Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asia2405 dzieki za fotke chłopaka, widać że jest szczęśliwy :loveu:

Kubuś jutro wraca do schroniska, Nikus pojedzie po niego ok godz 17, Pani zapłaci za transpotr 30 zł.

Teresko Pani została zabrana z Katowic przy okazji, nikt jej wcześniej nie znał (zadzwoniła do mnie w piątek w sprawie bezimiennego z allegro, poprosiłam Ihabe zeby ją zabrała jak będzie jechała). Biedny Kubuś trzeba teraz wyjątkowo go potraktować i szukać domku szybciutko...

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I bardzo dobrze że wraca, zasługuje na dobry domek a nie na role zabawki na baterię:crazyeye::crazyeye: zaraz go pięknie wyczeszemy i wystrzyżemy, bo i tak miał to obiecane. A że jest bardzo kochanym psiakiem znajdzie domek.

Posted

jego trzeba ogolić do łysego, a później dbać o siersc jak będzie odrastała, ale to dopiero na wiosne bo teraz byłoby mu zimno. Nie ma szans rozczesac mu tych dredów są przy samej skórze, poza tym bardzo by go to bolało. Trzeba go promowac takiego jakim jest, a jak nie znajdzie domku na wiosne zabrać do fryzjera i ogolić na zero.

Posted

ihabe napisał(a):
Mamy już założoną skarpetę

i zostałam skarbnikiem:

stan na dzień 25.X.2009

50 zł

Iwonka 20 zł
ihabe 30 zł

a gdzie są namiary na konto do wpłat?;)

Posted

Nr konta nie powinien być podobno na wątku, więc zróbmy tak, że będą je znali Brysio i Iwona i będą wysyłać zainteresowanym, albo zainteresowani niech piszą do mnie to im bezpośrednio wyslę. Co Wy na to?:loveu::loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
Nr konta nie powinien być podobno na wątku, więc zróbmy tak, że będą je znali Brysio i Iwona i będą wysyłać zainteresowanym, albo zainteresowani niech piszą do mnie to im bezpośrednio wyslę. Co Wy na to?:loveu::loveu:

to ja poproszę na PW;)

Posted

Okruszek ogłoszony na:
[FONT=Verdana]nasipupile.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]kupiepsa.pl [/FONT]
[FONT=Verdana]adopcje.org [/FONT]
[FONT=Verdana]eoferty.com.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]przygarnijzwierzaka.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]katowice.gumtree.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]kupsprzedaj.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]kokosy.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]e-zwierzak.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]pineska.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]katowiceslask.pajeczyna.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]gieldaogloszen.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]przygarnij.pl [/FONT]
[FONT=Verdana]spacerek.net[/FONT]
[FONT=Verdana]petworld.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]adopcjepsow.org[/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Times New Roman]rozglos.net[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana]sorka za taką dłłłłłłłłlugą przerwe w ogłaszaniu postaram się poprawić.:oops:[/FONT]

Posted

[SIZE=5]stan na dzień 26.X.2009

27,20 zł

Wpłaty:
[SIZE=3]Iwonka 20 zł
ihabe 30 zł

Wydatki:
26.X.2009 przelew dla J_ulia wizyta u weta FIGA: 22,80 zł

Posted

Iwonko, jesli mozesz to prosze staraj się wklejać te moje rozliczenia na pierwsza stronę żeby wszyscy widzieli.
Lada moment bedziemy musieli dla Figi kupic też zarełko.

Posted

Brysio napisał(a):
Nikus Ty zabierałes od tej baby Kubusia? Mowila cos? jak sie zachowywała?

pozwólcie ,że zmilczę...bo za przekleństwa mnie zbanują:mad:..ale powiem tak...do wszystkiego w życiu trzeba dojrzeć....ta Pani..ma jeszcze daaaaaleką drogę

Posted

iwona213 napisał(a):
Kubus nie ma wątku, a swoją drogą jest już w schronie :-(

:-(:-(:-( W sobotę jak będę w Gliwicach , porobię mu zdjęcia i załoze wątek! Swoją drogą ja tez mam ochotę użyć paru niecenzuralnych słów... :mad::mad::mad:

Posted

ihabe napisał(a):
Iwonko, jesli mozesz to prosze staraj się wklejać te moje rozliczenia na pierwsza stronę żeby wszyscy widzieli.
Lada moment bedziemy musieli dla Figi kupic też zarełko.

już sie robi :)

Posted

Brysio napisał(a):
Biedna Dianka :-(:-(:-(

co mam zrobic z pieniązkami Stivka?

napisałam ponowne zapytanie na wątku Stivka czy mozemy przerzucic na Figę, tak wiec zaczekajny jeszcze chwile, myśle Figuni się przydadzą bo trzeba jej kupić jakieś jedzonko a na swoim koncie ma wielkie zero.