Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asia & Ginger']:mdrmed:

Niebieskie pigułki to już przeżytek. :cool1:
Znalazłam takie coś: :razz: :diabloti:
[URL="http://www.allegro.pl/item509116206_vialafil_mega_potencja_super_tanio_okazja.html"]VIALAFIL MEGA POTENCJA SUPER TANIO OKAZJA (509116206) - Aukcje internetowe Allegro[/URL]

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]Te też są niebieskie :evil_lol:

Basia jest młoda :diabloti: A moja siostra ma lat 16 :diabloti:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']Jakby mną się miało zająć 2 facetów to też bym się cieszył:diabloti:Lasek moge mieć pełno szczególnie 15-16letnich:cool3:[/QUOTE]

:mdleje:
[quote name='olekg89']Mam własnie ambicje na starsze ,ale łażą za mną tylko 16tki:diabloti:[/QUOTE]

ja za tobą nie łażę :evil_lol::evil_lol:

Posted

I może powiesz mi, że twój kot łyka je z własnej nieprzymuszonej woli? [i nie mówimy tutaj o smakołykach dla kotów z zoologicznego :razz:]...

A znasz jakiegoś dwunożnego, skąpo owłosionego [w porównaniu z kotem :evil_lol:] faceta, który łyka różowe tabletki :cool3:

Posted

[quote name='bonsai_88']I może powiesz mi, że twój kot łyka je z własnej nieprzymuszonej woli? [i nie mówimy tutaj o smakołykach dla kotów z zoologicznego :razz:]...

A znasz jakiegoś dwunożnego, skąpo owłosionego [w porównaniu z kotem :evil_lol:] faceta, który łyka różowe tabletki :cool3:[/quote]Ja mówię :obrazic: Mówię o takich russhoffyh witaminkach Gimpeta :diabloti:

A widziałaś gdzieś, kiedyś w ogóle jakiekolwiek tabletki w kolorze rożowym? :diabloti:

Posted

[quote name='Estera']Ja mówię :obrazic: Mówię o takich russhoffyh witaminkach Gimpeta :diabloti:

A widziałaś gdzieś, kiedyś w ogóle jakiekolwiek tabletki w kolorze rożowym? :diabloti:[/quote]
Różowe? Nie pamiętam. :roll:
Ale za to widziałam tabletki, a dokładniej kapsułki niebiesko-różowe. :eviltong:

Posted

[quote name='rose']I tutaj też:shake::shake:
Biedny jak się rano obudzi to sie przestraszy..
Masz Oluś buziaczka na pocieszenie :***[/quote]
Też mi pocieszenie. :shake:
Chcesz, żeby Olusiowi zebrało się na wymioty?

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Też mi pocieszenie. :shake:
Chcesz, żeby Olusiowi zebrało się na wymioty?[/quote]

hahaha dobry żart:eviltong: wymiotować to mu się może zachcieć na sama myśl o Tobie:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='rose']hahaha dobry żart:eviltong: wymiotować to mu się może zachcieć na sama myśl o Tobie:evil_lol::evil_lol:[/quote]
Ania, nie zadzieraj ze mną, bo Cię z łóżka pogonię i będziesz spała na podłodze albo z Djuczkiem! :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Ania, nie zadzieraj ze mną, bo Cię z łóżka pogonię i będziesz spała na podłodze albo z Djuczkiem! :mad: :evil_lol:[/quote]

Oluś nie pozwoli na to:eviltong: Dziś obiecał mi masaż:loveu: a na nk wstawił zdjęcie specjalnie dla mnie:loveu::loveu:

Posted

[quote name='olekg89']Nie prawda:diabloti:[/quote]

Jak to nie:placz::placz: nie możesz mi tego zrobić:placz: masaż musi być obowiązkowo!! dostałam na gwiazdkę nową piżamkę:loveu: będziesz mógł ją w nocy ze mnie ściągnąć:diabloti:

Posted

[quote name='rose']Jak to nie:placz::placz: nie możesz mi tego zrobić:placz: masaż musi być obowiązkowo!! dostałam na gwiazdkę nową piżamkę:loveu: będziesz mógł ją w nocy ze mnie ściągnąć:diabloti:[/quote]
Pewnie jakąś wełniankę. :lol:

Posted

[quote name='rose']taką babciną to chyba Ty masz:eviltong:
ja mam taką sexy specjalnie dla Olusia:loveu:[/quote]
Taaaaaaaaaaaaaa, rodzinka Ci dała piżamkę z myślą, że będziesz się rozbierać przed Olusiem. Już w to wierzę i wyobrażam sobie tą piżamkę. :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...