Imbirka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='teqquila'] :) jaki ty jesteś przystojniak, ciocia daje ci :calus: no proszę jak laski za tobą szaleją:loveu: wiosna nastała więc jakies małe czochranko trzeba zaliczyć:loveu: :evil_lol: kocham te twoje skoki, uszka sa wspaniałe:loveu: Quote
dbsst Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='teqquila']specjalnie dla cioteczek mamy zdjecia :) superaśne i jaka piekna obrozka :loveu: Quote
Klaudia:-) Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Super fotki i super Tysiek,w tm rogzie wygląda bosko. Quote
teqquila Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 no i oczywiscie sie wytarzal w nowej obrozce :diabloti: bo pani zabronila ale sie udalo :D a lakse spotkal 1 raz :) :P i mu sie spodobala:) ale on jest wierny swojej bialej :P Quote
Imbirka Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 :lol: A gdzie nowe zdjęcia Tysia i nowe wieści?????????????:mad: Quote
teqquila Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 no nie bylo konpka to nie bylo zdjec :P zaraz je wstawie :) troche nie wyrazne bo ciezko jest zlapacpsa na hustawce :P kolo standardzik :P jak nie jednen border:P i tunelek kochany :P zobaczcie jaka ma mine :evil_lol: wiecej zdjec nie mam jakos nie miala weny by robic zdjecia :P:D Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 :crazyeye: :-o hahahahahhahahahahaha jakby pływał hahahahhahha Quote
aśka-od-dagona Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Ja bym go tu raczej latającym psem nazwała;) Buziaki dla Tysia,od Cioci Asi i tej czarnej mendy-Dagona;) Dawno Was nie widzieliśmy... i Tirówka tęskni...na trenening, na trening marsz!:D Quote
teqquila Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Tysik wycalowany :) oj na trening brzytko bylo i my w cieplym lozeczku spaliscmy sobie jak wy na treningu byliscie :d ale w piatek bedziemy :) Quote
Klaudia:-) Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Fotki świetne,no fakt Tirówka się stęksniła,ale nie tylko ona. Więc w piątek na treningu obowiązkowo. Wygłaszcz Tyśka ode mnie i Miki. Quote
e.v.a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='teqquila'] wiecej zdjec nie mam jakos nie miala weny by robic zdjecia :P:D Tysik :D a co to za minka :evil_lol: :loveu: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Ja bym go tu raczej latającym psem nazwała;) no dobra SUPERBOKSER tylko peleryny brak zdjecie jest KOSA :errrr: Quote
Imbirka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 No nareszcie, my się strasznie za wami stęskniliśmy, ale w piątek trening jest b.wcześnie a ja w pracy siedzę:shake: :-( Quote
teqquila Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 nie wiem jednak chyba normalnie :jak to co to za minka przejeta minka :) Quote
teqquila Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Tysik pozdrowiony :) trening jest normalnie o 16:30 wiec do zaobaczyska w piatek aparat przyszykowany :) Quote
aśka-od-dagona Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Dwa zdjątka z treningu, a w zasadzie odpoczynku;) rzut ogólny:D//chyba wszyscy widzą Tysika?;)// A tu już bliżej: Quote
e.v.a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='aśka-od-dagona'] Tysik to zawsze taki dumny i dostojny :D :loveu: Quote
teqquila Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 co tu sie dzieje hm... ja tu wchodze do galerii mojego slonka a tu takie rzeczy :P no ladnie te wasze zdjetka :) a na wystawie to juz byl zmeczony i dlatego taka minka :d wystarczy porownac z minka na treningu :P Quote
Koma Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 A ja Tysonka na wystawie nie widziałam :placz: bo bym obfociła :cool3: ta jego zmarszczona minka jest boska :loveu: Quote
rokiii Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 O jaki ladny bokser:) To bokser prawda?:> Przegladne cala galeryjke:) Zapraszam do nas;>:):* Quote
Imbirka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Koma napisał(a):A ja Tysonka na wystawie nie widziałam :placz: bo bym obfociła :cool3: ta jego zmarszczona minka jest boska :loveu: Tysio brał udział w pokazach agility:lol: Quote
teqquila Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 no dobra specjalnie dla Was :) ale dzis tylko jedno bo nie mam sily :P Quote
Recommended Posts