xmartix Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Monika to zależy, raz da radę szybciej, raz nie, najlepiej jakby go od razu po operacji zabrali... Quote
monika083 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 xmartix napisał(a):Monika to zależy, raz da radę szybciej, raz nie, najlepiej jakby go od razu po operacji zabrali... oni w sobote prawdopodobnie moga go wziasc,wczesniej nie da rady bo maja zamieszanie ,przeprowadzka ,to pies by sie tylko stresowal Quote
kikou Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 w schronisku duzy mlyn, bo az 14 psiakow starszych i dlugosiedzacych ma jechac do nowej fundacji, czesc bedzie sterylizowana... ale Igorek wcisniety w kolejke i moze nawet juz dzisiaj uda sie zabieg zrobic...;) o kastracji w dniu odbioru czy jakkolwiek na zyczenie nie ma mowy bo jest gigantycznie duzo pracy..... Quote
monika083 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 kikou napisał(a):w schronisku duzy mlyn, bo az 14 psiakow starszych i dlugosiedzacych ma jechac do nowej fundacji, czesc bedzie sterylizowana... ale Igorek wcisniety w kolejke i moze nawet juz dzisiaj uda sie zabieg zrobic...;) o kastracji w dniu odbioru czy jakkolwiek na zyczenie nie ma mowy bo jest gigantycznie duzo pracy..... to dobrze ,przekaze zaraz zainteresowanym, Quote
kikou Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 tak, Igorek wykastrowany siedzi w izolatce niestety jest też przeziębiony i bierze antybiotyk... mam nadzieje że to nic poważnego:sadCyber: Quote
xmartix Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 i kiedy Pani od Igorka go odbiera w końcu? bo już nie wiem Quote
yuki Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Mam wieści od Moniki , jutro o 10 rano Igorek jedzie do domu :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
GoskaGoska Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 a Pani wie co mówic w schroniku? zna nr psiaka??? Quote
yuki Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Igor jest już w domu :loveu::loveu::loveu: wlazł ponoć od razu do auta i tyle go widziałam , był uchachany , aż miło było patrzeć, zdjęcia też będą , bo Monika parę zrobiła. Quote
GoskaGoska Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 oj to super zeby teraz był zdrowy i szczęśliwy Quote
yuki Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Będzie będzie , ze schronu wyleciał jak na skrzydłach , tylko mu dooopa latała:loveu: Quote
kikou Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 tak sie ciesze!!!! dla mojego chlopaczka....cudownie!!! zeby tylko nie pojawily sie problemy w nowym domku Quote
monika083 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 nowa wlascicielka Igorka pisala mi smsa,ze jest wszysko super,ja do nich pojade na wizyte poadopcyjna Igorek jest swietny,wskoczyl sam do auta i sie nie ogladal nawet za schronem Quote
GoskaGoska Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Super Monika, ze odwiedzisz go - tylko weż ze sobą aparat :modla: Quote
Korenia Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Właśnie powróciłam z wakacji i zaczynam przeglądać dogo i tu taaakie dobre wiadomośći :multi: Quote
monika083 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 jutro wkleje fotki Borysa(bo tak teraz nazywa sie Igor:eviltong:) bo dzisiaj dopiero co wrocilam z polski i zaraz lece do wyrka. Quote
monika083 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 narazie mam fotki z samej adopcji -jeszcze ze schronu ,niestety nie udalo mi sie odwiedzic Boryska ,bo nie jechalam juz do Opola,ale przy nastepnej wizycie w polsce napewno go odwiedze. z nowa pancia,Kasia z panciem (tato Kasi) pozegnanie z Ptrycja: ...biegne do domku:loveu: odprowadzilam cala trojke do auta ,Kasia siadla z tylu a Borysek wskoczyl za nia ,w ogole sie nie bal .Jest kochany.Czekam na nowinki od Kasi i fotki, aha Borysek juz w ogole nie kuleje,wszystko ladnie sie pogoilo,czasami tylko jak biegnie to ta nozke tak do gory podniesie ,ale ogolnie nie widac ,zeby utykal Quote
kasia678 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 witam :) Jestem nową właścicielką Borysa (w schronie nazywał się Igor albo Gonzo). Borysek jest świetnym psem, cieszę się, że go mamy :) jest bardzo grzeczny, radosny i ogromnie wdzięczny. Z moją jamniczką powoli się przyzwyczajają, także super :) Pozdrawiam wszystkich i obiecuję, że już niedługo wyślę parę zdjęć ;) Quote
kasia678 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Też się cieszę, że mu pomogliśmy :) każdy pies zasłużył na swój dom, szkoda że nie wszystkie go mają... Quote
yuki Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Kasia , widziałam jak go zabieraliście, doopka mu prawie nie odleciała :multi::multi::multi: czekamy na zdjęcia !!!:) Quote
monika083 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 troche fotek Boryska:loveu: z nowa ''siostrzyczka''na spacerku: :multi::multi::loveu::loveu::multi::multi: Quote
yuki Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 WOW jakiego ma pychola uśmiechniętego !!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: i jeszcze siostrzyczkę zyskał :loveu: Quote
Recommended Posts