kikou Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Igor... cudowny, bystry chłopaczek, który już tak wiele w życia doświadczył... Igor został znaleziony po wypadku samochodowym, trudno powiedzieć czy się zgubił czy został wyrzucony koło ruchliwej drogi.... ale fakt, że od kilku miesięcy nikt o niego nie zapytał, nikt go nie poszukiwał świdczy raczej o tej drugiej opcji... wyrzucony przy drodze na pewną śmierć... ktoś pozbierał Igorka z ulicy i przywiózł do schroniska, a tu udało sie zaleczyć jego obrażenia... poza złamanym sercem, bo jak wytłumaczyć psiakowi że ludzie zupełnie bez powodu są tacu okrutni... Nóżki zagoiły sie ale nie idealnie i psiak utyka trochę... nie przeszkadza mu to w codziennym funkcjonowaniu... ale jest to przeogromna przeszkoda w poszukiwaniu domu... któż chciałby kulawego psiaka w średnim wieku... Igorek jest niezwykle bystry więc bardzo szybko zauważył, że podbieganie do kraty, do odwiedzających na jego kulawej nóżce nie ma sensu.. spoglada tylko czasem z oddali na odwiedzających.. pracownicy schroniska bardzo chwalą psiaka, mądry, przymilny, wyważony ale nienarzucający sie, karny i bystry... tylko ten pospolity wygląd...i kulawa nóżka stoją na drodze by ktoś dał mu szanse pokazać jaki cudowny z niego psi towarzysz... Igorek na zdięciach wygląda jamnikowato ale w rzeczywistości jest ciut większy niż jamniki, tak "na oko" może z 12 kg ważyć, jego wiek oszacowano na jakieś 7-8latek psiak przebywa w schronisku we Wrocławiu, jego numer ewidencyjny to 100/09 kontakt [email protected] 0792 333 938 Quote
kikou Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 tu jeszcze notatka ze strony Kingi... 100/09 8 lat, pies, niewielki. Trafił do schroniska po wypadku. Obecnie czuje się już dobrze. Złamania się zrosły a rany zagoiły. Pies troszkę utyka. Jest to wynikiem obrażeń jakich doznał. Jednak czworonóg radzi sobie z tym doskonale. Jest bardzo miły, kontaktowy, łagodny i wylewny. Posłuszny i karny. Idealny do mieszkania. Pieszczoch. Quote
Koperek Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 A która to ta jego "kulawa" nóżka?? Bo chyba ślepa jestem... Quote
kikou Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Koperek napisał(a):A która to ta jego "kulawa" nóżka?? Bo chyba ślepa jestem... nie miałam zbyt wiele czasu na obserwacje, oparłam sie na opisie Pań z biura, które powiedziały że nieco utyka, nie wiem która to dokładnie łapka... Quote
kikou Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 iwa77 napisał(a):Banerki (podlinkowane )dla Igorka : śliczności - dziękujemy!!! jeszcze tylko przydałoby sie to "skrócone linkowanie"... bo kiedy są podlinkowane normalnie nie mieści sie całe 5 sztuk w podpisie... tak jak jest podlinkowany baner Beckera...ja oczywiście nie wiem jak to sie robi... chyba Dorotka musiałaby podpowiedzieć.... Quote
monika083 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 zapisuje Igorka..przypomina nieco Wzdetka-oby tez mial tyle szczescia;) Quote
monika083 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 i u Igorka tez cisza:placz: gdzie sie wszystke cioteczki podziewaja?? dziewczyny jutro rano zrobie malemu taki zestaw ogloszeniowi jak Chojrakowi i Graffiemu dzisiaj. Quote
monika083 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 zrobilam narazie na : -animalia -gumtree -petworld -e-zwierzak -adopcjapsa cdn...jutro Quote
kikou Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 faktycznie mało sie dzieje na wątkach, Ciotki wypoczywają.... pewnie opalają gdzieś ciała na Karaibach...:roll: cudownie, że Igorek ma kilka ogłoszeń od Moniki... bardzo bardzo dziękujemy!!!!!:loveu: Quote
Korenia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Kikou - u mnie czyste Karaiby! :evil_lol: Smazę się w serze politechniki i składam papiery :evil_lol: Quote
monika083 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 kolejne ogloszonka: -pajeczyna -pineska -petsy -eOferty cdn...po pracy ,bo teraz musze juz leciec :) Quote
monika083 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 c.d ogloszen: -kupsprzedaj -kupiepsa -przygarnijzwierzaka -nasipupile -kokosy Quote
kikou Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 bardzo, bardzo dziękujemy za ogłoszenia...:calus: każde z nich przybliża nasze biedulki do nowego domku.... i jeszcze allegro do kompletu: Jak zasłużyć na miłość - Igor pies / psy (688170253) - Aukcje internetowe Allegro Quote
monika083 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Dziewczyny ,napisala do mnie Pani zainteresowana Igorkiem ,bardzo przejeta jego losem ,ma juz sunie i pytala czy Igorek nadawaby sie do innego psa ,troche pani popisalam i czekam na odp. dobrze by bylo umowic go na kastracje , Quote
GoskaGoska Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 i co tylko tyle chce wiedziec czy sie dogada z innym psem? wez od Pani najlepiej nr telefonu Quote
monika083 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 pani duzo pytala ,wlasnie z nia pisalam ,jej sunia ma 11 lat i jest sterylizowana,pani mieszka w grodkowie k/opola ,ma 50 km do wrocka i planuje przyjechac do schroniska,pyta czy moglaby przyjechac ze swoja sunia ,zeby sprawdzic czy psiaki sie dogaduja ,podala mi swoj numer kom ,w razie czego podam na priv aaa jak dlugo Igorek jest w schronie? Quote
GoskaGoska Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 musialby się umowic do schroniska z wolontariuszka, bo jak sama pojedzie to jej nie wyprowadzą z boksu, iwa - jesli czytasz ten wątek to moglbys się z Panią umowic???? Ja sporobuję się czegoś dowiedziec - ale czy się uda?? Quote
monika083 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 GoskaGoska napisał(a):musialby się umowic do schroniska z wolontariuszka, bo jak sama pojedzie to jej nie wyprowadzą z boksu, iwa - jesli czytasz ten wątek to moglbys się z Panią umowic???? Ja sporobuję się czegoś dowiedziec - ale czy się uda?? tak Gosia ,napisalam jej to samo ,Pani pisze ,ze sie dostosuje do wolontariuszki ,moze przyjechac w weekend ,moze w tygodniu , Quote
Recommended Posts