Mysia_ Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='olekg18']I dużo innych rzeczy:)[/quote] yhm.... :roll: może bez szczegółów :evil_lol::lol: Bo już wszyscy uciekli :eviltong:
Mysia_ Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Dzaga']Zboczeńcy z zawodu :D[/quote] odezwała się ta co, tanio, szybko i przyjemnie :diabloti:
Dzaga Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ja dzielnie trwam w rozpuście, chodź to już niesmaczne ;)
olekg89 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 hahaha dzwoniły do mni KARA,Rose ,komar itp ale dogadać się z na******mi ludźmi jest ciężko:)
Matusz Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='olekg18']hahaha dzwoniły do mni KARA,Rose ,komar itp ale dogadać się z na******mi ludźmi jest ciężko:)[/quote] nie dziwne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mysia_ Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Dzaga']Ja dzielnie trwam w rozpuście, chodź to już niesmaczne ;)[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj, tak dogadac się z na******mi ludxmi jest ciężko :eviltong::diabloti: Cos o tym wiem :eviltong:
zaba14 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='olekg18']Jak się ostatnim razem widzieliśmy to za długo ubrania na sobie nie miałaś[/QUOTE] Oluś, lubisz dzielic sie wrazeniami z innymi? :diabloti: [quote name='olekg18']Niech wiedzą co nas łączy[/QUOTE] zmieniłeś orientacje? :) uff... :evil_lol: [quote name='Mysia_']o, to napewno :lol::lol::lol:[/QUOTE] pijoook :evil_lol: [quote name='Mysia_']yhm.... :roll: może bez szczegółów :evil_lol::lol: Bo już wszyscy uciekli :eviltong:[/QUOTE] ja nie ucieklam tylko odchodze popatrzec w tv jak inni sie bawia :evil_lol:
Dzaga Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ja spadam., bd jutro :* noobki i nei zboczyć mi tu!
Mysia_ Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Dzaga']Ja spadam., bd jutro :* noobki i nei zboczyć mi tu![/quote] bd grzeczna :evil_lol::diabloti: Zabciu, a na którym oglądasz? :eviltong: Bo ja Kaję słysze :evil_lol:
Mysia_ Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='olekg18']Ah... dół mnie chycił:/[/quote] chyba Cie jednak dzisiaj skopie :mad:
Vectra Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='olekg18']Ah... dół mnie chycił:/[/quote] cesz koparke ci podeślę :loveu: :loveu: :loveu:
NightQueen Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Aleksandrze sylwester !! co ty na dogo robisz :diabloti: czyzbys juz nie mial sily sie bawic :evil_lol:
Mysia_ Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Szczęśliwego Nowego Roku :multi::multi::multi: Lekucika kapka jest, oblałam się szampanem :evil_lol: :eviltong: Ale jak zaraz nie przestaną strzelać petardami to im zapier****, bo moja Kajutka się boi :-( Ale mi się chce tanczyć :eviltong:
NightQueen Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [IMG]http://www.allglittergraphics.com/holidays/new_year/glitter_graphics/new_year_graphics_08.gif[/IMG] Aleksandrze :D no to zdrowie :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::popcorn::popcorn::drinka::drinka::drinka::drink1::drink1::knajpa::knajpa: :laola: :oops2:
Vectra Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Synuś hapi nowego roku Ci życzę , by był jeszcze bardziej pokręcony i wesoły :diabloti:
Mi. Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [CENTER][SIZE=4][COLOR=Magenta][B]Szczesliwego Nowego Roku!!!!!!!!!! :loveu::loveu::diabloti::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
Mysia_ Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='olekg18']JAK JA NIENAWIDZE ŻYCZEŃ:loveu:[/quote] Aleksander wracaj na gg, bo jeszcze z Tobą nie skończyłam :mad: :evil_lol::diabloti:
Mysia_ Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='olekg18']MAŁGORZATO wróciłem[/quote] no, jaki grzeczny :diabloti:
Vectra Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='olekg18']JAK JA NIENAWIDZE ŻYCZEŃ:loveu:[/quote] i po kim Ty to masz :crazyeye: :crazyeye::evil_lol:
olekg89 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Idę spać.Mam dość tego sylwestra zakupkanego:/Jakby na to niepatrzeć jutro do szkoły:/ Na 9 całe szczęście i tylko na 5h . Rano sobie pójde z pieszkami do lasu postresować sarenki :D A potem wrócę i pójde znów spać tak jak dziś hehe:) Dobranoc wszystkim.
Dzaga Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Cześć imprezowicze. Mogę się pochwalić, że wszechobecny nastrój zwany potocznie ;dołem; w końcu dosięgnął i tych wytrwałych. Ehh., jak zaczeliście sie wczoraj tak NAKRĘCAĆ z Olkiem to załapałam jak mi brakuje obecności faceta. Jak moje serduszko pragnie kochać. :( Trudno niektórzy umykają uwadze TYCH JEDYNYCH... :( chce mi się krzyczeć. *** Wczoraj na Przybyszewskiego (wojskowe osiedle we Wrocławiu) bawiło się całkiem nieźle., wszyscy wyszli i puszczali fajerwerki. A ja sobie stałam i łzy spływały mi po policzkach (między innymi tak u mnie objawia się depresja) i nawet sie nie wzdrygnęłam., gdy metr za mną coś strzeliło i nieżle walnęło mnie w nogi. Leko ugięłam się, ale wciąż niewzruszenie stałam.. Jakieś dwie gołe baby tańczyły na balkonach. Ale nie btło nikogo 'w moim wieku' same dzieci i staruchy. Ehh., wdowa? Być może. Feministka? NIGDY! Kocham mężczyzn jak psy; jedzenie; powietrze :loveu: ... Karolcia :(
Recommended Posts