Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='smallpati']muszę cię zasmucić :cool3: u Orzecha już nie masz szans :eviltong:

P.S on został tatusiem :-o[/quote]

Kto jak kto, ale Olek chyba doskonale wiec co u Orzecha sie dzieje, więc nie trzeba mu donosic o jakimś tam dziecku, które nie jest Tomka:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Kto jak kto, ale Olek chyba doskonale wiec co u Orzecha sie dzieje, więc nie trzeba mu donosic o jakimś tam dziecku, które nie jest Tomka:evil_lol:[/quote]

ja nie donoszę, ja okazuje zdziwienie :diabloti:

Posted

Wiecie facet najczęściej podąża za mną wzrokiem zastanawiając się jak ja daję radę z 2 psami, wózkiem i 20 kg zakupów :evil_lol:... a po za tym miło jak się obejrzy, ale na 5 minut... jeśli się patrzy dłużej to zaczynam się zastanawiać czy aby na pewno wszystko w porządku :lol:

Zdjęcia Kamila nie pokażę z 1 bardzo prostego powodu - a po kiedy mi jego zdjęcie, skoro na co dzień mam oryginał w domu :eviltong:? Swoją drogą ja też prawie nie mam robionych zdjęć - u mnie w domu fotografuje się Smoka i psy ;).

Drugi typ Olusia całkiem fajny, można na chwilę oko zawiesić :cool3:. Za to pierwszy ma... babskie oczy :evil_lol:... bo ja właśnie na oczy zwracam największą uwagę - jedyne co mój facet musi mieć niesamowitego [Kamil ma najpiękniejsze oczy jakie w życiu widziałam :loveu:].

Posted

Mój trzeci typ ma najładniejsze oczy.Brązowe ,ale takie jasne:loveu:
A co Artura to właśnie oczy ma boskie:)I uśmiech:)
No i wszyscy trzej jarają(ten trzeci popala).Bo facet musi mieć faje w mordzie ,żeby fajnie wyglądać:)

Posted

[quote name='olekg89']Mój trzeci typ ma najładniejsze oczy.Brązowe ,ale takie jasne:loveu:
A co Artura to właśnie oczy ma boskie:)I uśmiech:)
No i wszyscy trzej jarają(ten trzeci popala).Bo facet musi mieć faje w mordzie ,żeby fajnie wyglądać:)[/quote]

Brązowe są boskie :loveu: ale ja jakoś nie mam szczęścia do brązowookich facetów:eviltong:

Posted

[quote name='bonsai_88']... bo ja właśnie na oczy zwracam największą uwagę - jedyne co mój facet musi mieć niesamowitego (...).[/quote]

całkowicie się zgadzam :loveu::loveu:

Posted

O ja pierd*lę :diabloti: więcej nie dało się pisać? :evil_lol:
Nie chcę mi się czytać wszystkiego, ale tak w skrócie :lol:

Aleksandrze, że Orzech to Twój ideał wiedziałam :evil_lol: ale żeby Chamski? :evil_lol: Chamski jest taki słodki :loveu: :loveu::loveu:wcale nie ma ryja skurw*syna :evil_lol: wieć nie wiem o co chodzi :eviltong:
a Mateusz to ten z Ligoty, z którym kiedyś pisałam na gg i którego zdięcie nosisz w portfelu? :diabloti:

Posted

No wiem niestety chłopaka z pociągu na focie nie mam:(Mogłaś mu zrobić wiedziałaś ,że mi się podoba:angryy:
No wiem ,że 3 różne typy.
Orzech łysy skurwiel:evil_lol:
Artur miły romantyczny:loveu:
Mateusz nażelowany discoboy:lol:
Ale on pali tylko ze mną jak jesteśmy na bani.

Posted

[quote name='olekg89']Mysia-tak:)Ten z ktorym gadałaś i którego zdjęcie mam w portfelu:cool3:
Chamski pali to wystarczy;)Żeby mnie pociągał:lol:[/quote]

Czyli rozumię, że to palenie to chyba jedyne co łączy te trzy ideały? :evil_lol: Bo mi się wszyscy wydają zupełnie różni :lol:
i zaponiałeś jeszcze o jednym! Tylko szkoda, że nie ma fotki :diabloti::diabloti::diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...