Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapraszam na bazarek dla psiaków z bogatyni:cool3::
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/watrobowe-ciasteczka-rarytas-dfla-twojego-psa-na-b-b-do-3-sierpnia-142517/#post12660205[/url]

Posted

Nareszcie znalazlam sunie ze Szczecina. Nie zaznaczylam wczesniej watku ale odnalazlam i powiem szczerze, ze kamien spadl mi z serca.

Wplace, jednorazowo niestety, 50 zl i to dopiero za tydzien.

Mam nadzieje, ze Candy bedzie wiodla dobre zycie juz niebawem.

Posted

Zagladam do Candy, bardzo ja polubilam. Czy Candy jest juz w trakcie leczenia drozdzycy?

[COLOR=silver]***[/COLOR]
[COLOR=silver][/COLOR]
[COLOR=silver]Moj byly Cocer Spaniel (13 lat za TM) Midi rowniez miala drozdzyce i niestety miala bardzo czesto nawroty. [/COLOR]

Posted

[quote name='Freya73']

[COLOR=silver]Moj byly Cocer Spaniel (13 lat za TM) Midi rowniez miala drozdzyce i niestety miala bardzo czesto nawroty. [/COLOR][/quote]
nie strasz!

w sobotę rano ania z poznania jedzie po candy

Posted

[quote name='agaga21']nie strasz![/quote]

[B]Nie umarla z tego powodu. [/B]
Miala niestety bardzo czeste nawroty drozdzycy. Pamietam jak z moja Mama golilysmy jej lapki zeby wlosy ja nie draznily, bo biedna je ciagle lizala i nakladalysmy jej dzieciece skarpetki jak miala zaaplikowana masc.:shake:

Musi byc to intensywne leczenie zarowno wewnetrzne jak i zewnetrzne i trwa dosc dlugo.

Posted

[quote name='andzia69']jeśli ktos dostarczyłby sunię w ok. Trzebiatowa, Kołobrzegu - to poprosiłabym moje dzieci coby ją do Mariamc dostarczyły:lol:[/quote]

się powtórzę:cool3:

Posted

[quote name='andzia69']się powtórzę:cool3:[/quote]

nikt nie odpowiedział :shake: a to niedobre ciotki :mad:
w sobotę Ania z Poznania jedzie z cukiereczkiem prosto do Danusi :multi:

Posted

[quote name='andzia69']się powtórzę:cool3:[/quote]
andzia, bo to tak trochę dookoła:evil_lol:...2 razy dłuższą trasę sunia by jechała;) i chyba nikt się nie odezwał bo nikt tamtędy nie jedzie.

Posted

[quote name='agaga21']andzia, bo to tak trochę dookoła:evil_lol:...2 razy dłuższą trasę sunia by jechała;) i chyba nikt się nie odezwał bo nikt tamtędy nie jedzie.[/quote]

nie 2 razy dłuzszą i nie dookoła bo ja jestem w Kołobrzegu:eviltong: i stad do Szczecinka daleko nie mam (na pewno bliżej niż Ania do Szczecina) - ino sama nie mogę w nawale obowiazków tutejszych wiec chciałam dzieci wysłać, gdyby ktoś mógł w te okolice mi ją dowieźć

Posted

[quote name='fioneczka']w sobotę Ania z Poznania jedzie z cukiereczkiem prosto do Danusi :multi:[/quote]
To ja po ciuchutku trzymam kciuki, bo cos ostatnio te szczecinskie transporty ida pod gore :kciuki:

Posted

[quote name='fioneczka']to nie paranoja to banda dziadów raczej :angryy:
stawki mają wysokie za psiaki ... oj bardzo wysokie[/quote]
żeby to jeszcze była stawka za zdrowego psa...ale za chorego????
przecież biorąc ją zdejmujemy z nich ciężar leczenia suni!:angryy::angryy:

Posted

[quote name='agaga21']żeby to jeszcze była stawka za zdrowego psa...ale za chorego????
przecież biorąc ją zdejmujemy z nich ciężar leczenia suni!:angryy::angryy:[/quote]

Ale co tam pies... ważne, że kasa będzie :roll:

Posted

Moment moment. Schronisko ma takie stawki za psy, poniewaz to odstrasza potencjalnych ludzi z zachcianka na psa, a nie odstrasza tych, ktorzy o psie mysla powaznie. Bierzcie pod uwage, ze Candy byla przez caly pobyt w schronisku utrzymywana i leczona, wiec nie dziwcie sie, ze schronisko majace niewielkie fundusze, nie rezygnuje z tej oplaty. Ja tez za kazdym razem place za psa, obojetnie czy chorego czy zdrowego, bo wiem, ze z tego beda leczone i karmione kolejne psiaki.