Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']KLIKNIJ PROSZĘ W TEN BIAŁY OBRAZEK, PRZENIESIESZ SIĘ DO BAZARKU-TO TAKI DUZY BANEREK:evil_lol:.
JA GO NIE WYSTAWIŁAM TYLKO SAINT, WIĘC TO Z NIM MUSISZ SIĘ SKONTAKTOWAĆ;) [/QUOTE]

Wiem, wiem :eviltong:, myslalam jednak, ze skoro na Bogatynie i Szczecinek to ktos " z ekipy" pilotuje sprzedaz :oops: i przesylki :oops:.

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Freya73']Wiem, wiem :eviltong:, myslalam jednak, ze skoro na Bogatynie i Szczecinek to ktos " z ekipy" pilotuje sprzedaz :oops: i przesylki :oops:.[/QUOTE]
no właśnie nie, saint zrobił bazarek, on zbiera pieniążki, wysyła naklejeczki(polecam,mam z poprzedniej edycji bazarku!) i to z nim uzgadnia się wszystkie szczegóły. na koniec całą sumkę przelewa na konto bb:lol:

Posted

[B][SIZE=5][COLOR=red]uwaga, uwaga!
Bardzo proszę wszystkich wpłacających na nasze psiaki o kontakt ze mną na pw przed kolejną wpłatą, [U]ponieważ zmienia się numer konta od teraz!!!!!!!![/U][/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[B]Agaga[/B], tylko potwierdze, ze [B]Zuzlikowa[/B] przekazala pieniazki wczoraj na podane konto na priv. To zapewne poprawne konto ...

A jak sie miewa Candy?

Obecnie zbieram kosmetyki, przerozne roznosci na bazarek na Bogatynie i Szczecinek wiec jak sie ich troche uzbiera dam znac i poprosze o pomoc i pelen instruktaz.

[COLOR=black][/COLOR]

Posted

[quote name='Freya73'][B]Agaga[/B], tylko potwierdze, ze [B]Zuzlikowa[/B] przekazala pieniazki wczoraj na podane konto na priv. To zapewne poprawne konto ...

A jak sie miewa Candy?

Obecnie zbieram kosmetyki, przerozne roznosci na bazarek na Bogatynie i Szczecinek wiec jak sie ich troche uzbiera dam znac i poprosze o pomoc i pelen instruktaz.

[/QUOTE]
chyba do zuzlikowej nie pisałam pw wczoraj...
nie ważne, jeśli dojdą na wcześniejsze konto to też dojdą, aga i tak musi uzupełnić rozliczenie.

bazarki baaardzo mile widziane:loveu:w razie czego służę pomocą.

Posted

candy zrobiła się ponoć....kwadratowa! zmiany na skórze ładnie się goją po lekach. danusiu, jak będziesz miała chwilkę to może nasze psiaki uda ci się obfocić :cool3: ?

Posted

allegro candusi wyróżniła agnieszka32:loveu:
[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=819812994]słodka CANDY-AMSTAFF szuka kochającej rodziny (819812994) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

Dziewczyna jest bardzo fotogeniczna ;).

[COLOR=silver]Bede w Szczecinie na przelomie stycznia / lutego 2010, wiec bazarek na BB i Szczecinek musze wstrzymac do tego czasu. [/COLOR]
[COLOR=#c0c0c0][/COLOR]

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Freya73']Czesc, co u Candy slychac? Czy ona ma wyroznione allegro? Pytam nie bezpodstawnie :p[/QUOTE]
niestety przez kradzież ab-agnieszki nie wyróżniamy już aukcji naszych psiaków :(
jeśli byłby ktoś chętny to było by bardzo miło.
poproszę danusię o nowe zdjęcia, wiem, że ostatnio wątki naszych psiaków trochę zaniedbuję ale obiecuję poprawę.