Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia cudne, już podaję opisy. Zacznę od końca. Rudy duzy kudłacz to Rudolf - kilkulatek, łagodny i spokojny. Nie jest hałasliwy. Nie potrafi chodzić na smyczy. Prawdopodobnie byl gdzieś na podwórku. Jeszcze przed kastracją.
Kolejny chłopak to średni pies w typie foxteriera. Biedak leżał kilka dni w największe mrozy pod pizzerią Capri w Gl;iwicach. Jest łagodny. Może mieć około 5 lat. Jest cywilizowany. chodzi ładnie na smyczy.
A teraz Murzyn -duże czarne wykastrowane psisko. Jest już z nami kilka lat. Bidak ciągle ma chore ucho. Teraz przechodzi kolejne leczenie. Ma około 6 lat. Jest posłuszny ale ze dwa lata temu kilka razy nas użarł kiedy znaleźliśmy się w pobliżu jego miski.
Hasunia jest młodziutka, dzisiaj została wysterylizowana, jest słodka , łagodna - Zorka.

Posted

Duży kudłacz tricolor to Alek. Ma okolo 2 lat. Dużo energii. Przeskakuje ogrodzenia, więc raczej powinien wylądować w mieszkaniu. Łagodny, czujny.

Posted

A teraz trzy szczeniory. Maja okolo 4 miesięcy. 2 suczki i piesek. Czarna to Pusia-Podusia. Biała w łatki to Kropeczka. Brązowy to Czaruś. Wymagają opiekuna który ma doświadczenie i będzie nad nimi pracował. Szczeniaki nie dorastaly wśród ludzi i są bojaźliwe. Ich mama- biało czarna suczka Mufcia jest z kolei bardzo cywilizowana i kontaktowa. można ją brać na rece itd. Jest przed sterylizacją. Może mieć około 3 lat.

Posted

[quote name='jetek']
Hasunia jest młodziutka, dzisiaj została wysterylizowana, jest słodka , łagodna - Zorka.[/QUOTE]
To chyba jednak ja widziałam pod lecznicą :)

Byłam z Timim na kastracji.

A jaki miły Pan pracownik z nią był ;) U nas to się czasem trzeba uchylać przed jadem :D

Posted

Tak była dzisiaj w lecznicy :)
A teraz mała sunia na zielonym tle. To Zabcia. Żabcia też byla dzisiaj sterylizowana. Ale prawdopodobnie wróci do takiej trochę menelowatej rodziny. Pani z opieki spoleczne poprosiła żebysmy zabrali jej szczeniaczki do schroniska. A my przy okazji zabraliśmy sunię na sterylkę. Będę się z nimi kontaktowała bo też wolałabym żeby trafiła gdzie indziej.

Posted

Na stronie 143 trzy suczki po kolei już adoptowane. Pierwsza biała w łateczki. Druga lekko sznaucerowata z szorstkim jasnym pyszczkiem. Trzecia jamniczkowata czarna podp. z czarną szeroką obróżka.

Posted

update skarpety Gliwickiej:

[FONT=Arial][COLOR=#0000ff][B][SIZE=6]skarpeta Gliwice[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]
[SIZE=2][SIZE=5][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT] [/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=5]
[U][B]stan na dzień 10 lutego 2010 [/B][/U][/SIZE]
[B]
[SIZE=7][COLOR=#ff0000] 132,70zł[/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][SIZE=7][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][COLOR=#ff0000][B][U]Wpłaty:[/U][/B][/COLOR]
[SIZE=2][SIZE=3][COLOR=#ff0000][COLOR=#000000]Iwonka[/COLOR] 20 zł
[COLOR=#000000]ihabe[/COLOR] 30 zł[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[COLOR=#ff0000][COLOR=#000000]Brysio[/COLOR] 30 zł[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][COLOR=#000000]Magda[/COLOR] 45 zł[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][COLOR=#000000]bazarek[/COLOR] ihabe 219 zł[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Magda z GLiwic 20 zł [/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Korespondentka 25 zł[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Magda 20 zł[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Firma Iwona 20 zł[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]====================[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][B]razem : 429zł[/B][/COLOR]

[COLOR=#ff0000][B][U]Wydatki:[/U][/B][/COLOR]
26.X.2009 przelew dla J_ulia wizyta u weta FIGA: [B]22,80 zł[/B]
[LEFT][B]16.XI.2009 przelew Julia operacja Figa: 199 zł[/B][/LEFT]
[LEFT][B]sucha karma dla Figi: 74,50[/B][/LEFT]
[LEFT] [/LEFT]
[LEFT][B]==============================================[/B][/LEFT]
[LEFT][B]razem: 296,30[/B][/LEFT]
[LEFT] [/LEFT]

[LEFT][B]saldo: 429 zł - 296,30= 132,70zł[/B][/LEFT]

Posted

Figa potrezbuje pomocy....

[URL="http://www.dogomania.pl/149238-10-letnia-Figa-z-guzem-po-A-mierci-swojej-Pani-trafiA-a-przeraA-ona-do-schroniska/page29"]http://www.dogomania.pl/threads/149238-10-letnia-Figa-z-guzem-po-A-mierci-swojej-Pani-trafiA-a-przeraA-ona-do-schroniska/page29[/URL]

ponieważ jutro Julia musi pojechać do Tychów z Figa na szczegółowe badania więc przekazuję 130 zł ze skarpety na Figę.............

Posted

Z pierwszej strony nie ma suczki szczeniaka nr 2 (bezimienna) niestety została uśpiona :( To smutne że ostatnich dni nie spędziła w domu.
Bella wydana. Ze strony drugiej wydany jest Lutek i Koka. Domek znalazła też sunia - Duży Pasztet

Posted

Cioteczki mam pytanie.
Pan ktory adoptowal waszego Gliwickiego ANiolka jest czlowiekiem raczej malo majetnym -choc wiadomo karma jest itd.Byl z ANiolkiem u weta bo nie wiedzial co sie z nim dzieje i okazalo sie ,ze ma padaczke.

Wet nastraszyl go ,ze leczenie i badania sa b.drogie.I stad moje pytanie czy moglby podjechac jakos do waszego weta?
Nie wiem co mu powiedziec...eh

Posted

odezwal sie do mnie pan z Gliwic ,ktory jest zainteresowany adopcja Onkowatego(najlepiej samca) ,tak do roku ,poltora ,pan chce mlodego ,bo niedawno odszedl jego 12 letni onek i pan chce jak najdluzej spedzic z psiakiem zycia.Pies mieszkalby w mieszkaniu.

Posted

Witam.Przeczytałam na Kundelkowej Skarbonce, apel dla Figuni.Podajcie konto.Wpłacę chociaż 20 zł.Mam już tych pisiaków troszkę...ale żal suni.Mój Lejek już 7 miesiąc jest z nami , co zawdzięczam iwonie213... radość, i miłość niebywała.Pozdrawiam.

Posted

[quote name='Syla']Witam.Przeczytałam na Kundelkowej Skarbonce, apel dla Figuni.Podajcie konto.Wpłacę chociaż 20 zł.Mam już tych pisiaków troszkę...ale żal suni.Mój Lejek już 7 miesiąc jest z nami , co zawdzięczam iwonie213... radość, i miłość niebywała.Pozdrawiam.[/QUOTE]

[quote name='Nikus']Ja też poproszę o konto dla Figuni[/QUOTE]

Dziękuje Wam bardzo :):):)
Mam tez dobre wieści z Figunią jest już lepiej , leczenie pomaga :):):)Zapraszam na watek , tam wszystko opisałam. Zaraz wyślę pv z danymi.