Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg18']hahaha dzwoniły do mni KARA,Rose ,komar itp ale dogadać się z na******mi ludźmi jest ciężko:)[/quote]

nie dziwne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Dzaga']Ja dzielnie trwam w rozpuście, chodź to już niesmaczne ;)[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj, tak dogadac się z na******mi ludxmi jest ciężko :eviltong::diabloti: Cos o tym wiem :eviltong:

Posted

[quote name='olekg18']Jak się ostatnim razem widzieliśmy to za długo ubrania na sobie nie miałaś[/QUOTE]
Oluś, lubisz dzielic sie wrazeniami z innymi? :diabloti:

[quote name='olekg18']Niech wiedzą co nas łączy[/QUOTE]

zmieniłeś orientacje? :) uff... :evil_lol:

[quote name='Mysia_']o, to napewno :lol::lol::lol:[/QUOTE]
pijoook :evil_lol:

[quote name='Mysia_']yhm.... :roll: może bez szczegółów :evil_lol::lol: Bo już wszyscy uciekli :eviltong:[/QUOTE]
ja nie ucieklam tylko odchodze popatrzec w tv jak inni sie bawia :evil_lol:

Posted

[quote name='Dzaga']Ja spadam., bd jutro :* noobki i nei zboczyć mi tu![/quote]

bd grzeczna :evil_lol::diabloti:

Zabciu, a na którym oglądasz? :eviltong: Bo ja Kaję słysze :evil_lol:

Posted

Szczęśliwego Nowego Roku :multi::multi::multi:
Lekucika kapka jest, oblałam się szampanem :evil_lol: :eviltong:
Ale jak zaraz nie przestaną strzelać petardami to im zapier****, bo moja Kajutka się boi :-(

Ale mi się chce tanczyć :eviltong:

Posted

[IMG]http://www.allglittergraphics.com/holidays/new_year/glitter_graphics/new_year_graphics_08.gif[/IMG]

Aleksandrze :D no to zdrowie :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::popcorn::popcorn::drinka::drinka::drinka::drink1::drink1::knajpa::knajpa: :laola: :oops2:

Posted

[CENTER][SIZE=4][COLOR=Magenta][B]Szczesliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!
:loveu::loveu::diabloti::loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='olekg18']JAK JA NIENAWIDZE ŻYCZEŃ:loveu:[/quote]

Aleksander wracaj na gg, bo jeszcze z Tobą nie skończyłam :mad: :evil_lol::diabloti:

Posted

Idę spać.Mam dość tego sylwestra zakupkanego:/Jakby na to niepatrzeć jutro do szkoły:/ Na 9 całe szczęście i tylko na 5h .
Rano sobie pójde z pieszkami do lasu postresować sarenki :D
A potem wrócę i pójde znów spać tak jak dziś hehe:)
Dobranoc wszystkim.

Posted

Cześć imprezowicze. Mogę się pochwalić, że wszechobecny nastrój zwany potocznie ;dołem; w końcu dosięgnął i tych wytrwałych. Ehh., jak zaczeliście sie wczoraj tak NAKRĘCAĆ z Olkiem to załapałam jak mi brakuje obecności faceta. Jak moje serduszko pragnie kochać. :( Trudno niektórzy umykają uwadze TYCH JEDYNYCH...
:( chce mi się krzyczeć.

Wczoraj na Przybyszewskiego (wojskowe osiedle we Wrocławiu) bawiło się całkiem nieźle., wszyscy wyszli i puszczali fajerwerki. A ja sobie stałam i łzy spływały mi po policzkach (między innymi tak u mnie objawia się depresja) i nawet sie nie wzdrygnęłam., gdy metr za mną coś strzeliło i nieżle walnęło mnie w nogi. Leko ugięłam się, ale wciąż niewzruszenie stałam.. Jakieś dwie gołe baby tańczyły na balkonach. Ale nie btło nikogo 'w moim wieku' same dzieci i staruchy. Ehh., wdowa? Być może. Feministka? NIGDY! Kocham mężczyzn jak psy; jedzenie; powietrze :loveu: ...

Karolcia :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...