basia bonnie Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Oluś, tylko sobie nie zapomnij,że w przyszły weekend masz zaplanowany wyjazd z Mysią do Porąbki :cool3::eviltong:
Asia & Ginger Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='basia bonnie']Oluś, tylko sobie nie zapomnij,że w przyszły weekend masz zaplanowany wyjazd z Mysią do Porąbki :cool3::eviltong:[/quote] Tylko proszę mi tam Olka nie rozdziewiczyć :mad:, bo on musi zachować cnotę, na noc poślubną. :loveu:
basia bonnie Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Tylko proszę mi tam Olka nie rozdziewiczyć :mad:, bo on musi zachować cnotę, na noc poślubną. :loveu:[/quote] to przyjedź Asiu z nim, weźmiecie szybko ślub i rozdziewiczysz go w porąbce :loveu:
Asia & Ginger Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='basia bonnie']to przyjedź Asiu z nim, weźmiecie szybko ślub i rozdziewiczysz go w porąbce :loveu:[/quote] Ślub będzie dopiero na zlocie. :eviltong: Oluś musi jeszcze cierpliwie poczekać. :loveu: A cierpliwość jest cnotą. :cool3: :evil_lol:
basia bonnie Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Ślub będzie dopiero na zlocie. :eviltong: Oluś musi jeszcze cierpliwie poczekać. :loveu: A cierpliwość jest cnotą. :cool3: :evil_lol:[/quote] Aaaa, to się ciekawy zlocik szykuje :evil_lol: w tej galerii ciągle tylko o cnocie noo!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale do Porąbki Asiu możesz przyjechać i tak:loveu:
Asia & Ginger Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='basia bonnie']Aaaa, to się ciekawy zlocik szykuje :evil_lol: w tej galerii ciągle tylko o cnocie noo!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale do Porąbki Asiu możesz przyjechać i tak:loveu:[/quote] Ano ciekawy, ciekawy. :cool3: :multi: :evil_lol: A kiedy ta dżampreza w Porąbce? :cool3:
basia bonnie Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Ano ciekawy, ciekawy. :cool3: :multi: :evil_lol: A kiedy ta dżampreza w Porąbce? :cool3:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w sobotę za tydzień,czyli 8mego:) i Myszunia też będzie:multi:
Asia & Ginger Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='basia bonnie']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w sobotę za tydzień,czyli 8mego:) i Myszunia też będzie:multi:[/quote] Toście sobie termin wybrały. :shake: Za tydzień to ja jadę na wystawę do Pozka z Esti Pesti. :eviltong: Już mam zaplanowane duuuże psie zakupy, czyli to co dogomaniacy lubią najbardziej. :multi: :loveu: :evil_lol:
bonsai_88 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 A można chociaż wiedzieć o jaką imprezę chodzi :cool3:... bądźcie spokojne, postaram się nie rzucić na Olusia od razu :diabloti:
Asia & Ginger Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='bonsai_88']A można chociaż wiedzieć o jaką imprezę chodzi :cool3:... bądźcie spokojne, postaram się nie rzucić na Olusia od razu :diabloti:[/quote] Łapy przy sobie, bo... :-x
bonsai_88 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ostrzegam, mam wielce groźnego psa obrońcę :evil_lol:... Olek, widzisz co tu się dzieje... laski się o ciebie kłócą :diabloti:
olekg89 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Zawsze się kłóciły ,kwestia przyzwyczajenia:diabloti:
basia bonnie Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Toście sobie termin wybrały. :shake: Za tydzień to ja jadę na wystawę do Pozka z Esti Pesti. :eviltong: Już mam zaplanowane duuuże psie zakupy, czyli to co dogomaniacy lubią najbardziej. :multi: :loveu: :evil_lol:[/quote] a pffff:-( wolisz Erneste niż Basie, Olusia i Myszunie?:shake: zdrajca!:diabloti: [quote name='bonsai_88']A można chociaż wiedzieć o jaką imprezę chodzi :cool3:... bądźcie spokojne, postaram się nie rzucić na Olusia od razu :diabloti:[/quote] U mnie:diabloti: w porąbce:evil_lol: czuj sie zaproszona!!! :evil_lol: Lepiej żeby... bo będziesz miała do czynienia z Asią :scared::evil_lol:
Okamia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='basia bonnie']U mnie:diabloti: w porąbce:evil_lol: czuj sie zaproszona!!! :evil_lol: Lepiej żeby... bo będziesz miała do czynienia z Asią :scared::evil_lol:[/quote] Czuje się zazdrosna Basiu... bo mnie nie zaprosiłaś... Oluś czy na przyszły zlot bierzesz VIP-y czy szukasz innego piffka??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Estera Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='basia bonnie']a pffff:-( wolisz Erneste niż Basie, Olusia i Myszunie?:shake: zdrajca!:diabloti: [/quote]:mad: wiesz za co :mad: .... :loveu: :loveu: :loveu: Asi po prostu nie chce się taki kawał jechać :eviltong:
bonsai_88 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='basia bonnie']U mnie:diabloti: w porąbce:evil_lol: czuj sie zaproszona!!! :evil_lol: Lepiej żeby... bo będziesz miała do czynienia z Asią :scared::evil_lol:[/quote] Masz pecha... dużego pecha... poczułam się zaproszona :evil_lol::diabloti:... Mam się zjawić z obiema suki :razz::diabloti:... czy może tylko z Birma :evilbat:...
Okamia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='bonsai_88']Masz pecha... dużego pecha... poczułam się zaproszona :evil_lol::diabloti:... Mam się zjawić z obiema suki :razz::diabloti:... czy może tylko z Birma :evilbat:...[/quote] Możesz z obiema bo Bonnie uwielbia się bawić po huszczakowatemu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kelly coś o tym wie :eviltong::eviltong::eviltong:
Mysia_ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 no no :cool3: to kto wbija w przyszłą sobotę na Porąbkę? :evil_lol:
basia bonnie Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 :evil_lol: :evil_lol: wszyscy są zaproszeni!! wbijać kto chce, bo mi sie nie chce pisać 100 razy :evil_lol: Okamia zapraszałam Cię!!! Bonsai bierz wszystkie psy jakie masz, nawet dziecko :evil_lol: Jak tu nagadane, naoffowane :diabloti: zaraz przyjdzie Olek i ktoś straci cnotę :evil_lol:
Okamia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='basia bonnie']:evil_lol: :evil_lol: wszyscy są zaproszeni!! wbijać kto chce, bo mi sie nie chce pisać 100 razy :evil_lol: Okamia zapraszałam Cię!!! Bonsai bierz wszystkie psy jakie masz, nawet dziecko :evil_lol: Jak tu nagadane, naoffowane :diabloti: zaraz przyjdzie Olek i ktoś straci cnotę :evil_lol:[/quote] Cicho bo się wyda :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mysia_ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='basia bonnie']:evil_lol: :evil_lol: wszyscy są zaproszeni!! wbijać kto chce, bo mi sie nie chce pisać 100 razy :evil_lol: Okamia zapraszałam Cię!!! Bonsai bierz wszystkie psy jakie masz, nawet dziecko :evil_lol: Jak tu nagadane, naoffowane :diabloti: zaraz przyjdzie Olek i ktoś straci cnotę :evil_lol:[/quote] a ktoś tu jeszcze ma w ogóle cnotę? :crazyeye::evil_lol:
Okamia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Mysia_']a ktoś tu jeszcze ma w ogóle cnotę? :crazyeye::evil_lol:[/quote] Hmmm... Może Basia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
basia bonnie Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Mysia_']a ktoś tu jeszcze ma w ogóle cnotę? :crazyeye::evil_lol:[/quote] Olek!!!!!!!!! :diabloti::evil_lol::evil_lol:
bonsai_88 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='basia bonnie']Olek!!!!!!!!! :diabloti::evil_lol::evil_lol:[/quote] I się wydało :megagrin:
olekg89 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 :lol::lol::lol::lol:No ja to tutaj najbardziej cnotliwy:diabloti:
Recommended Posts