Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Perełka1 changed the title to Pusia zaprasza do 16.03 g.20.
Posted
Dnia 12.03.2026 o 10:12, Aska7 napisał:

32, 35, 48, 54, 56, 57, 58, 67, 124 jeszcze.

No. A już miałam pisać, że wątłe zakupy zrobiłaś.

Posted
Dnia 15.03.2026 o 12:28, Kamila Proc napisał:

ja kiedy tez tak bym nakupowala, ale jak mi Zdzichu powiedzial, ze zadne maseczki mi nie pomoga, to juz odpuscilam

nie słuchaj, mi pomogły

Posted
Dnia 15.03.2026 o 15:59, Kamila Proc napisał:

to szczesliwa Ty... albo zyjaca w niewiedzy

Wiesz, nie obrażaj mnie. Miałam ogromne problemy ze skórą twarzy i jedyne co mi pomogło, to kremy z apteki. stosowałam je przez kilka lat regularnie i pomogło. Miałam rozległe silne przebarwienia, zaczynałam od silnych preparatów svr i sesdermy, potem przechodziłam na łagodniejsze. Dziś używam caudalie na dzień na przebarwienia. Wszystkie ciemne ślady zniknęły.Żałuję, że nie miałam tych preparatów wcześniej, bo zostały mi ślady potrądzikowe, przy których pomocny może być jedynie laser.

Posted
Dnia 15.03.2026 o 16:29, Perełka1 napisał:

Wiesz, nie obrażaj mnie. Miałam ogromne problemy ze skórą twarzy i jedyne co mi pomogło, to kremy z apteki. stosowałam je przez kilka lat regularnie i pomogło. Miałam rozległe silne przebarwienia, zaczynałam od silnych preparatów svr i sesdermy, potem przechodziłam na łagodniejsze. Dziś używam caudalie na dzień na przebarwienia. Wszystkie ciemne ślady zniknęły.Żałuję, że nie miałam tych preparatów wcześniej, bo zostały mi ślady potrądzikowe, przy których pomocny może być jedynie laser.

eee, co tu sie obrazac. dystans do siebie tez jest wazny. ciesze sie, ze Ci sie udalo, niektorzy nie maja tyle szczescia. takie opowiesci to najlepsza reklama, wiec moze warto sie na bazarku podzielic 

Posted
Dnia 16.03.2026 o 07:58, Kamila Proc napisał:

eee, co tu sie obrazac. dystans do siebie tez jest wazny. ciesze sie, ze Ci sie udalo, niektorzy nie maja tyle szczescia. takie opowiesci to najlepsza reklama, wiec moze warto sie na bazarku podzielic 

Dlatego polecam te specyfiki. W wiekszości, to nie są ładnie fachnące kremy a silnie działające perparaty, w szczególności marka svr z kwasami.

Posted
Dnia 17.03.2026 o 00:11, Perełka1 napisał:

wyslij mi nr tel na priv, wyslę Ci zdjęcie mms butelki. Sama ocenisz. 

Wysłałam.