Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']I bardzo delikatnie ,subtelnie się wyrażam.Brzydzę się przekleństwami:loveu:[/quote]

o tak, wszyscy o tym mielismy okazję się przekonać :evil_lol:

zmieniłeś nick :crazyeye: :cool3:

Posted

[quote name='Mysia_']o tak, wszyscy o tym mielismy okazję się przekonać :evil_lol:

zmieniłeś nick :crazyeye: :cool3:[/quote]
Taaak, Oluś zawsze wysławia się artystycznym językiem :evil_lol:

Lepiej by było olekg69 :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']Taaak, Oluś zawsze wysławia się artystycznym językiem :evil_lol:

Lepiej by było olekg69 :evil_lol::evil_lol:[/quote]

Barbara, opanuj się!!! Co Ty masz za myśli :shake:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

jezus maria Olek bym Cie nie poznala przez tą zmianę nicku, przez tą zmianę sposobu wyrażania się , w ogóle przez tą całą cnotliwość Twą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ooo a może panny kłócące się o Olka jakąś walkę w kisielu urządzą ? to ja się piszę jako fotopstrykacz na tą imprezę:evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']
Lepiej by było olekg69 :evil_lol::evil_lol:[/quote]
[B][I] haha to samo sobie wczoraj pomyślałam :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

Walki w kisielu? Ciekawie może być. :cool3:

[quote name='bonsai_88']Nie będę, bo moje galerii nie odwiedzasz i właśnie się nad fochem zastanawiam :diabloti:[/quote]
Mojej też nie odwiedza, niewdzięcznik jeden. :placz:

Posted

on Was wszytskie odwiedza, a później ciśnie na Was do mnie na gg:diabloti::evil_lol:

dirty little już nie secret:evil_lol:

Posted

[quote name='wiq']on Was wszytskie odwiedza, a później ciśnie na Was do mnie na gg:diabloti::evil_lol:

dirty little już nie secret:evil_lol:[/quote]

ale my to wszyscy wiemy :diabloti::evil_lol: wiesz wiq on tak z każdym o każdym :eviltong:

Posted

[quote name='wiq']przecież wiem:diabloti:
zawsze mówię, że pedałom nie można ufać:evil_lol:[/quote]
i tu się z Tobą zgodzę :lol::lol::diabloti:

[quote name='wiq']Mysia, a co Ty tak ani słowa zapytania, jak Elii minęła noc?:diabloti:[/quote]

rano miałam do Ciebie pisać, ale zapomniałam :oops::evil_lol: a potem już zadzwoniła do mnie beata i już mnie uspokoiła, że są w trasie ;) ale podobno ząbek ją bolał :-( dobra wiq, dajesz :eviltong: jak tam Elii noc mineła? :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...