izabela1234 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='furciaczek']Dzieki w poniedzialek zadzwonie, moze jakis inny psiaczek bedzie nadawal sie do takich warunkow :)[/QUOTE] Szkoda jej do kojca ona potrzebuje długich spacerków z silnym właścicielem Quote
NINKA1 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='iwona213']zaaktualizowałam, czyżby Sabinka trafiła do Ciebie? :) czekam aż Basia poleci dalej z opisami, zatrzymała się na poscie 2158 godź 23:27 dodany przez izabela1234, na stronie 216, a jest jeszcze sporo psiaków, bede zaglądała, jak tylko sie pojawią opisy od razu uzupełnie.[/QUOTE] Iwonko dzisiaj nie udało się zrobić nowych zdjęć ale Basia obiecała dodać resztę opisów psiaków ze zdjęć wklejonych przez Izę i Jagódkę a także zaktualizować dwie pierwsze strony. W przyszłą sobotę powyciągamy nowych kandydatów na modeli tylko czy zmieszczą się , czy możesz wkleić więcej numerów? Quote
Ola la Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Witojcies :) Moglabym prosić kogoś ,kto ma nr telefonu do domku Gucia- Bezimiennego o przeslanie mi go?Chcialam zadzwonic spytac co slychac i może umówic sie na wizyte poadopcyjna. Zgubilam telefon,wiec stracilam wszystkie kontakty :( Mój nr jest nadal taki sam. Chetnie zrobie cafeanimal jakims gliwickim psiakom w najpilniejszej potrzebie. Quote
kurza stopa 39 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='akile']Wzięłam go dziś znowu na spacer. Kiedy nie ma w zasięgu wzroku innych psów da się obgłaskać, dotknąć nóg, uszu. Cały czas lustruje otoczenie. Sprawia wrażenie psa stróżująco-obronnego. Dalej twierdze jednak, że nie nadaje się do domu z dziećmi poniżej 14-nastego roku życia. To jest wulkan energii, pieruńsko szybki, brak mu delikatności, a do tego zbudowany z praktycznie samych mięśni. Małemu dziecku przypadkowo może zrobić krzywdę.[/QUOTE] Była Pani nim zainteresowana, była wczoraj w schronisku, jest z Tarnowskich Gór, nie ma małych dzieci, tylko dorosłego syna. Jak się jej spodobał miała przyjechać jutro p[o niego. Quote
Ola la Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Oglosilam 3 psiaki. Nie widziałam tylko ile lat ma Boksio i musialam strzelać :cool3: zapewne starym zwyczajem go odmłodzilam :evil_lol: [url]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Pusia-od-szczeniaka-w-schronisku,14851[/url] [url]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Sniezka,14852[/url] [url]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Boksio-choc-spojrz-na-mnie,14850[/url] Quote
NINKA1 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 OLA la Śnieżka ma chyba raczej 8 a nie 2 lata. Ja robię ogłoszenia Guzika gdzie się da. Quote
iwona213 Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 [quote name='NINKA1']Iwonko dzisiaj nie udało się zrobić nowych zdjęć ale Basia obiecała dodać resztę opisów psiaków ze zdjęć wklejonych przez Izę i Jagódkę a także zaktualizować dwie pierwsze strony. W przyszłą sobotę powyciągamy nowych kandydatów na modeli tylko czy zmieszczą się , czy możesz wkleić więcej numerów?[/QUOTE] ok to w takim razie czekam na opisy Basi, co do większej ilości numerów, na 1 i 2 stronie zmieści się 95 psów, mogę przejść na 3 stronę, tylko czy jest sens, czy Basia da radę ogarnąć opisy psiaków i aktualizacje?? Jak dla mnie niema problemu, czas na aktualizacje stronki zawszę znajdę, tylko muszę mieć te informacje i zdjęcia od Was, ponieważ mnie niestety jeszcze w schronisku nie będzie ok 2-3 miesięcy :( Quote
izabela1234 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='Ola la']Witojcies :) Moglabym prosić kogoś ,kto ma nr telefonu do domku Gucia- Bezimiennego o przeslanie mi go?Chcialam zadzwonic spytac co slychac i może umówic sie na wizyte poadopcyjna. Zgubilam telefon,wiec stracilam wszystkie kontakty :( Mój nr jest nadal taki sam. Chetnie zrobie cafeanimal jakims gliwickim psiakom w najpilniejszej potrzebie.[/QUOTE] Ola la zadzwonie do nich jutro Quote
izabela1234 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='NINKA1']OLA la Śnieżka ma chyba raczej 8 a nie 2 lata. Ja robię ogłoszenia Guzika gdzie się da.[/QUOTE] Ninka1 Sniezke ogłosze w piątek w dzienniku :) Quote
NINKA1 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Iza piątek jest dla Śnieżki a ja Guzika wyślę do D.Z. w środę, jest jeszcze taki fajny psiak w pawilonie strasznie wystraszony ale przyjazny, można by go też spróbować wylansować bo męczy się okropnie.Może jakieś pranie i sesja w tygodniu? Quote
iwona213 Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 jutro dokoncze, ale juz dziś zapraszam na bazar, dług po dziczku został 830zł mimo że nie udało sie go uratowac dług trzeba spłacic :( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/185658-outlet-nowe-angielskie-ubranka-w-trakcie-realizacji?p=14683604#post14683604[/URL] Quote
Pogódka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Kochane piękności:) A caro ma się dobrze, psiak milusiński, czarnulek, pierwsza klatka z brzegu:))) Od urodzenia w schronie był bidulek, wkleję fotki, ale pracuję w kółko, miałam w soboty wpadać, może uda się w jakimś czasie, bo w kółko w pracy jestem.. A piesio u mnie od jakiś 2 miesięcy, ale nie grubasek juz taki:))) Pozdrawiam Quote
ANETTTA Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 bernardynka Majka adoptowana kilka tygodni temu leczona jest na nerki ...i wet okreslił jak na wiecej niz tu było podane >>> zyczmy jej zdrówka i szczescia ... Quote
izabela1234 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Jestem po rozmowie z rodzinka od naszego Bezimiennego vel Gucia. Wszystko jest oki. Gucio czuje sie juz jak u siebie w domciu rodzinka zadowolona z pisaka :) poprosiłam o przesłanie zdjęci na maila no to czekamy :) Quote
iwona213 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='izabela1234']Jestem po rozmowie z rodzinka od naszego Bezimiennego vel Gucia. Wszystko jest oki. Gucio czuje sie juz jak u siebie w domciu rodzinka zadowolona z pisaka :) poprosiłam o przesłanie zdjęci na maila no to czekamy :)[/QUOTE] ufffff, dzieki Izunia :) Quote
monika083 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 zapraszam na watek suni z przepuklina,sliczna onkowata,mloda.Jest hotel ,nie ma deklaracji: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/138312-PILNE!-Malwa-ma-szansę-na-hotelik!!-Zbieramy-deklaracje-!!!-Potrzebne-200-zł[/URL]-!!! Quote
kurza stopa 39 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='kurza stopa 39']A ja mam pytanie czy Max już w DS?[/QUOTE] Ponawiam pytanie bo to pilne, bo musze oddzwonić. Quote
izabela1234 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='kurza stopa 39']Ponawiam pytanie bo to pilne, bo musze oddzwonić.[/QUOTE] Max miał zostać dzisiaj odebrany niestety Pani nawalił samochód ma przyjechać po niego jutro... czekamy Quote
NINKA1 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='iwona213']ok to w takim razie czekam na opisy Basi, co do większej ilości numerów, na 1 i 2 stronie zmieści się 95 psów, mogę przejść na 3 stronę, tylko czy jest sens, czy Basia da radę ogarnąć opisy psiaków i aktualizacje?? Jak dla mnie niema problemu, czas na aktualizacje stronki zawszę znajdę, tylko muszę mieć te informacje i zdjęcia od Was, ponieważ mnie niestety jeszcze w schronisku nie będzie ok 2-3 miesięcy :([/QUOTE] Iwonko , Basia teraz ma ważniejsze sprawy na głowie, schronisko jest zagrożone podtopieniem i jest na nogach 24 h , z pewnością wrzuci opisy jak sytuacja wróci do normy. Proponuję, żeby wkleić resztę zdjęć bez opisów i później uzupełnić. Robiąc ogłoszenia dopytamy o konkretnego psa ustnie. Sytuacja kryzysowa! Quote
iwona213 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 a właśnie miałam sie pytać jak wygląda sytuacja z tym zalewem obok schroniska, no i chyba kłodnica zagraża, dzisiaj w ciągu dnia wylała na częstochowskiej w gliwicach, ale mam nadzieje że jednak sytuacja sie unormuje i naszym psiulkom nic nie zagrozi, w Kędzierzynie 50 psów w schronisku uwięzione, zostały w zamknietych boksach, woda już zalewa...straż nikogo juz nie wpuszcza, wiec niema jak nawet pootwierać boksów... masakra... BAŚKA JAK BĘDZIE POTRZEBNA POMOC TO SKRZYKNIEMY SIE WSZYSTKIE I PRZYJEDZIEMY RATOWAĆ NASZE PSIULKI!!! jutro jak znajde chwilkę postaram sie wrzucic w takim razie psiaki bez opisów. Quote
kurza stopa 39 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ja rozumiem, bardzo współczuję, szkoda, ze nie jestem na miejscu i nie mogę pomóc! Quote
TERESA BORCZ Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Dzwoniłam dzisiaj, Dorotka mówi już mniej przerażonym głosem a woda nie atakuje dalej. zatrzymala się na naszej spacerowej ścieżce, ale sytuacja jeszcze nie jest pewna, bo woda to woda. wszyscy jesteśmy w pogotowiu o każdej porze dnia i nocy gdyby pomoc była potrzebna. KEDZIERZYN APELUJE O POMOC, KARME, KOCE, SIANO. Quote
kurza stopa 39 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 No właśnie co z Kędzierzynem? słyszałam, że w schronisku koty sie potopiły. To prawda? Quote
izabela1234 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 A ja słyszalam ze psy w kojcach zamknietych pozostawione zostały. Pani Tereso z kim sie tam można kontaktować kogo pytać Quote
Recommended Posts