olekg89 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Oj no Anetta zdradze ci .Pies bedzie miał 4łapy ,uszy nos i ogon xD
Asia & Ginger Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [URL]http://img241.imageshack.us/img241/809/dscf5673.jpg[/URL] Ale goopia mina! :lol: Oluś, czyżby to miał być ten psiak, o którym myślę, czy coś Ci się poprzestawiało w upodobaniach?
gops Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='olekg89']Oj no Anetta zdradze ci .Pies bedzie miał 4łapy ,uszy nos i ogon xD[/QUOTE] no to czekamy na zdjecie psa bo taki wyjatkowy! :)
zaba14 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Oluś dawaj tą niespodziankę :) a opalania zazdroszcze mimo bólu :D wczoraj miałam te same plany, obudziło mnie slońce więc najpierw z psem na spacer a jak wróciłam to... przyszły chmury wrrrrrrrr :)
olekg89 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 No przeca szukam dopiero :) kolejnego ogniwa :P
Vectra Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='olekg89']No przeca szukam dopiero :) kolejnego ogniwa :P[/QUOTE] ratlerka :diabloti:
sunshine Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [URL]http://img241.imageshack.us/img241/809/dscf5673.jpg[/URL] Padłam na ziemie i wstać nie mogę:D:D Ej, przynajmniej jest czarnina na obiad:D(chodzi o kaczuszki Czarusia:D)
olekg89 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Vectra nie ratlerka tylko yorka :( Całe życie marzyłem o yoreczku ,żeby go czesać i nosić na rączkach i w torebce :)
Alicja Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='olekg89']Vectra nie ratlerka tylko yorka :( Całe życie marzyłem o yoreczku ,żeby go czesać i nosić na rączkach i w torebce :)[/QUOTE] Oluś ....qrdwa ...poplułam klawiaturę ....a jadłam truskawki ....:diabloti:
Estera Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='olekg89']Vectra nie ratlerka tylko yorka :( Całe życie marzyłem o yoreczku ,żeby go czesać i nosić na rączkach i w torebce :)[/QUOTE]Olek z Szyszką Ci do twarzy było :lol: A ja żadnego z moich yorków nie noszę na rękach ani w torebce... zła jestem? :roll: :lol: Co gorsza, pozwalam yorkom bawić się z innymi psami...
Vectra Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='Estera']Olek z Szyszką Ci do twarzy było :lol: A ja żadnego z moich yorków nie noszę na rękach ani w torebce... zła jestem? :roll: :lol: Co gorsza, pozwalam yorkom bawić się z innymi psami...[/QUOTE] :mdleje: psujesz wizerunek rasie !!!! wstydź się :diabloti: jurki to się nosi , czesze i kąpie .. nie wyprowadza na dwór , bo się zniszczą i mogą popsuć ... weź Ty poczytaj trochę , jeszcze masz szanse na poprawę :diabloti:
Unbelievable Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='Estera']Olek z Szyszką Ci do twarzy było :lol: A ja żadnego z moich yorków nie noszę na rękach ani w torebce... zła jestem? :roll: :lol: Co gorsza, pozwalam yorkom bawić się z innymi psami...[/QUOTE] ty ty, już się tak nie tajniacz :diabloti: a olek tylko czeka na ten lewy szyszkowy miot :loveu: :evil_lol:
eria Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Vectra']:mdleje: psujesz wizerunek rasie !!!! wstydź się :diabloti: jurki to się nosi ,[B] czesze i kąpie[/B] .. nie wyprowadza na dwór , bo się zniszczą i mogą popsuć ... weź Ty poczytaj trochę , jeszcze masz szanse na poprawę :diabloti:[/QUOTE] albo się nie czeszcze przez pierwszych 10 miesięcy życia a potem zaprowadza do fryzjera,żeby yorczek go solidnie pogryzł bo pierwszy raz widzi w życiu grzebień i szczotę :D
olekg89 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Zaprowadze go do profesjonalisty Greya ,a nie do takich nieudaczników jak Ty i Doginka co nie macie pojęcia ,że się psa szczotką nie czesze ino grzebyczkami.I każdego trza odfilcować,najbardziej jamnika krótkowłosego bo to dziadostwo się tak kołtuni.
*Monia* Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Znalazłam, zaznaczam, ale nie mam zamiaru nadrabiać tyyylu stron :p. Psiaki sobie już dawno podziwiałam ;). No i czekam na decyzję cóż się czterołapego pojawi :razz:.
gosiulaa Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Witamy :loveu: Świetne stadko, niestety nie dam rady obejrzeć wszystkich stron przy tempie mojego komputera... będziemy zaglądać ;) i zapraszamy do nas.
Vectra Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='eria']albo się nie czeszcze przez pierwszych 10 miesięcy życia a potem zaprowadza do fryzjera,żeby yorczek go solidnie pogryzł bo pierwszy raz widzi w życiu grzebień i szczotę :D[/QUOTE] [quote name='olekg89']Zaprowadze go do profesjonalisty Greya ,a nie do takich nieudaczników jak Ty i Doginka co nie macie pojęcia ,że się psa szczotką nie czesze ino grzebyczkami.I każdego trza odfilcować,najbardziej jamnika krótkowłosego bo to dziadostwo się tak kołtuni.[/QUOTE] HA, synuś trafiłeś w sedno :diabloti: nie potrafią pracować z psem , a się czepiają właścicieli , że nie dbają niby .. Jurków się nie czesze do roku , co by się włosy nie niszczyły :diabloti:
Vectra Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Alicja']:( a mi się Ozzy sfilcował[/QUOTE] wywal do lasu , na allegro kupisz nowego , niesfilcowanego :cooldevi:
Alicja Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Vectra']wywal do lasu , na allegro kupisz nowego , niesfilcowanego :cooldevi:[/QUOTE] za 300 zł dostane ?? ...bo Ozzy po tej gorącej wodzie filca zrobił
Vectra Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Alicja']za 300 zł dostane ?? ...bo Ozzy po tej gorącej wodzie filca zrobił[/QUOTE] za 300 to z wyprawką , no i z niespodzianką - co z tego wyrośnie :evil_lol:
Alicja Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Vectra']za 300 to z wyprawką , no i z niespodzianką - co z tego wyrośnie :evil_lol:[/QUOTE] kinder surprajz :grins:
olekg89 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Dziś byłem z koleżanką na spacerze i jej szczeniaczkiem BC.I jestem zadowolony z zachowania Kai ,zwykle szczeniak dostaję zębami za wszystko.A Nestea była tylko odpędzana delikatnie bez dotykowo:) Więc szczeniak przeżyje u nas hehe:)
Recommended Posts