Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LAZY']Jak wszystko się dobrze ułoży to sunia będzie miała transport;)[/quote]

:multi::multi::multi: czyli cukiereczek pojedzie po zdrówko i dobre życie ... oby szybko wyzdrowiała i znalazła swojego ludzia :roll:

Posted

Wielkie dzięki kochane cioteczki :loveu::loveu::loveu:
Bez Was Candy nie miałaby szans, bo mało tego, że chora, to jeszcze chorba zakaźna :-(
Pewnie w shronie jako pierwsza jest na celowniku "na odstrzał" :shake:

Posted

[quote name='ageralion']Biuro otwarte 9-16 ale kierowniczki nie ma, jesli Wam jest potrzebna do czegos.[/quote]
a czy pracownicy wydadzą psa z książeczką zdrowia bez problemów jesli osoba odbierająca powoła się na nazwisko osoby na którą psiak jest zarezerwowany?czy za chorego psa trzeba u was też płacić?

Posted

[quote name='agaga21']a czy pracownicy wydadzą psa z książeczką zdrowia bez problemów jesli osoba odbierająca powoła się na nazwisko osoby na którą psiak jest zarezerwowany?czy za chorego psa trzeba u was też płacić?[/quote]
Powinno sie to odbyc bez problemow, mozecie wyslac dla pewnosci maila do schroniska i uprzedzic, ze przyjezdzacie albo poprostu zadzwonic. Co do oplat za psa, ja za kazdym razem uiszczalam oplate, bo jednak pies byl przez caly okres pobytu w schronisku leczony i karmiony. Szykujcie sie na oplate 65zl, bo widze ze suczka na stronie schroniska ma wpisane 2 lata.

Posted

jutro z samego rana ania z poznania jedzie po candy.
sunia bezpieczna będzie w hoteliku przy schronisku u mariamc, gdzie zostanie wyleczona.

jeśli ktoś chciałby wspomóc nas:cool3: :Rose: :modla: :modla: w jej utrzymaniu to dane do przelewu wysyłam na pw;)

Posted

anastacia, bardzo cię proszę zmień tytuł na : [B]
amstaffka z drożdżycą-kto dorzuci PLN na hotel i leczenie?[/B]

lub coś w tym stylu

cioteczki, może jakiś bazarek ktoś by mógł zrobić?:cool3::cool3:

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Poprosze moda zeby przepisal watek na mnie.
[/quote]
dobry pomysł:evil_lol:
candy choć nie będzie na razie w bogatyni dołącza jutro do brygady bogatyńskiej;)

Posted

Świetnie!!!, dzięki dziewczyny. :multi::multi::multi::multi::multi:
Zmieniłam już tytuł.
A o której jutro będzie ktoś po nią?? Bo akurat chciałam się wybrać, może jeszcze ostatni raz uda mi się ją głasknąć :loveu:

Ja z chęcią rzucę PLN ale dopiero 25-go :shake:

Posted

Szkoda, rozrząd to niezła awaria, mogły porobić się dziury w cylindrze, bądź cały silnik mógłby paść :shake:

Ja byłam dzisiaj u małej, dałam jej jogurcik, trochę karmy z puchy i ciasteczka.
Drożdżyca niestety nie znika :-(

[IMG]http://i30.tinypic.com/1jlu29.jpg[/IMG]

[IMG]http://i26.tinypic.com/vatet.jpg[/IMG]