Poker Posted Tuesday at 09:49 PM Author Posted Tuesday at 09:49 PM Zasady Zakupy w drodze licytacji , możliwa opcja KT , gdy przebije aktualną cenę o 50 % Na wpłaty czekam 5 dni od momentu wysłania danych do przelewu koszt przesyłki pokrywa kupująca. Możliwość wysyłki rejestrowanej PP lub In Postem lub odbioru we Wrocławiu Mogę łączyć przesyłki dla kilku osób i z kilku bazarków Quote
Poker Posted Tuesday at 09:55 PM Author Posted Tuesday at 09:55 PM WYMIARY PODAM NA ŻYCZENIE MIŁYCH KLIENTEK 1. MOHITO, Piękna sukienka ( szkoda, że na mnie za mała) , materiał lejący, cienki , na podszewce, stan bdb, r. S CW 50 zł Quote
Poker Posted Tuesday at 09:57 PM Author Posted Tuesday at 09:57 PM 2. Bardzo elegancka sukienka , spódnica plisowana w solejkę, na podszewce dp kolan, w pasie gumka, stan bdb,r. wg mnie 38 CW 50 zł 3. Bluzka z dzianiny 83 % wiskozy, rozciągliwa, tuszuje brzuszek dzięki fałdom z boku. Stan bdb, t. 42/44 CW 12 zł Quote
Poker Posted Tuesday at 09:58 PM Author Posted Tuesday at 09:58 PM 4. Lniane wdzianko, nowe, mankiety na guziki,r.42 CW 20 zł 5. UP2FASHION, 100 % bawełny, zapasowy guzik, jak nowa,r.38 SW 15 zł Quote
Poker Posted Tuesday at 10:00 PM Author Posted Tuesday at 10:00 PM 6. begree, lejący materiał, stan bdb, ro. 46/48 CW 25 zł 7. Sukienka rodem z Włoch, cieniutka żorżeta, na podszewce z wiskozy do kolan, stan bdb, r. 40 CW 50 zł tył przód Quote
Poker Posted Tuesday at 10:01 PM Author Posted Tuesday at 10:01 PM 8. Dość grube spodnie? leginsy?70 % bawełny, rozciągliwe, jak nowe, r. L/XL cw 15 ZŁ 9. PRIMARK, suknia z tkaniny pozyskanej z drewna - lyocell, na podszewce, zamek z boku dłuuuuuga, stan bdb, r. 36 CW 50 zł Quote
Recommended Posts