Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xmartix napisał(a):
Monika to zależy, raz da radę szybciej, raz nie, najlepiej jakby go od razu po operacji zabrali...

oni w sobote prawdopodobnie moga go wziasc,wczesniej nie da rady bo maja zamieszanie ,przeprowadzka ,to pies by sie tylko stresowal

Posted

w schronisku duzy mlyn, bo az 14 psiakow starszych i dlugosiedzacych ma jechac do nowej fundacji, czesc bedzie sterylizowana...

ale Igorek wcisniety w kolejke i moze nawet juz dzisiaj uda sie zabieg zrobic...;)

o kastracji w dniu odbioru czy jakkolwiek na zyczenie nie ma mowy bo jest gigantycznie duzo pracy.....

Posted

kikou napisał(a):
w schronisku duzy mlyn, bo az 14 psiakow starszych i dlugosiedzacych ma jechac do nowej fundacji, czesc bedzie sterylizowana...

ale Igorek wcisniety w kolejke i moze nawet juz dzisiaj uda sie zabieg zrobic...;)

o kastracji w dniu odbioru czy jakkolwiek na zyczenie nie ma mowy bo jest gigantycznie duzo pracy.....

to dobrze ,przekaze zaraz zainteresowanym,

Posted

tak, Igorek wykastrowany siedzi w izolatce
niestety jest też przeziębiony i bierze antybiotyk...
mam nadzieje że to nic poważnego:sadCyber:

Posted

Igor jest już w domu :loveu::loveu::loveu: wlazł ponoć od razu do auta i tyle go widziałam , był uchachany , aż miło było patrzeć, zdjęcia też będą , bo Monika parę zrobiła.

• 2 weeks later...
Posted

narazie mam fotki z samej adopcji -jeszcze ze schronu ,niestety nie udalo mi sie odwiedzic Boryska ,bo nie jechalam juz do Opola,ale przy nastepnej wizycie w polsce napewno go odwiedze.

z nowa pancia,Kasia

z panciem (tato Kasi)

pozegnanie z Ptrycja:

...biegne do domku:loveu:

odprowadzilam cala trojke do auta ,Kasia siadla z tylu a Borysek wskoczyl za nia ,w ogole sie nie bal .Jest kochany.Czekam na nowinki od Kasi i fotki,

aha Borysek juz w ogole nie kuleje,wszystko ladnie sie pogoilo,czasami tylko jak biegnie to ta nozke tak do gory podniesie ,ale ogolnie nie widac ,zeby utykal

Posted

witam :)
Jestem nową właścicielką Borysa (w schronie nazywał się Igor albo Gonzo).
Borysek jest świetnym psem, cieszę się, że go mamy :) jest bardzo grzeczny, radosny i ogromnie wdzięczny. Z moją jamniczką powoli się przyzwyczajają, także super :)
Pozdrawiam wszystkich i obiecuję, że już niedługo wyślę parę zdjęć ;)