Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tylko jeszcze potrzebna osoba która zrobi jakieś plakaty... była kiedyś na wątku zdolna dziewczyna ale coś jej ostatnio nie widze :shake: a taki piekny plakat z pieskami zrobiła... czy ktoś jest taki zdolny żeby zrobić takie plakaty do rozwieszania??

Posted

ihabe napisał(a):
a moje Ci się nie podobają:-(:-(:-(

ojej faktycznie, zapomniałam jakie cuda Ty robisz :loveu: tak więc proszę o plakacik kochaną cioteczke Ihabe :loveu::loveu::loveu:

Posted

kochane ciotki i wujkowie :cool3::cool3::cool3:

zakładamy skarpete na nasze gliwickie psiaki, kochana Ihabe poprowadzi rozliczenie, można wpłacać jednorazowe kwoty bądź robić bazarki (zainteresowanym nr konta bedziemy wysyłać na PW). Pieniądzę będą wykorzystywane w nagłej potrzebie, na transporty, na specjalistyczne karmy dla schroniskowych psów, na wyróżnienia ogłoszeń itp. Czasem największym problemem jest brak pieniędzy... a tak zawsze będziemy mieć jakiś zapas kiedy nagle na coś potrzeba...

no to zacznę na początek marne 20 zł :oops: czy ktoś się dorzuci?? a może ktoś bazarek zrobi??

Posted

Skarpetka super rzecz;)..szczególnie jak się jest transportowcem:diabloti:..żartuję oczywiście...każda forma pomagająca psiakom jest jak najbardziej pożądana;)..

Posted

ja też przyniose fanty, Tereska mówiła ostatnio że ma kupe rzeczy, jak wejdzie dziś i przeczyta że jest chętna osoba na zrobienie bazarku to pewnie tez przyniesie. Iwonko ale będzie wielki bazar :loveu: DZIEKUJĘ SŁONECZKO :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Skarpeta gliwicka BRAWO!!!!!!!!!! Dzięki Ihabe:loveu:
Postaram się wspierać w miare możliwości narazie wszystkie moje fanty poszły na Esterka z katowickiego schroniska.
Ale może cosik fajnego na bazarku znajdę?!

Posted

Zgłosiła się do mnie wczoraj dziewczyna, ktorej przyjaciel jest grafikiem komputerowym i zaoferował swoją pomoc tzn dokladnie powiedział, ze chce zrobic stronke naszego schronu na my space portalu społecznościowym, powiedziałam, ze pogadam z P Basią;) i jak się zgodzi to oczywiscie wyslemy mu fajne zdjęcia

aaa i napisała, do mnie kolezanka, ze jej ciotka niby chce u siebie w szkole bo jest nauczycielka zrobic zbiorke dla schronu, mowila tez, ze chce uczulic dzieci, na los bezdomnych zwierząt i chciałaby zorganizowac wycieczkę do schronu ....

powiedziałam, ze nie jestem w stanie jej powiedziec co Kierowniczka na to odpowie ale nie wiem czy to jest dobry pomysl ...

Posted

Moim zdaniem to nie jest dobry pomysł. Myślę, że lepiej by było gdyby zaprosili schronisko do siebie tzn. Kierowniczkę, dwóch pracowników i 2 lub 3 psy, które na pewno zniosą fizycznie i psychicznie takie spotkanie.

Posted

Tak naprawde dobry wyklad kierowniczki i pare zdjec na poczatek pewnie by wystarczyl.A dzieci moze z rodzicami potem sie wybiora do schroniska.Ale pomysl jest dobry tylko tak to zrobic,by wilk syty i owca cala...

Posted

Mi się tez wydaje, ze to zły pomysł, dzieci w tym wieku są jeszcze niedorosłe, pamiętam swoje wycieczki z podstawowki i zachowanie chlopcow chociażby w obozie w Oswięcimiu, glupie, zarty i popisy a co dopiero w schronisku. Ale nie mi się na ten temat wypowiedac;) zapytamy jutro Pań ze schroniska;)

Posted

:Cool!::Cool!:witam, :loveu::lol:

dziś radosny dzień dla czekoladowego Kubusia i jego wielbicielek. Zasłużył swym pięknym charakterem i długim oczekiwaniem na szczęśliwy domek.
Do dt poszła też Figunia.
:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
:Cool!::Cool!:witam, :loveu::lol:

dziś radosny dzień dla czekoladowego Kubusia i jego wielbicielek. Zasłużył swym pięknym charakterem i długim oczekiwaniem na szczęśliwy domek.
Do dt poszła też Figunia.
:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Tereniu ale Pani nie za bardzo chyba przemyślała sprawę:-(:-(:-( Podobno juz się łamie:-(:-(:-(:-(