Unbelievable Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='olekg18']:lol::lol::lol::lol:No ja to tutaj najbardziej cnotliwy:diabloti:[/quote] a to dobre :evil_lol::evil_lol:
olekg89 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 I bardzo delikatnie ,subtelnie się wyrażam.Brzydzę się przekleństwami:loveu:
Mysia_ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='olekg89']I bardzo delikatnie ,subtelnie się wyrażam.Brzydzę się przekleństwami:loveu:[/quote] o tak, wszyscy o tym mielismy okazję się przekonać :evil_lol: zmieniłeś nick :crazyeye: :cool3:
basia bonnie Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Mysia_']o tak, wszyscy o tym mielismy okazję się przekonać :evil_lol: zmieniłeś nick :crazyeye: :cool3:[/quote] Taaak, Oluś zawsze wysławia się artystycznym językiem :evil_lol: Lepiej by było olekg69 :evil_lol::evil_lol:
Asia & Ginger Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='olekg89']:lol::lol::lol::lol:No ja to tutaj najbardziej cnotliwy:diabloti:[/quote] I tak trzymaj! Przynajmniej do zlotu. :loveu: :diabloti:
Mysia_ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='basia bonnie']Taaak, Oluś zawsze wysławia się artystycznym językiem :evil_lol: Lepiej by było olekg69 :evil_lol::evil_lol:[/quote] Barbara, opanuj się!!! Co Ty masz za myśli :shake: :diabloti::diabloti::diabloti:
eria Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 jezus maria Olek bym Cie nie poznala przez tą zmianę nicku, przez tą zmianę sposobu wyrażania się , w ogóle przez tą całą cnotliwość Twą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooo a może panny kłócące się o Olka jakąś walkę w kisielu urządzą ? to ja się piszę jako fotopstrykacz na tą imprezę:evil_lol:
olekg89 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 A bić się o mnie Bonsai nie chcesz:-(:diabloti:
bonsai_88 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 A co, chciałbyś? :lol:... Nie będę, bo moje galerii nie odwiedzasz i właśnie się nad fochem zastanawiam :diabloti:
Rinuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='basia bonnie'] Lepiej by było olekg69 :evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][I] haha to samo sobie wczoraj pomyślałam :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
Asia & Ginger Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Walki w kisielu? Ciekawie może być. :cool3: [quote name='bonsai_88']Nie będę, bo moje galerii nie odwiedzasz i właśnie się nad fochem zastanawiam :diabloti:[/quote] Mojej też nie odwiedza, niewdzięcznik jeden. :placz:
NightQueen Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ale masz skomplikowany login teraz :evil_lol:
Mysia_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 a jest w ogóle ktoś u kogo Olek często pisze w galerii?:eviltong: chyba tylko u siebie :evil_lol:
olekg89 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Bo tylko moja galeria warta jest ścierania klawiszy w moim słitaśnym komputerku:evil_lol:
wiq Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 on Was wszytskie odwiedza, a później ciśnie na Was do mnie na gg:diabloti::evil_lol: dirty little już nie secret:evil_lol:
Mysia_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='wiq']on Was wszytskie odwiedza, a później ciśnie na Was do mnie na gg:diabloti::evil_lol: dirty little już nie secret:evil_lol:[/quote] ale my to wszyscy wiemy :diabloti::evil_lol: wiesz wiq on tak z każdym o każdym :eviltong:
wiq Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 przecież wiem:diabloti: zawsze mówię, że pedałom nie można ufać:evil_lol:
wiq Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Mysia, a co Ty tak ani słowa zapytania, jak Elii minęła noc?:diabloti:
Mysia_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='wiq']przecież wiem:diabloti: zawsze mówię, że pedałom nie można ufać:evil_lol:[/quote] i tu się z Tobą zgodzę :lol::lol::diabloti: [quote name='wiq']Mysia, a co Ty tak ani słowa zapytania, jak Elii minęła noc?:diabloti:[/quote] rano miałam do Ciebie pisać, ale zapomniałam :oops::evil_lol: a potem już zadzwoniła do mnie beata i już mnie uspokoiła, że są w trasie ;) ale podobno ząbek ją bolał :-( dobra wiq, dajesz :eviltong: jak tam Elii noc mineła? :cool3:
NightQueen Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [QUOTE]on Was wszytskie odwiedza, a później ciśnie na Was do mnie na gg:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] u mnie na gg robi dokładnie to samo :diabloti::evil_lol:
Recommended Posts