Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BBeta napisał(a):
Czekamy na zdjęcia Twoich ślicznych i szczupłych piesków :cool3: ;)

no właśnie ...coś sie chami i fot dać nie chce ;)

Posted

Taa, jak dziewczyna z dogo psa z mojego tymczasu zatuczyła tak, że niedługo bedzie musiał na deskorolce jeździć to boje sie odezwać bo przecie w umowie adopcyjnej nie zaznaczyłam, ze nie wolno psa zatuczyć i jeszcze dostane banana za pyskowanie bo z modami dobrze jej sie żyje. Hahaha.

Jak powiedzialam znajomej z dgm, ze ma za grubą dobermanke (nie ma nic gorszego niż zatuczony doberman, leżący całe dnie na kanapie) to wyszła z tego straszna afera i oczywiście: mój pies jest za to nie rasowy i ma pogryzione uszy. No pociąć sie idzie hahaha.

Dawaj te kundle.

Posted

Karilka napisał(a):

Jak powiedzialam znajomej z dgm, ze ma za grubą dobermanke (nie ma nic gorszego niż zatuczony doberman, leżący całe dnie na kanapie) to wyszła z tego straszna afera i oczywiście: mój pies jest za to nie rasowy i ma pogryzione uszy. No pociąć sie idzie hahaha.

jeszcze pewnie kupiony na bazarze od ruskich, bo 7 w miocie i bez rodowodu :diabloti:

Posted

Karilka napisał(a):
Taa, jak dziewczyna z dogo psa z mojego tymczasu zatuczyła tak, że niedługo bedzie musiał na deskorolce jeździć to boje sie odezwać bo przecie w umowie adopcyjnej nie zaznaczyłam, ze nie wolno psa zatuczyć i jeszcze dostane banana za pyskowanie bo z modami dobrze jej sie żyje. Hahaha.

Dawaj te kundle.

:roll: głowa mała ;)

dawa wnuś szczekacze ;)

Posted

Witam witam mój wierny funclub hehehe
A u mnie wszystko baaardzo dobrze:)
Banicja trwała hmm 3miechy chyba??
Fot nie mam niestety buu:( I leje ,ale w najbliższym czasie zrobie focie i wstawie moje szczuplutkie pieseczki.

Posted

Unbelievable napisał(a):
jeszcze pewnie kupiony na bazarze od ruskich, bo 7 w miocie i bez rodowodu :diabloti:
Niestety nie. Wtedy bym sie cieszyła, zę przynajmniej z idiotami gadam. To sucz ze znanej hodowlii ..cóż. Smutne.
Tak samo na wystawie w Łodzi był gruby doberman. To mnie przeraziło, ze ludzie nie widzą w tym problemu... Pies chce żreć to żre i tyle. Na szczęście sędzina poleciał za to po ocenie.. Z reszta.. Wystawa w Łodzi od strony dobermaniej to istna porażka. Paraolimpiada a nie wystawa. Szkoda gadać.

Ja tam moge być gruba - kij z tym, ale pies? ..Nie mój.

• 3 weeks later...
Posted

Coś zdjęć szczupłych pieseczków nie widać.
Tak btw. skoro już tu jestem. O ile mnie pamięć nie myli mieszkasz z matką? Nie dokarmia psów pod Twoją nieobecność? U mnie co chwila kiełbasy nie kiełbasy lecą a ja mogę jedynie drzeć mordę i zamykac psa w pokoju, bo proszenie już nie pomaga. Tak się zastanawiam, czy by nie zacząć terroryzować rodzinki za takie pomysły.

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Tak btw. skoro już tu jestem. O ile mnie pamięć nie myli mieszkasz z matką? Nie dokarmia psów pod Twoją nieobecność? U mnie co chwila kiełbasy nie kiełbasy lecą a ja mogę jedynie drzeć mordę i zamykac psa w pokoju, bo proszenie już nie pomaga. Tak się zastanawiam, czy by nie zacząć terroryzować rodzinki za takie pomysły.

Oluś już od kilku miesięcy nie mieszka już z mamusią. ;)

Posted

Onomato-Peja napisał(a):

Najprościej , nauczyć psa by nie jadł od obcych :diabloti:

Posted

Tu akurat blisko ,ale można iść na drugą strone stawu i już jest daleko ,albo iść na drugi Olszak i jest też dalej od ulicy.A co??:P Oczywiście tabliczki "pies w lesie tylko na smyczy":P
I zrobili tam też wybieg tzn. robią ,bo ogrodzine jest dwa hasioki na psie łajno są tylko furtek nie ma jeszcze i przeszkód ,które mam nadzieje się pojawią.Bo chętnie pomęczę pieski :P
Tam dojedziesz 66 i 57 :P Tylko nie wiem jak sie przystanek nazywa.Jak coś możemy się na spacer umówić.

Posted

Kusząca propozycja:D Na razie na DCDC trza ruszyć dupsko:P Dalej nie wiem jak się losy moje potoczą więc zobaczymy:D Ale prędzej czy później pewnie mnie tam poniesie :D może jakieś hasiorki się zaciągnie:D

A Shira powinna się Kaji i Czarka bać?:D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...