Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Dzieki w poniedzialek zadzwonie, moze jakis inny psiaczek bedzie nadawal sie do takich warunkow :)[/QUOTE]

Szkoda jej do kojca ona potrzebuje długich spacerków z silnym właścicielem

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwona213']zaaktualizowałam, czyżby Sabinka trafiła do Ciebie? :)

czekam aż Basia poleci dalej z opisami, zatrzymała się na poscie 2158 godź 23:27 dodany przez izabela1234, na stronie 216, a jest jeszcze sporo psiaków, bede zaglądała, jak tylko sie pojawią opisy od razu uzupełnie.[/QUOTE]

Iwonko dzisiaj nie udało się zrobić nowych zdjęć ale Basia obiecała dodać resztę opisów psiaków ze zdjęć wklejonych przez Izę i Jagódkę a także zaktualizować
dwie pierwsze strony. W przyszłą sobotę powyciągamy nowych kandydatów na modeli tylko czy zmieszczą się , czy możesz wkleić więcej numerów?

Posted

Witojcies :)

Moglabym prosić kogoś ,kto ma nr telefonu do domku Gucia- Bezimiennego o przeslanie mi go?Chcialam zadzwonic spytac co slychac i może umówic sie na wizyte poadopcyjna.
Zgubilam telefon,wiec stracilam wszystkie kontakty :( Mój nr jest nadal taki sam.

Chetnie zrobie cafeanimal jakims gliwickim psiakom w najpilniejszej potrzebie.

Posted

[quote name='akile']Wzięłam go dziś znowu na spacer. Kiedy nie ma w zasięgu wzroku innych psów da się obgłaskać, dotknąć nóg, uszu. Cały czas lustruje otoczenie. Sprawia wrażenie psa stróżująco-obronnego. Dalej twierdze jednak, że nie nadaje się do domu z dziećmi poniżej 14-nastego roku życia. To jest wulkan energii, pieruńsko szybki, brak mu delikatności, a do tego zbudowany z praktycznie samych mięśni. Małemu dziecku przypadkowo może zrobić krzywdę.[/QUOTE]

Była Pani nim zainteresowana, była wczoraj w schronisku, jest z Tarnowskich Gór, nie ma małych dzieci, tylko dorosłego syna.
Jak się jej spodobał miała przyjechać jutro p[o niego.

Posted

Oglosilam 3 psiaki.
Nie widziałam tylko ile lat ma Boksio i musialam strzelać :cool3: zapewne starym zwyczajem go odmłodzilam :evil_lol:

[url]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Pusia-od-szczeniaka-w-schronisku,14851[/url]

[url]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Sniezka,14852[/url]

[url]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Boksio-choc-spojrz-na-mnie,14850[/url]

Posted

[quote name='NINKA1']Iwonko dzisiaj nie udało się zrobić nowych zdjęć ale Basia obiecała dodać resztę opisów psiaków ze zdjęć wklejonych przez Izę i Jagódkę a także zaktualizować
dwie pierwsze strony. W przyszłą sobotę powyciągamy nowych kandydatów na modeli tylko czy zmieszczą się , czy możesz wkleić więcej numerów?[/QUOTE]

ok to w takim razie czekam na opisy Basi, co do większej ilości numerów, na 1 i 2 stronie zmieści się 95 psów, mogę przejść na 3 stronę, tylko czy jest sens, czy Basia da radę ogarnąć opisy psiaków i aktualizacje?? Jak dla mnie niema problemu, czas na aktualizacje stronki zawszę znajdę, tylko muszę mieć te informacje i zdjęcia od Was, ponieważ mnie niestety jeszcze w schronisku nie będzie ok 2-3 miesięcy :(

Posted

[quote name='Ola la']Witojcies :)

Moglabym prosić kogoś ,kto ma nr telefonu do domku Gucia- Bezimiennego o przeslanie mi go?Chcialam zadzwonic spytac co slychac i może umówic sie na wizyte poadopcyjna.
Zgubilam telefon,wiec stracilam wszystkie kontakty :( Mój nr jest nadal taki sam.

Chetnie zrobie cafeanimal jakims gliwickim psiakom w najpilniejszej potrzebie.[/QUOTE]

Ola la zadzwonie do nich jutro

Posted

Iza piątek jest dla Śnieżki a ja Guzika wyślę do D.Z. w środę, jest jeszcze taki fajny psiak w pawilonie strasznie wystraszony ale przyjazny, można by go
też spróbować wylansować bo męczy się okropnie.Może jakieś pranie i sesja w tygodniu?

Posted

jutro dokoncze, ale juz dziś zapraszam na bazar, dług po dziczku został 830zł mimo że nie udało sie go uratowac dług trzeba spłacic :(

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/185658-outlet-nowe-angielskie-ubranka-w-trakcie-realizacji?p=14683604#post14683604[/URL]

Posted

Kochane piękności:)
A caro ma się dobrze, psiak milusiński, czarnulek, pierwsza klatka z brzegu:)))
Od urodzenia w schronie był bidulek, wkleję fotki, ale pracuję w kółko, miałam w soboty wpadać, może uda się w jakimś czasie, bo w kółko w pracy jestem..
A piesio u mnie od jakiś 2 miesięcy, ale nie grubasek juz taki:)))
Pozdrawiam

Posted

bernardynka Majka adoptowana kilka tygodni temu leczona jest na nerki ...i wet okreslił jak na wiecej niz tu było podane >>>

zyczmy jej zdrówka i szczescia ...

Posted

Jestem po rozmowie z rodzinka od naszego Bezimiennego vel Gucia. Wszystko jest oki. Gucio czuje sie juz jak u siebie w domciu rodzinka zadowolona z pisaka :) poprosiłam o przesłanie zdjęci na maila no to czekamy :)

Posted

[quote name='izabela1234']Jestem po rozmowie z rodzinka od naszego Bezimiennego vel Gucia. Wszystko jest oki. Gucio czuje sie juz jak u siebie w domciu rodzinka zadowolona z pisaka :) poprosiłam o przesłanie zdjęci na maila no to czekamy :)[/QUOTE]

ufffff, dzieki Izunia :)

Posted

zapraszam na watek suni z przepuklina,sliczna onkowata,mloda.Jest hotel ,nie ma deklaracji:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/138312-PILNE!-Malwa-ma-szansę-na-hotelik!!-Zbieramy-deklaracje-!!!-Potrzebne-200-zł[/URL]-!!!

Posted

[quote name='kurza stopa 39']Ponawiam pytanie bo to pilne, bo musze oddzwonić.[/QUOTE]
Max miał zostać dzisiaj odebrany niestety Pani nawalił samochód ma przyjechać po niego jutro... czekamy

Posted

[quote name='iwona213']ok to w takim razie czekam na opisy Basi, co do większej ilości numerów, na 1 i 2 stronie zmieści się 95 psów, mogę przejść na 3 stronę, tylko czy jest sens, czy Basia da radę ogarnąć opisy psiaków i aktualizacje?? Jak dla mnie niema problemu, czas na aktualizacje stronki zawszę znajdę, tylko muszę mieć te informacje i zdjęcia od Was, ponieważ mnie niestety jeszcze w schronisku nie będzie ok 2-3 miesięcy :([/QUOTE]

Iwonko , Basia teraz ma ważniejsze sprawy na głowie, schronisko jest zagrożone podtopieniem i jest na nogach 24 h ,
z pewnością wrzuci opisy jak sytuacja wróci do normy. Proponuję, żeby wkleić resztę zdjęć bez opisów i później
uzupełnić. Robiąc ogłoszenia dopytamy o konkretnego psa ustnie. Sytuacja kryzysowa!

Posted

a właśnie miałam sie pytać jak wygląda sytuacja z tym zalewem obok schroniska, no i chyba kłodnica zagraża, dzisiaj w ciągu dnia wylała na częstochowskiej w gliwicach, ale mam nadzieje że jednak sytuacja sie unormuje i naszym psiulkom nic nie zagrozi, w Kędzierzynie 50 psów w schronisku uwięzione, zostały w zamknietych boksach, woda już zalewa...straż nikogo juz nie wpuszcza, wiec niema jak nawet pootwierać boksów... masakra...

BAŚKA JAK BĘDZIE POTRZEBNA POMOC TO SKRZYKNIEMY SIE WSZYSTKIE I PRZYJEDZIEMY RATOWAĆ NASZE PSIULKI!!!

jutro jak znajde chwilkę postaram sie wrzucic w takim razie psiaki bez opisów.

Posted

Dzwoniłam dzisiaj, Dorotka mówi już mniej przerażonym głosem a woda nie atakuje dalej. zatrzymala się na naszej spacerowej ścieżce, ale sytuacja jeszcze nie jest pewna, bo woda to woda. wszyscy jesteśmy w pogotowiu o każdej porze dnia i nocy gdyby pomoc była potrzebna.

KEDZIERZYN APELUJE O POMOC, KARME, KOCE, SIANO.