Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gdybym miała przejmować się tym co na dogo się dzieje to już dawno bym wylądowała w szpitalu psychiatrycznym :diabloti: niestety niektórzy ludzie są niereformowalni i nic z tym nie zrobimy, ani prośbą ani groźbą :evil_lol: najlepiej jest zachować dystans do takich... no :angryy: i robić swoje ;)

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']Żegnam się z dogo...nie będę się udzielał od teraz na tym chorym forum gdzie rządy prowadzi Deer ,której wolno spamować ,obrażać ,czepiać się i żadnych konsekwencji nie ponosi.A ja co chwile coś a to ostrzeżenie ,a to bany z durnych powodów.
Wrócę jak ktoś zainteresuje się spamowaniem deer i będzie miała bana.
Żegnam[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]oluś , wnusiu mój najsłodszy ( 1 z 2);) nie odchodź ....olej durną gadkę , w końcu zawsze można zrobić ignora ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Szpiedzy są wśród nas. Zostałam posądzona o wypisywanie brzydkich rzeczy na temat tej osoby... pytanie tylko gdzie ja cokolwiek napisałam... Już nawet spokojnie dyskutować nie można w zaciszu galerii.

Posted

[quote name='Magda25']Szpiedzy są wśród nas. Zostałam posądzona o wypisywanie brzydkich rzeczy na temat tej osoby... pytanie tylko gdzie ja cokolwiek napisałam... Już nawet spokojnie dyskutować nie można w zaciszu galerii.[/QUOTE]
hehe :D:D

wielki brat patrzy :diabloti:

gdzie zostałaś posądzona? chętnie poczytam :evil_lol:

Posted

No czytałem już hahaha.Zresztą nie wiedziałaś ,że deer lata po wszystkich FB?Taaaka zapracowana ,bo sprząta aż 5-8h dziennie wow normalnie straszna robota.Ludzie po 10-12pracują i nie narzekają.
A sherry wcale królika nie stresuje ,wcale.Ciekawe ,że ona taki znawca nie wie ,że króliki to płochliwe zwierzątka.

Posted

No na dogo już od pewnego czasu jest cenzura i bany za mówienie prawdy...Ba dostałem nawet bana za wklejanie fot do wątku na PwP na prośbe zbanowanej osoby.Dostałem bana za napisanie komuś ,że ma grubego psa (a pies był otyły strasznie).

Posted

To moja suka, ważąca 30kg potrafi być delikatniejsza wobec mojego królika. Nie gania za nim jak popie....rd..... a gdyby chciała mogłaby zabić łapą.
Ludzie mnie zaskakują...

Olek, ale nie tylko na dogo tak jest. Jak nie piejesz z zachwytu nad słitaśnymi fotkami, tylko chcesz podyskutować na konkretny temat, czy nawet skrytykować wypowiedź, sypią sie osty. Wychodzi na to, że fora internetowe to tylko słitaśne galeryjki, bo dyskusje to na pewno nie są.

Posted

a gdzie ten fiml jest, bo nie moge go u niej znaleźć....

Oluś obiecałeś wstawić jakieś fotki na temat o obrożach :P

i pamietaj o mnie jak łańcuszka pomarańcozwego bedziesz chcial się pozbyć

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]:roll:no to teraz babcia bana dostanie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Ciekawe tylko kto na tego bana faktycznie zasłużył Alicjo...

Marta, kilka stron musisz sie cofnąć w galeryjce tej osoby.

Posted

miały być zdjęcia wczoraj wieczorem :diabloti:

na forum russellowym też tak jest, jak są komentarze typu słit słit i wszystko jest ok, zwrócić uwagę- od razu rzucają się, nic na spokojnie ;) pokrytykować też nie można... jedynie na forum ozikowym czasem można coś złego napisać, i mimo że zaczynają się też głosy typu "nie podoba ci się to się nie odzywaj", to jest tam jeszcze normalna atmosfera ;)

Posted

Ale nie kumam czegoś na PwP można oczerniać ,obgadywać i rzucać nazwiskami i nikt bana nie ma.A kulturalnie dyskutować na fb nie można?

Posted

przecież nikt tu nikogo nie obraża, nie obrażamy dziewczyny, tylko rozmawiamy. U mnie, u ciebie i u innych w wątkach rozmawia się o innych userach i nikt nikogo za to nie goni.
Przecież my tylko gadamy o tym jak prędko przemieszcza się po wątkach i czyta informacje, to chyba pod regulamin nei podpada? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...