Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agucha napisał(a):
...słabo to mi się robi, kiedy widzę kolejny zasiurany materac, kanapę, dywan, buty itp, itd, etc...
Nie wiem już co mam robić. To się w sumie nasiliło po sterylce...Żadne odstraszacze nie działają na Kavę, żwirek próbowałam zmienić, kuwetę przestawić w inne miejsce - i nic... Nie nadążam jej pilnować i prać. Wystarczy dosłownie 5 min, kiedy ktoś zapomni zamknąć np. pokój dzieci - i już łóżko syna jest zaznaczone...

Aktualnie nie zamykamy tylko dużego pokoju, kuchni i łazienki...Wszystkie inne muszą być pozamykane...

Jestem w kropce i pod odstrzałem TZa (od kiedy Kava oblała mu poduszkę).

Proszę kociarzy o jakieś rady! :(

Robiłaś badania? Może ma chore nerki, pęcherz. Badania to podstawa.
Zaloguj się też na miau.pl i pytaj dziewczyn. Na pewno pomogą. Post daj na Kotach.

Posted

Hej może ktoś kojarzy psiaka:oops: albo szuka...

W dniu 18 czerwca na festynie w Siemianowicach Śl.został przygarnięty pozostawiony na klatce schodowej w bloku duży czarny mix sznaucera.Psiak miał kolczatkę,jest grzeczny,zna komendy,dogaduje się z suczką amstaffką.Nie jest wygłodzony więc może się zgubił?.

Posted

Komu kotka, komu ?
Bajka - najmniejsza i najbardziej delikatna z sióstr, bardzo grzeczna, taka kruszynka.

Bójka - największa i najbardziej przebojowa, wie jak upomnieć się o swoje ;)

Brawurka - średnia, czarna kociczka, ma w sobie pomieszanie charakteru Bajki i Bójki.

Bodzio - mniejszy i delikatniejszy z braci, bardzo spokojny.

Bruno - charakterek spokojniejszy niż Bójki, ale chłopak lubi jedzonko, więc jest duży.

Posted

Z życia wzięte
porównanie wielkości - ten olbrzym we wrześniu 2010 roku też był takim 5-cio tygodniowym maleństwem

polowanie na myszkę

niestety nie mam kojca, ale mam dużą transportówkę w której maluchy śpią

Posted

Dziewczyny dzisiaj spotkalam w schronisku zrozpaczoną wlascicielkę zguby.

[FONT=Tahoma]20.06.2011 około godziny 23:00 zaginął pies o imieniu Pongo. Ma 17 lat, słabo widzi i słyszy ma nie wydolność nerek, miał na sobie pomarańczowe szelki. Piesek zaginął w Sośnicy przy ulicy Jedności pamiętajmy jednak, że psy się poruszają wiec może być wszędzie. Prosimy o czujność i każdy sygnał gdyby ktoś zauważył Pongo ![/FONT]

Schronisko juz jest powiadomione dziewczyna dziennie dzwoni :(

Posted

Ostatnio z ul. Perkoza został odebrany interwencyjnie pies z Waszego schroniska.
Prawdopodobnie niszczył sprzęty i za to dostawał sowite lanie.

Który to psiak???

Posted

Agucha napisał(a):
Ostatnio z ul. Perkoza został odebrany interwencyjnie pies z Waszego schroniska.
Prawdopodobnie niszczył sprzęty i za to dostawał sowite lanie.

Który to psiak???

,,dobrzy ludzie " wzięli psa i ,,polepszyli " jego los :(

Posted

Witajcie, ja mam dla was nowe zdjęcia Gerdy - o ile kojarzycie jeszcze tę uroczą sunię :) Trafiła do mnie w połowie marca i chciała was pozdrowić swoim bystrym spojrzeniem brązowych oczu :) Kotek również, warto dodać, że on także został przygarnięty.

:)

Posted

Witaj Sheltii, cudne zdjęcia dostajemy od Ciebie. Gerda wygrała los na loterii nie ma wątpliwości. Musisz ją bardzo kochać i pewnie ze wzajemnością, to taki szczęśliwy psiak.

Posted

Mamy też zdjęcia i pozdrowienia od Kredki z Chorzowa. Ona też miała szczęście pokochać kogos z wzajemnością. I zyskała nową przyjaciółkę Balbinke , niestety nie udało się zrobić wspólnego zdjęcia bo Balbinka jest bardzo ruchliwą fredką, hi,hi.
Zdjęcia są słabej jakości ponieważ zrobiono jej telefonem.

By ninka1 at 2011-06-26
By ninka1 at 2011-06-26

By ninka1 at 2011-06-26

By ninka1 at 2011-06-26

Posted

Nasze hotelikowe psiaki też są szczęśliwe i kochane. To chyba widać:lol:

[FONT=Arial] Psiaczki są bardzo wesołe i przytulaśne, nawet Pszczółka nabrała odwagi i czerpie przyjemność z[/FONT][FONT=Arial]głaskania :). Rysiu czuje się bardzo dobrze ładnie zarasta sierścią :)Boluś to najgrzeczniejszy piesek podczas kąpieli jakiego znam, grzecznie stoi w wannie i nawet ogonkiem merda :). Loluś też szuka kontaktu z człowiekiem, wędruje po ogrodzie, ale raczej trzyma się w pobliżu człowieka i czeka na głaskanko :) Cynamonik jest bardzo wesolutki, nawet próbuje podskakiwać z radości, jak go wypuszczamy do ogrodu, niestety nic nie chudnie, choć je naprawdę małe porcje i ma dużo ruchu,i już[/FONT][FONT=Arial]nie pilnuje jedzenia :) jest bardzo grzeczny :) [/FONT][FONT=Arial]Serdecznie pozdrawiam :)[/FONT][FONT=Arial]
By ninka1 at 2011-06-26
[/FONT]
[FONT=Arial]
By ninka1 at 2011-06-26
[/FONT]
[FONT=Arial]
By ninka1 at 2011-06-26
[/FONT]
[FONT=Arial]
By ninka1 at 2011-06-26
[/FONT]
[FONT=Arial]
By ninka1 at 2011-06-26
[/FONT]

Posted

NINKA1 napisał(a):
Musisz ją bardzo kochać i pewnie ze wzajemnością, to taki szczęśliwy psiak.

O tak, daje mi wiele radości :)
W końcu mam zwierzaka o jakim marzyłam - aktywnego, takiego, z którym nie ma nudy ;)

Psina coraz mniej też broi i nie niszczy tylu roślin. Chyba dorośleje.

Śliczne pieski tam nade mną, aż miło popatrzeć!

Posted

Jak już napisałem Misio znów był w górach.
Podróż przespał całą i to w obie strony.
Wędrował po szlakach Beskidu bardzo dzielnie podjadając i popijając.

" class="ipsImage" alt="">

przeszedł ponad 60 km
Zdobył kilka szczytów w okolicy Brennej
i nawet zaszedł do Szczyrku .Na zdjęciu zadowolony ze zdobycia Równicy :)

Gdy złapał nas deszcz założył ,,pelerynkę" :) i bez marudzenia poszliśmy dalej.
Po drodze spotykał różne dziwne i duże zwierzaki , którym ( nie żartuje) tak się podobał ,że szły za nim :)

nawet spotkał bliżniaka :) :)

Zasłużony odpoczynek na łonie natury.