czy za to mi ban nie grozi :roll: nie znam się na tych Waszych fotoblożkach :shake:[/QUOTE]

za sikanie w miejscach publicznych pewnie grozi ban :roflt:

Oluś na jakich ustawieniach robiłeś te foty :hmmmm::diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...