Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szpilka-narazie nie moge:P bo jak się stary dowie to przestanie płacić alimenty.A dzięki alimentom stać mnie na utrzymanie psów:P
Tinka-ale buciki se kupiłem więc całkiem stratny nie jestem:P

Posted

[url]http://images24.fotosik.pl/281/87a9db2ee228a9ba.jpg[/url] - :loveu: :loveu: :loveu:

[url]http://images50.fotosik.pl/16/479ada075b30f9c2.jpg[/url] - "A co Ty tam robisz?" :evil_lol:

Biedny Czaruś... Zabiłabym tych co butelki na ulicy/polu/boisku itp. tłuką :mad:
I biedny Twój portfel- znam to :shake: U mnie często jak nie Diuna zachoruje, to Szyszka pazur naderwie :mad:

Posted

[quote name='olekg18']Szpilka-narazie nie moge:P bo jak się stary dowie to przestanie płacić alimenty.A dzięki alimentom stać mnie na utrzymanie psów:P
Tinka-ale buciki se kupiłem więc całkiem stratny nie jestem:P[/quote]eeee, ale przecież dopóki się uczysz ojciec ma obowiązek płacić alimenty. I nie ma to tamto!

Posted

[quote name='olekg18']Dilerem zostane :P To byłoby coś dla mnie[/quote]

Dobra dobra juz nie szalej bo mnie o demoralizacje młodzieży oskarża :diabloti::evilbat: myslalam o jakis ulotkach :eviltong::cool1:

• 2 weeks later...
Posted

Jeden paluszek zagojony ,drugi nie ale i tak już chodzimy na spacery .Po spacerze przemywam tylko ranke wodą utlenioną i tyle .Kiedyś się zagoi.
Kaja z gorzej rozwaloną łapą cały zlot biegała i żyje:evil_lol:
Co go nie zabije to go wzmocni:cool3:

Posted

[quote name='olekg18']I dziury w główce też:diabloti:
Ale i tak Dolar miał lepszą szrame jakby siekierą zebrał:evil_lol:
Ah ta męska przyjaźń:diabloti:[/quote]
[B][I] Jednak Brutus coś tam potrafi :evil_lol::evil_lol: Szkoda tylko, że Czarek nie oberwał a jemu to się najbardziej należało bo zaczął bójkę :diabloti:[/I][/B]

Posted

nieprawda! To nie Czarek się zaczął :shake: Z resztą nikt nie kazał Brutusowi się wtrącać :eviltong:

Czarek pewnie szczęsliwy, że wreszcie biegać może :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...