Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']Mysia-spadaj od Kazików:diabloti:Wzieli se fotele z hasioka ,kołdry założyli i jazda po ulicy:evil_lol:
I pokaż tu plebsowi szeroki świat:diabloti:[/quote]

nie no, nie powiem :cool3: Kaziki fajne są :evil_lol: Co tam u nich słychać? :diabloti:

a no faktycznie ta Sośnica szeroka jest, że ho ho :eviltong:

Posted

Mysia-wąchają pewnie zmywacz do paznokci:evil_lol:jak to mają w zwyczaju
Szpilka-ni ma fot ,bo jak ide na długi spacer to już ciemno jest:diabloti:W sobote jade na wioche ,na "Zerwane więzi" (wujek z ch... wie skąd przyjeżdża i sie osły cieszą:/) to wezme kundle wszystkie 3na pola i obfoce:):roll:

Posted

[quote name='olekg89']Mysia-wąchają pewnie zmywacz do paznokci:evil_lol:jak to mają w zwyczaju
[/quote]

jakie słodkie dzieciaczki :loveu:

:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89'](wujek z ch... wie skąd przyjeżdża i sie osły cieszą:/)[/quote]
też lubię takie zjazdy :loveu: najlepsze jest jednak jak przyjedzie jakas rodzina, której w życiu nie widziałam i nie chcę ich do domu wpuścić bo nie wiem kto to :evil_lol: ale mają minki :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Jaka Randa w Ciemno? Po co... przecież i tak już mi powiedziałeś, że dzieciatych nie lubisz :placz:.... Jeszcze sie nie widzieliśmy, a już kosza dostałam :placz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Oleczku proszę się nie zapominać! :mad:[/quote]

Asiu, Ty naprawde myślisz, że Aleksander dochowa Ci wierności? :shake: W wiele bym uwierzyła, ale w to napewno nie :shake:

:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']Asiu, Ty naprawde myślisz, że Aleksander dochowa Ci wierności? :shake: W wiele bym uwierzyła, ale w to napewno nie :shake:

:diabloti::evil_lol:[/quote]
Wierzę w jego silną wolę. :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']No co wy.... Oluś mi dzisiaj przed dobre 15 minut tłumaczył jaki on niewinny :evil_lol:[/quote]

tłumaczyć to on sobie może :eviltong: my i tak wiemy swoje :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']:diabloti:Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek:diabloti:[/quote]
[B][I] zgadzam się :loveu::loveu::loveu:[/I][/B]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...