Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Tahoma] Pięć klopsów porzuconych na giełdzie w Gliwicach, będą dosyć duże, teraz mają niecale dwa miesiące i sa już dosyć spore[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]No cóż interes się nie powiódł, może to zniechęci tego rozmnażacza .[/FONT]

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jetek napisał(a):
Dobrze widzieć Kredkę w domu, ale czemu chcą ją jeszcze raz szczepić na wirusówki?

Też mnie to zdziwiło jutro zapytam czy nie zaszła jakaś pomyłka.

Posted

[quote name='Brysio']Te koszulki to same zamawiałyśmy na tamtoroczną imprezę wrześniową ;)

fajne są:-) macie moze namiar na tę firmę?

[quote name='NINKA1'][FONT=Tahoma] Pięć klopsów porzuconych na giełdzie w Gliwicach, będą dosyć duże, teraz mają niecale dwa miesiące i sa już dosyć spore[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]

czy potrezbujecie pomocy z ogłaszaniem szczeniaków? ja chętnie pomogę:-)
Jesli to astopodobne to trzeba ostrożnie, żeby nie wpadły w zle ręce:-(

Posted

przekazuje dobre wieści... Dziś Kokol wrócił do swojego domu, po 7 dniach rehabilitacji postawił pierwsze kroki, po 2 tygodniach biega jak dawniej. Dziekuję za wszelką pomoc, ogromne podziekowania kieruję do Nikusa który przyjeżdzał codziennie pomagać rehabilitować małego wariata ;)

Posted

Iwonko, ogromnie się cieszę, bo codziennie brałam telefon do ręki i bałam się zadzwonić, super, co za radość jeszcze jeden uratowany od igły, a NIKUS to wiadomo, zawsze na posterunku!!!!
Przydała się Twoja wiara i determinacja!!!

Kochani, proszę, podpiszcie i rozsyłajcie dalej.... To jest petycja przeciwko testowaniu kosmetyków na zwierzętach. Potrzebne jest 100tysięcy podpisów, damy radę?

http://www.petycjeonline.com/zbieram...tykow_na_zwier

Posted

Czy Szogun jest jeszcze w schronie?

Dzonila do mnie kobieta w jego sprawie, ma 2 dzieci jedno czterolenie i jedno siedmioletnie, czy on będzie się nadawał do takich małych dzieci? czy jest zbyt energiczny?

Posted

Dostałam dziś takie zapytanie , wprawdzie nie o schronisko ale o Gliwice :
[FONT=MS Shell Dlg 2]Ala Ty masz całą masę znajomych, chodzi o kogoś z gliwic...na 3 wjeździe na giełdę jest bernardyn w bardzo złym stanie i jakiś mały kundelek, ja nie widziałam tych psów, ale ponoć widok nieciekawy. Może ktoś mógłby zajrzeć, jak wygląda sprawa- może ktoś od Benków, ja nikogo takiego nie znam[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]to jest wjazd nr 3 na giełdę samochodową[/FONT]

Posted

Dzisiaj dom znalazły 2 malutkie koteczki - zamieszkają razem : oaza spokoju i wulkan energii, z nowego domu też mam obiecane zdjęcia i relację z dorastania :-)
a tu jeszcze zdjęcia z okupacji drapaka mojego kota, plecaka mojej córki i parę innych :lol:

Wujku Conti już będę grzeczna....

Posted

Cudne zdjęcia ;)

Ewcia jeśli ktos będzie pytal o Persa to mam kocura czarnego do oddania 3 letniego, miej to na uwadze proszę;) Zdjęcia będę miała jak ludzie mi podeślą ;)

Posted

Szczęściarz Bambaryłek vel Cezar ze swoimi przyjaciółmi, może ładna pogoda wygoni go wreszcie na trawnik. Póki co okupuje swój ponton jak i reszta bandy ale zgoda panuje tam i przyjaźń , i to jest niesamowicie sympatyczne.

By ninka1 at 2011-05-23

By ninka1 at 2011-05-23

By ninka1 at 2011-05-23

Posted

Teraz wieści od hotelikowych chłopaków.

Rysiu okupuje swój fotel, okazał się strasznym alergikiem ale dzięki odpowiedniej diecie / tuńczyk i mięsko/ mijają objawy skórne bo humor i dobre samopoczucie nie opuszcza go ani na chwilę.

By ninka1 at 2011-05-23

Bolek uśmiechnięty i zadowolony i coś mi się wydaje, że lekko przytyty ale szczęśliwy.

By ninka1 at 2011-05-23

By ninka1 at 2011-05-23

By ninka1 at 2011-05-23

Posted

Lolek dopieszczany przez P.Asię , po usunięciu ropniaka za uchem ma śliczne czyściutkie oczka. Niestety nie słyszy więc czasami jest klopot zeby go zlokalizować jak zaśnie pod sosenką.

By ninka1 at 2011-05-23

By ninka1 at 2011-05-23

By ninka1 at 2011-05-23

Posted

Lusia vel Znajdka charakterna kobitka kocha swoją rodzinę a domu broni jak niepodległości.

By ninka1 at 2011-05-23

By ninka1 at 2011-05-23

A tutaj tak długo oczekiwany Pan Plastuś. A raczej kawałek Plastusia ukrytego w reczniku po kąpieli. Plastuś tak się rozhulał, że duktuje warunki , szaleje w ogródku i na każde skrzypnięcie lodówki natychmiast się melduje. Rodzina uznała, że w pierwszym domku musiał być rozpieszczany bo trudno mu dogodzić ale smak szyneczki zna doskonale. Ale starają się jak mogą a na szczęście chcą i mogą;)

By ninka1 at 2011-05-23

Posted

uwaga na ropniaka staruszka, koniecznie sprawdzić wątrobę, ropniaki nie powstają bez przyczyny, doświadczyłam tego na tymczasku RODZYNKU!!R opniaki powracały w róznych miejscach, w końcu odkryto poważnego guza wątroby!!! Oby nie u dziadunia !!!!!