Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL]http://img241.imageshack.us/img241/809/dscf5673.jpg[/URL]
Ale goopia mina! :lol:

Oluś, czyżby to miał być ten psiak, o którym myślę, czy coś Ci się poprzestawiało w upodobaniach?

Posted

[quote name='olekg89']Oj no Anetta zdradze ci .Pies bedzie miał 4łapy ,uszy nos i ogon xD[/QUOTE]
no to czekamy na zdjecie psa bo taki wyjatkowy! :)

Posted

Oluś dawaj tą niespodziankę :)
a opalania zazdroszcze mimo bólu :D wczoraj miałam te same plany, obudziło mnie slońce więc najpierw z psem na spacer a jak wróciłam to... przyszły chmury wrrrrrrrr :)

Posted

[URL]http://img241.imageshack.us/img241/809/dscf5673.jpg[/URL]
Padłam na ziemie i wstać nie mogę:D:D

Ej, przynajmniej jest czarnina na obiad:D(chodzi o kaczuszki Czarusia:D)

Posted

[quote name='olekg89']Vectra nie ratlerka tylko yorka :( Całe życie marzyłem o yoreczku ,żeby go czesać i nosić na rączkach i w torebce :)[/QUOTE]

Oluś ....qrdwa ...poplułam klawiaturę ....a jadłam truskawki ....:diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']Vectra nie ratlerka tylko yorka :( Całe życie marzyłem o yoreczku ,żeby go czesać i nosić na rączkach i w torebce :)[/QUOTE]Olek z Szyszką Ci do twarzy było :lol:

A ja żadnego z moich yorków nie noszę na rękach ani w torebce... zła jestem? :roll: :lol:

Co gorsza, pozwalam yorkom bawić się z innymi psami...

Posted

[quote name='Estera']Olek z Szyszką Ci do twarzy było :lol:

A ja żadnego z moich yorków nie noszę na rękach ani w torebce... zła jestem? :roll: :lol:

Co gorsza, pozwalam yorkom bawić się z innymi psami...[/QUOTE]
:mdleje: psujesz wizerunek rasie !!!! wstydź się :diabloti:
jurki to się nosi , czesze i kąpie .. nie wyprowadza na dwór , bo się zniszczą i mogą popsuć ... weź Ty poczytaj trochę , jeszcze masz szanse na poprawę :diabloti:

Posted

[quote name='Estera']Olek z Szyszką Ci do twarzy było :lol:

Co gorsza, pozwalam yorkom bawić się z innymi psami...[/QUOTE]
ty ty, już się tak nie tajniacz :diabloti: a olek tylko czeka na ten lewy szyszkowy miot :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']:mdleje: psujesz wizerunek rasie !!!! wstydź się :diabloti:
jurki to się nosi ,[B] czesze i kąpie[/B] .. nie wyprowadza na dwór , bo się zniszczą i mogą popsuć ... weź Ty poczytaj trochę , jeszcze masz szanse na poprawę :diabloti:[/QUOTE]

albo się nie czeszcze przez pierwszych 10 miesięcy życia a potem zaprowadza do fryzjera,żeby yorczek go solidnie pogryzł bo pierwszy raz widzi w życiu grzebień i szczotę
:D

Posted

Zaprowadze go do profesjonalisty Greya ,a nie do takich nieudaczników jak Ty i Doginka co nie macie pojęcia ,że się psa szczotką nie czesze ino grzebyczkami.I każdego trza odfilcować,najbardziej jamnika krótkowłosego bo to dziadostwo się tak kołtuni.

Posted

Znalazłam, zaznaczam, ale nie mam zamiaru nadrabiać tyyylu stron :p. Psiaki sobie już dawno podziwiałam ;).
No i czekam na decyzję cóż się czterołapego pojawi :razz:.

Posted

Witamy :loveu:

Świetne stadko, niestety nie dam rady obejrzeć wszystkich stron przy tempie mojego komputera... będziemy zaglądać ;) i zapraszamy do nas.

Posted

[quote name='eria']albo się nie czeszcze przez pierwszych 10 miesięcy życia a potem zaprowadza do fryzjera,żeby yorczek go solidnie pogryzł bo pierwszy raz widzi w życiu grzebień i szczotę
:D[/QUOTE]

[quote name='olekg89']Zaprowadze go do profesjonalisty Greya ,a nie do takich nieudaczników jak Ty i Doginka co nie macie pojęcia ,że się psa szczotką nie czesze ino grzebyczkami.I każdego trza odfilcować,najbardziej jamnika krótkowłosego bo to dziadostwo się tak kołtuni.[/QUOTE]

HA, synuś trafiłeś w sedno :diabloti: nie potrafią pracować z psem , a się czepiają właścicieli , że nie dbają niby ..
Jurków się nie czesze do roku , co by się włosy nie niszczyły :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']wywal do lasu , na allegro kupisz nowego , niesfilcowanego :cooldevi:[/QUOTE]

za 300 zł dostane ?? ...bo Ozzy po tej gorącej wodzie filca zrobił

Posted

[quote name='Alicja']za 300 zł dostane ?? ...bo Ozzy po tej gorącej wodzie filca zrobił[/QUOTE]
za 300 to z wyprawką , no i z niespodzianką - co z tego wyrośnie :evil_lol:

Posted

Dziś byłem z koleżanką na spacerze i jej szczeniaczkiem BC.I jestem zadowolony z zachowania Kai ,zwykle szczeniak dostaję zębami za wszystko.A Nestea była tylko odpędzana delikatnie bez dotykowo:) Więc szczeniak przeżyje u nas hehe:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...