*Monia* Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='NightQueen']chyba kpisz! Ja wyznaję tylko jednego prawdziwego fotografa i tylko on może udzielać lekcji :P Nie każdy od tak sobie może uczyć ludzi :-D[/QUOTE] [SIZE=1]Pewnie że tak :diabloti:. [SIZE=2]Jak masz wątpliwości co do ustawień aparatu to zobacz w mojej galerii jak trzeba ustawiać żeby dobrze fotki wychodziły ;). Opisać po kolei jakie które ma ustawienia? :cool3: :evil_lol: [/SIZE][/SIZE][quote name='olekg89']Lka rozmazana właśnie z tego powodu zacząłem sie tak cieszyć xD ,że aż mi potem mój gówniany aparat spadł. [/QUOTE] Dobrze że to nie TZa aparat spadł :shake:
Marta_Ares Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 hahahaha jeszcze jeszcze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Olek jakies takie małe te obroże kupiłeś wogóle nie adekwatne do piesków....:eviltong: Kaji trzeba było 4cm kupić:p
Unbelievable Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 według mnie te obroże są za duże, brzydkie, i w ogóle jakoś źle dobrane. Ale to Olka wybór więc na pewno jest dobrze!
olekg89 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 No za wąskie ,zdecydowanie xD Monia-łojezu co to by sie działo wyrzucilby mnie na POLSKĄ ulice razem z tymi POLSKIMI psami na AFRYKAŃSKICH obrożach.
KaRa_ Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Cześć Olek! Ale Lucas urósł :crazyeye: Kiedy wspólny spacerek kejterków?
Alicja Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 a ja dałam fotki z ostatniej wycieczki ...i nikt nie ogląda :obrazic: :diabloti:
Alicja Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='KaRa_']Cześć Olek! Ale Lucas urósł :crazyeye: Kiedy wspólny spacerek kejterków?[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] KaRa ty żyjesz ???????????????????????[/B][/COLOR]
olekg89 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Hey-Ano ma jakoś 59-60cm xD spacer spacer jak mu sie zasklepi ranka na boku ,bo przywalił w jakieś drzewo.Może w next tygodniu? Ala-bo musisz lecieć po wszytskich galeriach i pisać ,ze nowe focie som
KaRa_ Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] KaRa ty żyjesz ???????????????????????[/B][/COLOR][/QUOTE] Oczywiście,że tak :cool3: tylko mało się udzielam bo dogo mnie wkurza ;)
*Monia* Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='olekg89']Monia-łojezu co to by sie działo wyrzucilby mnie na POLSKĄ ulice razem z tymi POLSKIMI psami na AFRYKAŃSKICH obrożach. [/QUOTE] I jak Ty byś foty wrzucał na dogo :-(. Te AFRYKAŃSKIE obroże to dużo lepsze niż te POLSKIE :cool3:.
KaRa_ Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 To moja ma zaledwie 46cm w kłębie. Mi przyszły tydzień pasuje bo mam troszkę wolnego.
olekg89 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Mi pasuje cały tydzień tylko nie poniedziałek.Nad wartą ,koło Ronda Rataje np? Dawno tam nie byłem ,a chciałbym obadać tereny ,żeby potem sobie tam dreptać z całą trójcą nad POLSKĄ rzeką.A na spaceros wezme tylko Lucasa ,bo ostatnio robi sobie z nich bodyguardów i kozaczy do psów.
olekg89 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 To Dora taka jak Kaja już nieźle na DCDC była taka malusia.:lol:
Bewarka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Hahahahah... :evil_lol: Ale ty poucinałeś te fotki :shake: Ja mam to oglądać!? :-? Ewentualnie się poświęce, bo psy fajne. I galeria taka jakaś patriotyczna. :D
olekg89 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Nie mam odpowiedniego aparatu i nie znam jego ustawień to foty takie są :( Zresztą w PL nie ma fajnych aparatów.:(
Marta_Ares Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 a moze poprostu Cie nie stac na jakis super fajny aparat :P
Mysia_ Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 :lol::lol::lol::lol: chyba zaraz posikam się ze śmiechu :evil_lol: tylko właściwie nie wiem czy za to mi ban nie grozi :roll: nie znam się na tych Waszych fotoblożkach :shake:
Vectra Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='Mysia_']:lol::lol::lol::lol: chyba zaraz posikam się ze śmiechu :evil_lol: tylko właściwie nie wiem czy za to mi ban nie grozi :roll: nie znam się na tych Waszych fotoblożkach :shake:[/QUOTE] o kochana , nie znasz się na słitaśnych blogaskach ? eeeeeeeee , nie ładnie , nie ładnie :diabloti:
Mysia_ Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='olekg89']Ona siedzi i żebra na Pwp xD[/QUOTE] właśnie :diabloti: komu, komu żebracze PW? :loveu::loveu::loveu::loveu:
Alicja Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Mysia_']:lol::lol::lol::lol: chyba zaraz posikam się ze śmiechu :evil_lol: tylko właściwie nie wiem czy za to mi ban nie grozi :roll: nie znam się na tych Waszych fotoblożkach :shake:[/QUOTE] za sikanie w miejscach publicznych pewnie grozi ban :roflt: Oluś na jakich ustawieniach robiłeś te foty :hmmmm::diabloti:
olekg89 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Oj nie wiem Tz robił swoim aparatem jak od niego POŻYCZĘ to ci powiem.
olekg89 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Ale weź idź się zajmij swoją seksualnością ,a nie mi tu wypisujesz takie posty.
Recommended Posts