Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kajutek chyba sobie podciera tyłek chusteczkami :evil_lol: szkoda, że nie miała tych chusteczek jak na zlocie zrobiła kupę w pościel Mysi :roflt:

A Czarek to ma mordę jak szczur :loveu:

Posted

Fotki :loveu::loveu::loveu:

olekg89 napisał(a):
Kaja nie zrobiła kupy w pościli:angryy: A nawet gdyby to mysia potrafi narzygać sobie na głowe więc jej nic nie przeszkadza:loveu:

pewnie, że mi nie przeszkadza :evil_lol:

No ja własnie nie wiem jak to było, może jej to poprostu się odczepiło od ogona czy coś, bo raczej na srającą nie wyglądała :eviltong: zresztą to był jeden maleńki niewinny bobeczek :diabloti::evil_lol:

Posted

olekg89 napisał(a):
No mówiłem ,że do dupki jej się przyczepiło i sie starło o pościel:diabloti: Bo Kajuś kupki by nie zrobiła specjalnie:-(

były dwa przestępstwa naraz - kłaczki :crazyeye::evil_lol: i do tego jeszcze gówienko w pościeli :lol::lol::lol:

Posted

Mysia na sylwestra też planujesz wcierać tą naturalną odżywkę we włosy ?:evil_lol: a i mam propozycje spania z Kara w jednym pokoju:diabloti: co Ty na to? bo ona nie ma z kim spać:evil_lol:

Posted

olekg89 napisał(a):
Dajmy Kare do pokoju z Komarem:evil_lol::diabloti:

Już wczoraj taka propozycje dała Estera z Asia:evil_lol: na pewno byłoby ciekawie:diabloti: jak będzie zimno na dworze dla podgrzania atmosfery zamkniemy ich na klucz:evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
Mysia na sylwestra też planujesz wcierać tą naturalną odżywkę we włosy ?:evil_lol: a i mam propozycje spania z Kara w jednym pokoju:diabloti: co Ty na to? bo ona nie ma z kim spać:evil_lol:

nie, bo Kara będzie na mnie krzyczeć :eviltong: nie zgadzam się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Trza i już. Święta ( ??? :diabloti: ) Trójca zadecydowała :evil_lol:
Tylko wiecie gorzej jako oni złączą siły i nas będą chcieli za wszystko udupić :placz: Wtedy dopiero będziemy mieć gorąco :placz:

Posted

[quote name='olekg89']Jakiś klikerowiec włamał mi się do domu i zaje...ukradł Czarkową kolczatke:angryy: Bo ni chuchu nie moge jej znaleźć a jest mi potrzebna wrrr

EESter-jak cię tu daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno nie było:diabloti:
Ja nigdy nie mogę znaleźć tego czego akurat szukam :eviltong:

Zaglądałam, ale co miałam pisać skoro nie miałam nic do powiedzenia? :niewiem: :evil_lol:

http://img301.imageshack.us/img301/7692/piij6.png :loveu: :loveu: :loveu: Kasia jaki on tam szczurzy ryj ma? :roll: On ma piękną mordeczkę :loveu:
A tak w ogóle to masz fajną tapetę w pokoju :multi:

Posted

Jakiś klikerowiec włamał mi się do domu i zaje...ukradł Czarkową kolczatke:angryy: Bo ni chuchu nie moge jej znaleźć a jest mi potrzebna wrrr

EESter-jak cię tu daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno nie było:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...